به گزارش راهبرد معاصر؛ هزاران رشته برای تحصیل در جهان وجود دارد، اما کدام یک از این دورهها سختتر از بقیه هستند؟ با ما همراه باشید تا ۵۵ سختترین دوره در جهان را بررسی کنیم.
به عنوان یک دانش آموز، حتماً با دوستان خود بحث کرده اید که کدام درس از بقیه سختتر است. اکثر دانشجویان معتقدند که مهندسی سختترین درس برای تحصیل است. اما آیا حق دارند؟ به زودی متوجه خواهید شد.
درست مثل انگشتان ما، همه دورهها برابر نیستند. هر دوره درس خود را دارد. برخی دشوار هستند، برخی آسان هستند. شکی نیست که همه دانش آموزان برای قبولی باید خوب درس بخوانند، اما برخی باید بیشتر مطالعه کنند.
آیا میخواهید بدانید چرا برخی از دورهها سختتر از بقیه هستند؟ برخی از دلایل در زیر ذکر شده است.
چه چیزی مطالعه یک دوره را دشوار میکند؟
دشواری یک دوره ذهنی است. نحوه عملکرد شما در یک دوره به قدرت، علاقه و مهارت شما بستگی دارد.
اگر علاقهای به آن نداشته باشید یا پایه و اساس محکمی در آن نداشته باشید، ممکن است یکی از سادهترین دورهها برای شما دشوار باشد.
سختی یک دوره نیز به مدرس یا استاد بستگی دارد. برخی از اساتید به دلیل روشهای بد تدریس، گذراندن دوره را به یک کابوس تبدیل میکنند.
برخی از دورهها به دلیل حجم زیاد دروس سخت هستند. دانش آموزانی که این دورهها را مطالعه میکنند در یک دوره زمانی چیزهای زیادی برای پوشش دادن دارند. حتی اگر سختترین دورهها طول بکشد تا تکمیل شوند، زمان کافی نیست.
سختی یک دوره نیز به مدرسه بستگی دارد. تحصیل در MIT یا کمبریج ممکن است چالش برانگیزتر از برخی مدارس باشد - به دلیل تفاوت در درس.
نحوه انتخاب رشته برای تحصیل
آیا هنوز برای تصمیم گیری در مورد رشته تحصیلی خود در تلاش هستید؟ این مراحل میتواند شما را در مورد نحوه انتخاب رشته مناسب برای تحصیل در کالج یا دانشگاه راهنمایی کند:
۱. در مورد علاقه خود تصمیم بگیرید
اولین قدم این است که تصمیم بگیرید چه چیزی به شما علاقه دارد. ممکن است تعجب کنید که چگونه علاقه خود را بدانید. آسان است.
موضوعات یا موضوعاتی را که در دوران دبیرستان از آنها لذت میبردید فهرست کنید. سپس، دورههایی را که به موضوعات نیاز دارند بررسی کنید.
اگر قبلاً شغلی در ذهن دارید، دورههای مورد نیاز برای دنبال کردن آن حرفه را جستجو کنید. پس از تصمیم گیری در مورد علاقه خود، فهرستی از دورههایی را که دوست دارید مطالعه کنید، تهیه کنید.
به عنوان مثال، اگر میخواهید در زمینه مراقبتهای بهداشتی شغلی را دنبال کنید، باید پزشکی، داروسازی، پرستاری، روانشناسی، تغذیه و ... را انتخاب کنید.
۲. در مورد دورههای انتخابی خود تحقیق کنید
پستهای وبلاگ در مورد دورههای مورد علاقه خود را بررسی کنید. در مورد مدت زمان، آینده شغلی، بهترین مدارس برای دوره ها، و اطلاعات دیگر اطلاعات کسب کنید. همچنین، طرح کلی دورهها را بررسی کنید، این به شما بینشی در مورد دورهها میدهد.
شما همچنین میتوانید با متخصصان در زمینه انتخابی خود صحبت کنید - آنها میتوانند تجربیات خود را در حین تحصیل با شما به اشتراک بگذارند.
۳. در مورد نوع مدرک خود تصمیم بگیرید
انواع مختلفی از مدارک وجود دارد - کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا. مدرک کاردانی زمان کمتری نسبت به مقطع کارشناسی دارد.
اگر میخواهید چهار سال یا بیشتر را در یک دوره بگذرانید، باید مدرک لیسانس را دنبال کنید. نوع مدرک به انتخاب شغل شما نیز بستگی دارد. فقط با مدرک کاردانی نمیتوان پزشکی کرد.
۴. در مورد الزامات ورود اطلاعات کسب کنید
هر دوره الزامات خود را دارد، برخی ممکن است به نمرات معدل خاصی، معدل و مهارتهای خاصی نیاز داشته باشند - این به شما سطح رقابت را نشان میدهد. همچنین معیار خوبی برای سنجش توانایی شما برای مطالعه یک دوره است یا خیر.
۵. هزینه تحصیل را در نظر بگیرید
هزینه یکی دیگر از عواملی است که باید در انتخاب رشته تحصیلی در نظر بگیرید.
برخی از دورهها بسیار گران هستند - از نظر شهریه، هزینه عملی، هزینه کتاب و غیره، اما این دلیل کافی برای لغو رویای تحصیل در یک دوره خاص نیست، زیرا چندین مدرسه جوایز مالی ارائه میدهند.
نکاتی در مورد نحوه گذراندن دورههای سخت
دورههای سخت میتواند چالش برانگیز باشد، اما غیرممکن نیست. اگر گذراندن دورهای برایتان سخت بود، این ۸ مرحله را امتحان کنید:
۱. طرز فکر خود را تغییر دهید
اولین قدم این است که نظرات خود را در مورد دوره تغییر دهید.
همانطور که قبلاً گفتیم، سختی یک دوره به شما بستگی دارد. اگر باور دارید که میتوانید یک دوره را بگذرانید، پس خواهید رفت. برای یادگیری دوره مصمم باشید.
۲. به طور منظم در کلاس شرکت کنید
کلاس را از دست ندهید، زیرا دوره را سخت میبینید. ممکن است کلاسها خسته کننده باشند، اما این دلیل کافی برای غیبت نیست.
همیشه در کلاسها شرکت کنید، به سخنرانیها توجه کنید، سؤال بپرسید و بخشی از همه مکالمات باشید. اگر درک سخنران خود برایتان دشوار است، کلاس را ضبط کنید و بعداً به آن گوش دهید.
۳. یک بنیاد خوب بسازید
دلیل اینکه اکثر دانشآموزان یک درس خاص را دشوار میدانند، عدم آگاهی از موضوعات اصلی است. ممکن است مجبور شوید برای مطالعه کتابهای درسی دبیرستان خود برگردید.
۴. رویکرد خود را تغییر دهید
اگر در یک دوره متوالی شکست خورده اید، وقت آن است که رویکرد خود را تغییر دهید.
روشهای جدید مطالعه را امتحان کنید، مانند تقسیم یادداشتهای خود به واحدهای کوچک و خواندن واحدها در یک زمان. سعی نکنید عجله کنید.
همچنین مطمئن شوید که در طول زمان مطالعه از هر گونه حواس پرتی اجتناب کنید. در محیطی آرام مطالعه کنید، استراحت کنید و غذا بخورید.
۵. به طور منظم یادداشتهای خود را مرور کنید
لازم نیست قبل از شروع مطالعه یک هفته برای تست یا امتحان صبر کنید، تا آن زمان چیزهای زیادی برای پوشش دادن وجود خواهد داشت. مطمئن شوید که حداقل ۳۰ دقیقه در روز را قبل از کلاس بعدی صرف بررسی یادداشتهای خود میکنید.
۶. تستهای تمرینی را امتحان کنید
شما میتوانید دانش خود را با تستهای تمرینی محک بزنید. چندین تست تمرینی برای هر دوره به صورت آنلاین وجود دارد، آنها را دانلود کنید و به سوالات پاسخ دهید. اگر به سوالات امتحانات گذشته دسترسی دارید، میتوانید از آنها برای آزمایش دانش خود استفاده کنید.
۷. کمک بخواهید
مهم نیست که یک دوره چقدر سخت باشد، باز هم دانش آموزانی وجود خواهند داشت که عملکرد خوبی در آن داشته باشند. خجالت نکشید که از آنها بخواهید به شما آموزش دهند یا برخی موضوعات را برای شما توضیح دهند.
در بیشتر مدارس، دانشآموزان برتر در یک دوره، کلاسهای آمادگی را برای کمک به دانشآموزانی که درس را دشوار میدانند، سازماندهی میکنند. میتوانید در این کلاسهای آمادگی شرکت کنید.
۸. با استاد خود صحبت کنید
این ممکن است به نظر برسد، اما ممکن است لازم باشد چالشهای خود را با استاد خود در میان بگذارید.
آنها ممکن است نکات، مطالب درسی و سایر مواردی را که میتواند به شما در گذراندن دوره هایشان کمک کند، با شما در میان بگذارند.
لیست ۵۵ رشته سخت جهان به ترتیب
در زیر ۵۵ سختترین دوره در جهان به ترتیب آورده شده است:
۱ معماری
۲ مهندسی شیمی
۳ شیمی
۴ مهندسی برق
۵ فیزیک
۶ مهندسی مکانیک
۷ مهندسی عمران
۸ بیوشیمی
۹ پزشکی
۱۰ داروخانه
۱۱ مهندسی
۱۲ پرستاری
۱۳ ریاضی
۱۴ زیست شناسی
۱۵ فلسفه
۱۶ ریاضی
۱۷ آمار
۱۸ موسیقی
۱۹ میکروبیولوژی
۲۰ روانشناسی
۲۱ حسابداری
۲۲ مالی
۲۳ علوم محیطی
۲۴ نویسندگی خلاق
۲۵ مهمان نوازی
۲۶ روابط بین الملل
۲۷ تاریخ هنر
۲۸ اکولوژی
۲۹ برنامه ریزی شهری
۳۰ زبانهای خارجی
۳۱ علوم دامی
۳۲ قانون
۳۳ اقتصاد
۳۴ علوم سیاسی
۳۵ آموزش و پرورش
۳۶ بیوشیمی
۳۷ روزنامه نگاری
۳۸ امور مالی
۳۹ مهمان نوازی
۴۰ جرم شناسی
۴۱ حسابداری
۴۲ انسان شناسی
۴۳ روانشناسی
۴۴ تاریخچه
۴۵ جغرافیا
۴۶ فناوری اطلاعات
۴۷ جامعه شناسی
۴۸ علوم ورزشی
۴۹ علوم اجتماعی
۵۰ املاک و مستغلات
۵۱ هنرهای لیبرال
۵۲ ارتباطات و رسانههای جمعی
۵۳ کسب و کار
۵۴ بازاریابی
۵۵ روابط عمومی