به گزارش خبرگزاری برنا، در روزهای اخیر آلمان اعلام کرد که به دلیل اعدام جمشید شارمهد، تروریستی که به جنایتهای غیرانسانی خود اعتراف کرده بود، کنسولگریهای ایران را تعطیل میکند. یک بررسی اجمالی اما نشان میدهد این کشور به بهشت تروریستهای ضدایرانی تبدیل شده است. مطابق اطلاعاتی که در فضای مجازی افشا شده نام ۷۶ انجمن و تشکل وابسته به سازمان مجاهدین (منافقین) در آلمان به دست آمده که از فعالترین و همچنین اصلیترین این جوامع میتوان به «اتحادیه جوامع ایرانی در آلمان» و «جنبش جوانان برای قیام در ایران» نام برد همچنین بررسیها نشان میدهد ۴۰ نفر از اعضا و فعالان سازمان تروریستی رجوی در این کشور فعالیت میکنند.
آلمان برای حمایت از اسرائیل تنش با ایران را تشدید کرد
در ماجراهای سال ۱۴۰۱ آلمان به نسبت ۲ شریک اروپایی خود اقدامات ضدایرانی کمتری را علیه ایران انجام داد. در مصاحبه سیداسماعیل خطیب با پایگاه حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب نیز نقش سایر بازیگران مورد تأکید قرار گرفته بود. البته این امر دامن آلمان را مبرا نمیکند. مقامات این کشور بارها با طرح اظهاراتی مداخلهجویانه حمایت خود از بحرانآفرینی در ایران را علنی کرده و همگام با ۲ شریک دیگر اروپایی خود علیه ایران بیانیه صادر میکردند.
در یک سال اخیر و با شدت گرفتن تنش میان کشورهای جبهه مقاومت با رژیمصهیونیستی، آلمان نیز در راستای حمایت از اسرائیل اقدامات ضدایرانی بیشتری را در دستورکار قرار داده است. نقطه تشدید نزاع با ایران را میتوان آذرماه سال ۱۴۰۲ یعنی چند روز بعد از عملیات ۷ اکتبر دانست. در این ماه وزارت امور خارجه آلمان در پی ادعای یک دادگاه منطقهای این کشور علیه ایران درباره تلاش یک فرد برای حمله به یک کنیسه، کاردار ایران را احضار کرد. این وزارتخانه مدعی شد: «طبق حکم دادگاه عالی منطقهای دوسلدورف، حمله برنامهریزیشده به کنیسهای در بوخوم در نوامبر ۲۰۲۲ به یک سازمان دولتی ایران مرتبط بود. در همان روز، دادگاه عالی منطقهای دوسلدورف یک مرد ایرانی-آلمانی را به دلیل تلاش برای آتشزدن یک کنیسه به ۲ سال و ۹ ماه حبس محکوم کرده بود. در پی این اقدامات «هانس اودو موتسل» سفیر برلین در تهران یک روز بعد توسط مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه ایران احضار و مراتب اعتراض جمهوری اسلامی ایران به او ابلاغ شد.
همچنین پس از پرتاب ماهواره ثریا در دی ماه ۱۴۰۲ تروئیکای اروپایی در بیانیهای مشترک این اقدام علمی ایران را محکوم کردند و این اقدام را با اتهامی واهی اینگونه توجیه کردند: «ما پرتاب ماهواره توسط ایران را محکوم میکنیم؛ زیرا ماهواره بر آن از فناوریهای ضروری برای ساخت سامانه موشکهای بالستیک دوربرد استفاده میکند.» دولت آلمان که در یک سال گذشته اقدام علیه مراکز اسلامی در این کشور را تشدید کرده، اعلام کرد فعالیتهای مرکز اسلامی «السلام» در براندنبورگ را با ادعای ارتباط با حماس ممنوع اعلام کرده است. وزارت امور داخلی ایالت براندنبورگ در این باره اعلام کرد پلیس فدرال اماکن متعلق به این مرکز اسلامی و خانههای مرتبط با اعضای این مرکز در براندنبورگ و برلین را تفتیش کرده است. این اقدام پلیس آلمان باعث شد قوه قضائیه نیز واکنش نشان داده و حکم تعطیلی مرکز گوته که به بهانه آموزش زبان آلمانی به پلی برای نفوذ فرهنگی و جذب سمپات در ایران تبدیل شده بود را صادر کند.
آلمان بدون محکومیت اقدامات اسرائیل عملیاتهای وعده صادق را محکوم کرد
پس از عملیات وعده صادق۱ که در واکنش به هدف قرار گرفتن کنسولگری ایران توسط رژیمصهیونیستی انجام شده بود وزارت خارجه آلمان سفیر ایران در برلین را احضار کرد. این تنها اقدام حمایتی آلمان در زمان عملیات وعده صادق۲ نبود. در این عملیات هواپیماهای این کشور نیز برای بالا بردن قدرت پدافندی اسرائیل وارد کارزار شده بودند. این موضوع واکنش فرمانده سپاه قدس را نیز برانگیخت. سردار قاآنی در واکنش به این همدستی نظامی با اسرائیل گفت: «فرانسه و آلمان و انگلیس که شب عملیات وعده صادق هواپیما آوردند فکر نکنند همهچیز تمام شد رفت؛ حساب آنها سرجای خودش است، همه جنایتکارهایی که در این جنگ بودند، همه اقداماتی که کردند به حسابشان میرود.» پس از ترور اسماعیل هنیه در تهران پآنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان بدون محکوم کردن اقدام نظامی اسرائیل در تهران که نقض فاحش قوانین بینالمللی بود خواستار خویشتنداری حداکثری ایران برای جلوگیری از تشدید تنشها شد.
تنها چند روز بعد از این اقدامات رژیمصهیونیستی دامنه تنش را به ضاحیه بیروت کشاند تا نشان دهد راه ساکت کردن این رژیم هرچه باشد، خویشتنداری تجویزی توسط غربیها نیست. رویکرد حمایتی آلمان پس از عملیات وعده صادق۲ نیز تکرار شد تا حدی که این کشور در واکنش به اقدام مشروع ایران، رئیس نمایندگی ایران در این کشور را احضار کرد. در پی اقدام غیرقابل قبول آلمان و اتریش در احضار رؤسای نمایندگیهای ایران، در اعتراض به پاسخ مشروع، مسئولانه و مؤثر کشورمان در تنبیه رژیم متجاوز صهیونیستی، سفیر آلمان و سفیر اتریش به طور جداگانه به وزارت امور خارجه احضار شدند.
تحریم هوایی ایران توسط آلمان و شرکا
تروئیکای اروپایی که ازجمله مهمترین صادرکنندگان سلاح به اسرائیل بوده و در به آشوب کشیدن منطقه سهم دارند، بارها ادعای واهی صادرات موشک و پهپاد توسط ایران به روسیه را تکرار کرده و نهایتا به همین بهانه در بیانیهای اعلام کردند تحریمهایی علیه شرکت هواپیمایی ایرانایر وضع خواهند کرد تا هزینه سفرهای هوایی مردم ایران را چند برابر کرده باشند. تحریمی که چندروز پیش اجرایی شد و پروازهای ایرانایر به پاریس و برلین پایان یافت. این اقدام درحالی صورت گرفت که برلین درخواستهای مجوز سلاح از رژیمصهیونیستی را در اولویت قرار داده است.
دولت آلمان صادرات تجهیزات دفاعی به ارزش نزدیک به ۳۰۳ میلیون یورو (۳۲۳ میلیون دلار) به اسرائیل را در سال ۲۰۲۳ تأیید کرده است که این رقم در مقایسه با رقم ۳۲ میلیون یورویی صادرات سلاح در کل سال ۲۰۲۲، افزایش حدود ۱۰برابری صادرات سلاح را نشان میدهد. البته باید توجه داشت که آمار تجارت غیررسمی تسلیحات نظامی چندین برابر رقمی است که در رسانهها منتشر میشود.
شدت حمایتهای آلمان از رژیمصهیونیستی به حدی است که یک ایرانی ساکن آلمان وضعیت مضحک آن را اینگونه تشریح میکند: «سرکوب در آلمان شروع و چیزهایی ممنوع شده که واقعا عجیب است. مثلا شعارهای «فری فری پلستاین» یا «آزادی از بحر تا نهر» ممنوع است. دانشگاه برلین دستورالعملهایی داده که طبق آن حتی نصب پیکسلهایی در حمایت از فلسطین ممنوع است یا انداختن چفیه ممنوع است و در صورت مشاهده باید به پلیس گزارش شود. در تنها دانشگاه چپ آلمان ۱۰ فرمان را وسط دانشگاه حک کردند که باید اسرائیل را به رسمیت بشناسید. از اینها مضحکتر کسانی که به آنها شهروندی دادند، اگر علیه اسرائیل کاری کنند، این شهروندی پس گرفته میشود. در آینده اگر بخواهید شهروند آلمان شوید باید به موجودیت اسرائیل سوگند بخورید و این واقعا یک فکاهی است که در جایی غیر از اسرائیل باید به موجودیت نظامی در جای دیگری از دنیا سوگند خورد. این خفقان یادآور دوران منتهی به ظهور هیتلر است.»
عراقچی: گذرنامه آلمانی برای هیچکس مصونیت نمیآورد
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه درباره حمایت کشور آلمان از تروریسم با بیان اینکه گذرنامه آلمانی برای هیچکس، چه رسد به یک جنایتکار تروریست، مصونیت نمیآورد، خطاب به دولت آلمان تاکید کرد: خود را پشت شعارهای حقوق بشری منافقانه پنهان نکنید. ما سلاحهای شیمیایی را که اتباع آلمان در اختیار رژیم صدام قرار دادند، فراموش نکردهایم.
وی اظهار کرد: هیچ تروریستی در ایران از مصونیت برخوردار نیست، حتی اگر توسط آلمان حمایت شود. جمشید شارمهد، شهروند ایرانی، آشکارا و بدون شرم رهبری حمله تروریستی به یک مسجد (حسینیه) را بر عهده داشت که منجر به کشته شدن ١۴ نفر از مردم بیگناه از جمله زنان و کودکان شد. بیش از ٢٠٠ نفر در جریان این حمله مجروح شدند. شواهد کافی موجود است و در دسترس همگان برای بررسی قرار دارد.
عراقچی ادامه می دهد: دست از پردهپوشی و بازیهای روانی بردارید (خانم) آنالنا بِـربوک. دست از حمایت از کودککشها و تروریستها بردارید و خود را پشت شعارهای حقوق بشری منافقانه پنهان نکنید. ما سلاحهای شیمیایی را که اتباع آلمان در اختیار رژیم صدام قرار دادند، فراموش نکردهایم این موضوع در حالی است که دولت شما در نسلکشی مستمر اسرائیل شریک جرم است. آلمان دومین تامینکننده سلاحهای مرگبار به اسرائیل برای نسلکشی در غزه و کشتار در لبنان به شمار میرود. به اطراف نگاه کنید حتی مردم خودتان هم ادعاهای متکبرانه حقوق بشری شما را به سخره میگیرند.
انتهای پیام/