به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در خرمآباد، همزمان با آخرین روز از سیودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، کارگاه داستان نویسی «خاتم» از «ایده تا داستان» به همت دفتر نشر فرهنگ اسلامی کشور با با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون نویسندگان و اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان به میزبانی سالن شهید حیدریان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در این رویداد فرهنگی و ادبی، تعدادی از داستاننویسان لرستانی و جمعی از علاقهمندان به هنر داستاننویسی، حاضر و کارگاه داستاننویسی «از ایده تا داستان» در امتداد سلسله کارگاههای جشنواره داستاننویسی خاتم با تدریس «علیرضا ارسنجانی» و «محمد قائم خانی» برگزار شد.
علیرضا ارسنجانی در حاشیه این کارگاه در گفتوگو با ایبنا، هدف از برگزاری این کارگاهها را آشنایی هر چه بیشتر نویسندگان جوان و نوقلم، با اصول و چارچوبهای نگارش و داستانپردازی دینی عنوان کرد و بر بر اهمیت و ضرورت توجه به فهم و نوع پردازش به داستان دین ی تاکید کرد.
این نویسنده و منتقد ادبی با اشاره به تاریخچه برگزاری داستاننویسی خاتم و معرفی این رویداد فرهنگی و ادبی گفت: طی ۱۰ سال گذشته با توجه به نیاز به قالب داستانی برای معرفی شخصیت پیامبر، جایزه خاتم بر محور شخصیت پیامبر (ص) برگزار شده است.
ارسنجانی گفت: این جشنواره با هدف ترویج و تشویق نویسندگان جوان و نوقلمان برای پدید آوردن آثار در زمینه زندگی پیامبر اکرم (ص) برگزار میشود.
این داور جشنواره خاتم یکی از دغدغههای نویسندگان جوان و نوقلمان را چگونگی نوشتن داستان برای پیامبر (ص) عنوان کرد و افزود: در این کارگاه تلاش شد که نحوه پیدا کردن سوژه، معرفی مراجع و منابعی برای داستاننویسی در مورد پیامبر و اینکه انعکاس آن زندگی در امروزی چگونه باشد بیان شد.
وی با اشاره به استقبال شرکتکنندگان لرستانی از این کارگاه گفت: این استقبال با توجه به اینکه کارگاه طی ۴ ساعت برگزار شد نشان از دغدغهمندی نویسندگان جوان لرستانی به آموزش دارد.
∎