شناسهٔ خبر: 69841582 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

هوای گیلان تا فردا ناپایدار است

مدیر کل هواشناسی گیلان از فعالیت یک روزه سامانه ناپایدار هوا تا فردا در استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ محمد دادرس با اشاره به اینکه آسمان گیلان هم اکنون نیمه ابری تا ابری و مه آلود است، گفت: در برخی مناطق استان بارندگی خفیف گزارش شده است.
وی با بیان اینکه امروز فعالیت توده هوای ناپایدار در منطقه پیش بینی شده است افزود : با فعالیت این سامانه شرایط جوی استان ابرناکی، مه آلودگی همراه با بارش است واز اواخر وقت امروز این سامانه ضعیف شده و از منطقه خارج می‌شود.
مدیر کل هواشناسی گیلان گفت: از فردا تا اوایل هفته آینده هوای پایدار در استان مستقر خواهد شد و دراین مدت افزایش تدریجی دمای هوا پیش بینی شده است.
محمد دادرس با اشاره به وضعیت دریا گفت: امروز دریا با افزایش ارتفاع موج از ۲۰ تا ۸۰ سانتی متر نامناسب و فردا نیز با کاهش ارتفاع موج ۶۰ تا ۱۰ سانتی برای فعالیت‌های دریایی مناسب است.
وی گفت: دمای فعلی رشت مرکز استان ۱۶ درجه سلسیوس و رطوبت ۸۰ درصد است.
به گفته‌ی محمد دادرس ؛ در ۲۴ ساعت گذشته اسبه وونی تالش با ۴ درجه سلسیوس کمترین دما و حیران آستارا با ۲ درجه سلسیوس بیشترین دما را به نام خود ثبت کردند.