شناسهٔ خبر: 69839121 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فرمانده ارشد ارتش در فارس: مطالعه زندگی شهدا، راه شناخت جبهه حق از باطل است

شیراز - ایرنا ‌- فرمانده ارتش در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویر احمد گفت: هرچند امروز جبهه حق و باطل با شفافیت مشخص است اما ساده‌ترین راه برای شناخت این ۲ راه مطالعه و مقایسه زندگی شهدای امت اسلامی و کشته شدگان جبهه دشمن است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر ابوالقاسم رضایی، چهارشنبه در آیین رونمایی از ۲ کتاب زندگینامه شهدا با تقریظ رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: هنگامی که زندگی شهدای کشور را واکاوی می‌کنیم، می‌بینیم آنها از تولد تا مراحل مختلف زندگی، در مسیر شهادت زیسته اند.

وی افزود: بیشتر شهدا در وصیت نامه‌های خود این خواسته را از مردم خواسته و توصیه کرده‌اند که ولایتمدار و بصیر باشند.

رضایی با بیان اینکه در زمینه معرفی تیپ ها و شهدای فارس، کم کار کرده‌ایم، ادامه داد: تنها تیپ ۵۵ هوابرد فارس در دفاع مقدس، ۲ هزار و ۳۵۰ شهید تقدیم کرده است که با مجموع شهدای هفت استان کشور برابری می‌کند.

فرمانده ارشد آجا در فارس و کهگیلویه و بوبراحمد ادامه داد: هر جا عملیاتی در دفاع مقدس با دشواری روبرو می‌شد از این تیپ دلاور استفاده می‌شد و رکورد ۸۶۰ جابجایی در جبهه‌ها را کسب کرد که در دنیا کم نظیر است.

او با اشاره به دلاوری شهدای فارس از جمله شهید زراعتیان از رزمندگان جهرم، اظهار کرد: گاهی گمان می‌شود که روایت دلاوری آنها افسانه است.

رضایی اعلام کرد: ارتش فارس آماده است تا ازنویسندگانی که در مسیر معرفی شهدای فارس قلم بزنند حمایت کند و امکانات خود را در اختیار آنها قرار دهد.

فرمانده آجا فارس و کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تقریظ رهبر معظم انقلاب بر زندگینامه شهید علی کسایی با عنوان آخرین فرصت، گفت: بسیاری از فرماندهان سطح بالای امروز ارتش به نوعی در محضر این شهید آموزش دیده‌اند، کسایی بسیار به نهج‌البلاغه عشق می‌ورزید و به نام شهید غدیری شناخته می‌شود.

وی همچنین با اشاره به برکت تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب "شیر زیتان" با موضوع زندگی شهید مدافع حرم، مجتبی ذوالفقاری نسب، ادامه داد: این شهید بسیار شجاع، ورزیده و اهل نماز اول وقت بود و با کار قانونی را با اخلاق، انجام می‌داد.

فرمانده ارتش فارس: مطالعه زندگی شهدا، راه شناخت جبهه حق از باطل است

رضایی افزود: یکبار که فرمانده وقت ارتش از گردان تحت فرماندهی شهید ذوالفقای نسب در خوزستان بازدید کرده‌ بود، با تقدیر از گردان او، خواسته بود تا کمبود و کاستی‌های خود را بیان کند؛ اما او با وجود مشکلات وسایل سرمایشی و برق پادگان، خواسته بود راهی برای شهادت برایش باز شود؛ در حالی که هنوز خبری از داعش نبود اما این آرزو سال بعد با اعزام به جبهه دفاع از حرم محقق شد.

تقریظ نویسی رهبر معظم انقلاب، به جذب مخاطبان ادبیات پایداری ضریب داده است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در این آیین رونمایی گفت: جامعه بدون قهرمان زنده و پویا نیست و جامعه ای که قهرمانان خود را نشناسد یک قدم عقب است.

حمیدرضا قانعی افزود: راهبرد فرهنگی که رهبر معظم انقلاب از سال‌ها پیش در تقریظ کتاب‌های ادبیات پایداری پیش گرفته‌اند، در معرفی کتاب‌هایی که به معرفی قهرمانان ملی کشور پرداخته، بسیار مهم است.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب با تقریظ نویسی ضریب دوچندانی به معرفی این کتاب‌ها و جذب مخاطب داده‌اند؛ چنانکه نگاه به سامانه فروش ‌نشان می‌دهد که استقبال از کتاب‌های تقریظی ایشان بسیار بالا بوده است.

قانعی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب یک تنه پای رشد ادبیات پایداری و مقاومت کشور ایستاده‌اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: جنس قهرمانان ما متفاوت از افرادی و چهره‌هایی است که در سطح دنیا به عنوان قهرمان معرفی می‌شوند؛ زندی آنها سرشار از صدق و سادگی و صمیمت داست و زمان شناسی و مرگ آگاهی ۲ عنصر جدی زندگی آنها بوده است.

وی بیان کرد: لازم است رویکرد معرفی کالاهای فرهنگی مرتبط با فرهنگ شهید و شهادت تقویت شود و به رسالت خود در این زمینه عمل کنیم.

در آیین ملی قهرمان، همزمان با سراسر کشور، از ۲ کتاب نویسندگان استان فارس که از سوی رهبر معظم انقلاب تقریظ شده، رونمایی شد.

آیین رونمایی از ۲ کتاب "آخرین فرصت" نوشته سمیرا اکبری و "شیر زیتان" نوشته مهدی فصاحت، با حضور نویسندگان کتاب، مسئولان فرهنگی و خانواده‌های شهید علی کسایی و مجتبی ذوالفقاری نسب برگزار شد.