"سیدمحمدحسین بلاغی " اظهار داشت: امروز اگر مکتب جدیدی در حوزه ادبیات معاصر ایران اسلامی و جهان با عنوان ادبیات مقاومت و پایداری شکل گرفته مرهون نگرش و توجه شخصیت بزرگی است که اهتمام ویژهای به تبیین تاریخ شفاهی در حوزه ادبیات دفاع مقدس و جبههی مقاومت دارد.
وی افزود: مقام معظم رهبری شخصیتی کتابخوان و صاحب نظر در این عرصه هستند و اطلاعات و علمی جامع در حوزه ادبیات داستانی و رمان و تاریخ شفاهی که بستری عالی برای فهم و روایت تاریخ است، دارند و نکته سنجانه به موارد تاریخی اشاره میکنند.
بلاغی با اشاره به تقریظ بیش از 80 کتاب در حوزهی دفاع مقدس و ادبیات مقاومت و پایداری توسط مقام معظم رهبری،تصریح کرد: اینکه چرا کتابهای حوزه مقاومت بیشتر مورد توجه ایشان است نشان از اهمیت دفاع مقدس و تاریخ سراسر درس این عرصه برای دههها و سدههای آینده در حوزه غیرت و تدین و وطن دوستی و از خود گذشتگی دارد.
وی گفت: امروز نسل جدید ما نیازمند به این مفاهیم است و این وظیفهی نهادهای فرهنگی است تا زمینه را برای تحکیم و تعمیق کتابخوانی در میان نسل نوجوان و جوان فراهم سازند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: کتاب یک مرجع و منبع برای تولیدات ثانویه هنری همچون نمایش و فیلم و موسیقی و ... است تا تا به زبان هنر بتوانیم این فرهنگ غنی انسان ساز و جامعه ساز را منتشر کرده و ارتقا دهیم.
وی گفت: ۳۰ آبان ماه به عنوان سالگرد پیروزی جبهه مقاومت بر داعش و پایان سیطره این گروه تروریستی در عراق و شام نامگذاری شده است و به همین مناسبت هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در این رویداد مهم به شکلی ویژه و طی برنامهای واحد در سراسر کشور برگزار شد.
گفتنی است اولین رویداد ملی قهرمان در همین این راستا طراحی شده و طی آن سه کتاب با محتوای جهاد و مقاومت که تقریظ رهبری بر آنها زده شده است در سطح ملی رونمایی شد.
این کتابها که شامل سه عنوان "هواتو دارم"، "مجید بربری" و "بیست سال و سه روز" هستند که به تقریظ مقام معظم رهبری مزین شدهاند.
همچنین در این آیین از نویسندگان استانی کتابهای مرتبط با قهرمانان جبههی مقاومت تقدیر شد.