شناسهٔ خبر: 69836429 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: سازمان بهزیستی | لینک خبر

مدیرکل بهزیستی استان خبر داد

پلدختـــــر[] ۳۰ مرکز اقامتی میان مدت بهبود اعتیاد، (مراڪز ماده ۱۵) تحت نظارت بهزیستی در استان فعالیت می کند

مدیر کل بهزیستی استان لرستان از مراڪز اقامتی میان مدت بهبود اعتیاد(ماده ۱۵) در شهرستان پلدختر بازدید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی بهزیستی لرستان، همایون عمودی زاده مدیر کل بهزیستی استان، بهمراه رئیس اداره بهزیستی شهرستان پلدختر از دو مرکز اقامتی میان مدت بهبود اعتیاد آوای زندگی و نوید روح بخش بازدید کرد.
مدیر کل بهزیستی ضمن بازدید از بخش های مختلف این مراکز و دیدار با توانخواهان مسائل و مشکلات پیش روی آنها را احصا و مورد بررسی قرار داد.
عمودی زاده اظهار داشت تعداد ۳۰ مرکز بهبوداعتیاد تحت نظارت بهزیستی در استان فعالیت می کندکه تعداد ۶۶۰ نفر پروسه درمان و بازتوانی خود را در این مراکز سپری می کنند.
عمودی زاده تصریح کرد: در استان لرستان و شهرستان خرم آباد یک مرڪز شبانه روزی نگهداری ،درمان و بازتوانی ،کاهش آسیب و آموزش فنی و حرفه ای معتادین متجاهر مردان (ماده ۱۶) با ۱۹۰ نفر توانخواه و یک مرڪز اقامتی مجری تبصره ۲ زنان با تعداد ۲۰ نفر فعالیت می کنند که با استفاده از آخرین متدهای ترک اعتیاد و استفاده از راهکارهای موثر علمی و عملی به افراد کمک می کند تا با موفقیت این مسیر دشوار را طی کنند و به زندگی سالم تری برگردند.

وی گفت: تعداد ۱۶ کلینیک ترڪ اعتیاد (مرکز درمان سرپایی) در سطح استان فعالیت می کنند و به تعداد ۱۶۳۴ نفر خدمت گیرنده  را درسال جاری تحت پوشش خود قرار داده و به آنها خدمات درمانی و مشاوره ای ارائه می دهند.
عمودی زاده در ادامه با اشاره به فعالیت مرکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد حیات نو در شهرستان خرم آباد تصریح ڪرد، توانخواهان عزیز پس از سم زدایی و بدست آوردن سلامت نسبی خود دراین مرکز درمانی می توانند در مرڪز اجتماع درمان مدار طلوع لرستان ( T C) که در شهرستان بروجرد فعالیت می کند به صورت رایگان، کوتاه مدت و طولانی مدت فرایند ادامه روند بهبود خود را پشت سر بگذارند.
مرکز تی سی با ارائه خدمات روانپزشکی، جامعه شناسی و مددکاری اجتماعی به معتادان با سابقه زیاد، درجهت ادامه روند بهبودی صورت می گیرد. دوره درمان ۴ تا ۶ ماه بوده و در چهار مرحله صورت می گیرد. این چهار مرحله شامل آشنایی به مدت ۲ هفته، درمان به مدت ۳ ماه، ترخیص تدریجی به مدت دو تا پنج ماه و پس از آن پیگیری به مدت ۶ ماه انجام می شود.