به گزارش مفدا تهران، در این گفتگو، مرتضوی به تجربیات خود در زمینه شعر نو و شرکت در جشنواره سیمرغ پرداخت و از شور و شوق خود برای حضور در جشنوارههای ادبی سخن گفت. وی همچنین به تاثیر جشنواره سیمرغ در ارتقای سطح کیفی شعر نو اشاره کرد.
مهناز سادات مرتضوی: برای بنده باعث افتخار و خوشحالی است که به سهم خودم بتوانم نام دانشگاه را در یک جشنواره بین المللی و در میان همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور مطرح و این دانشگاه را سرافراز کنم.
در ابتدای مصاحبه از شما قدردانی می کنم که علیرغم محدودیت زمانی و دغدغه های تحصیل وقت خود را به ما اختصاص دادید و امیدوارم حاصل این مصاحبه و آگاهی سایر دانشجویان از افتخارات شما باعث شود که دانشجویان فعال در حوزه های ادبی، در برگزاری جشنواره ها پیش رو مشارکت بیشتری داشته باشند و شانس خود را در چالش های ادبی بیازمایند و همچون شما باعث افتخار این دانشگاه شوند.
به عنوان نخستین پرسش لطفا خود را برای مخاطبان ما معرفی کنید؟
درود بر شما
مهناز سادات مرتضوی، دانشجوی دکتری تخصصی تاریخ پزشکی و رتبه نخست دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ در بخش شعر نو هستم.
به غیر از حوزه ادبی که در آن فعالیت می کنید در سایرحوزه های فرهنگی بیشتر در چه بخشی تمایل به فعالیت دارید؟
شعر و موسیقی دو حوزه مورد علاقه من هستند. در تمام این سال ها سعی کردم برای زمان هایی که نیاز به یک استراحت ذهنی داشتم به این دو پناه ببرم.
آیا تا کنون آثار ادبی خود را در قالب یک مجموعه منتشر کرده اید و یا در فضایی نشر داده اید؟
در قالب یک مجموعه تا امروز خیر ولی در مجلات مختلف چاپ شده است.
آیا سابقه حضور در جشنواره های دانشگاهی و یا کشوری را دارید و در صورت موفقیت چه عنوانی را در جشنواره کسب کردید؟
در جشنواره ادبی سال ۹۴ شهر تهران حائز رتبه اول شدم و در دوازدهمین جشنواره نظام سلامت یا همان سیمرغ، موفق به کسب رتبه نخست در شعر نو شدم.
چه احساسی دارید از اینکه به عنوان نماینده دانشگاه در جشنواره شرکت و برای دانشگاه افتخار کسب کردید؟
برای بنده باعث افتخار و خوشحالی است که به سهم خودم بتوانم نام دانشگاه را در یک جشنواره بین المللی و در میان همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور مطرح و این دانشگاه را سرافراز کنم.
برای رونق فعالیت فرهنگی برای دانشجویان و دانشگاه چه توصیه ای دارید؟
در این سال ها بخش فرهنگی دانشگاه فعالیت های ارزشمندی داشته است. ولی من هم مواردی را به عنوان پیشنهاد می گویم. برگزاری کارگاه های آموزشی در حوزه های علاقه مندی دانشجویان و برگزاری جشنواره های هنری داخلی جهت شناسایی استعدادها در میان دانشجویان نوورود.
در پایان از حضور شما در این مصاحبه قدردانی می کنم و امیدوارم در جشنواره های پیش رو باز هم شاهد درخشش شما باشیم.
من هم از تلاش ما برای دیده شدن دانشجویان تشکر می کنم.
توضیح اینکه، سیزدهمین دوره جشنواره فرهنگی، هنری و ادبی سیمرغ به زودی آغاز به کار خواهد کرد. این جشنواره هر ساله با هدف شناسایی و پرورش استعدادهای جوان در زمینه های فرهنگی، هنری و ادبی برگزار می شود و امسال نیز میزبان هنرمندان و علاقمندان بسیاری از سراسر کشور خواهد بود.
در این دوره از جشنواره، بخش های متنوعی از جمله: شعر، داستان، نقاشی، عکاسی، فیلم کوتاه و... پیش بینی شده است.
علاقمندان می توانند با مراجعه به وب سایت جشنواره اینجا از جزئیات فراخوان، شرایط شرکت و جوایز این دوره مطلع شوند.
کد خبر: ۲۴۰۵۰۱