شناسهٔ خبر: 69826949 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

کارگاه آموزشی تغذیه پسته بعد از برداشت در سروستان

کارگاه آموزشی تغذیه پسته بعد از برداشت با حضور بهره برداران در سروستان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،کارگاه آموزشی تغذیه پسته بعد از برداشت، با هدف به روز شدن اطلاعات کشاورزان با موضوع نقش عوامل جوی و مصرف نهاده‌ها در تولید محصول در سروستان برگزار شد.
 پنج نفر از کارشناسان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان این شهرستان در این کارگاه درخصوص تغذیه درخت پسته بعد از برداشت و چگونگی نگهداری آن به بهره برداران آموزش دادند.
هفت هزار هکتار از باغ‌های سروستان به کشت پسته اختصاص دارد که بیش از ۶ هزار هکتار آن مثمر است.
شهرستان سروستان با تولید سالانه ۱۴ هزار تن پسته از مراکز اصلی تولید این محصول در استان فارس است.
شهرستان سروستان در جنوب شرق فارس و در فاصله ۷۷ کیلومتری شیراز قرار دارد.