به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،کارگاه آموزشی تغذیه پسته بعد از برداشت، با هدف به روز شدن اطلاعات کشاورزان با موضوع نقش عوامل جوی و مصرف نهادهها در تولید محصول در سروستان برگزار شد.
پنج نفر از کارشناسان جهاد کشاورزی و شرکتهای دانش بنیان این شهرستان در این کارگاه درخصوص تغذیه درخت پسته بعد از برداشت و چگونگی نگهداری آن به بهره برداران آموزش دادند.
هفت هزار هکتار از باغهای سروستان به کشت پسته اختصاص دارد که بیش از ۶ هزار هکتار آن مثمر است.
شهرستان سروستان با تولید سالانه ۱۴ هزار تن پسته از مراکز اصلی تولید این محصول در استان فارس است.
شهرستان سروستان در جنوب شرق فارس و در فاصله ۷۷ کیلومتری شیراز قرار دارد.
کارگاه آموزشی تغذیه پسته بعد از برداشت در سروستان
کارگاه آموزشی تغذیه پسته بعد از برداشت با حضور بهره برداران در سروستان برگزار شد.
صاحبخبر -
∎