آقای محمد مهدی اسلامی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: منیر شفیق که در یک خانواده مسیحی به دنیا آمده بود، ابتدا برای دفاع از وطن خود یعنی فلسطین، به الگوهای رایج آن زمان (مارکسیسم) گرایش پیدا میکند و جذب گروههای مارکسیستی میشود.
وی افزود: او سپس متوجه میشود که مارکسیسم جوابگوی نیازهایش نیست و گرایشهای اسلامی را میپسندند و کم کم در حقله فکری «فتح» قرار میگیرد.
مدیرمسئول انتشارات ایران افزود: این طور که ما در کتاب اخگر به گریبان میخوانیم، منیر شفیق به علت سخنرانیهای امام خمینی (ره) و تعابیر ایشان در خصوص آمریکا به عنوان شیطان بزرگ و اسرائیل به عنوان غده سرطانی، به امام راحل و دین اسلام علاقه مند میشود و مبارزه با رژیم صهیونیستی و آمریکا را با استفاده از الگوی انقلاب اسلامی دنبال میکند.
وی گفت: منیرشفیق، ابتدا به یک حلقه چهارنفره مبارزاتی که کار فکری میکردند وارد میشود. آنها بنا را به این صورت گذاشتند که چهره هایشان شناخته نشود و خط مبارزاتی را به نحوی دنبال کردند که منیر شفیق به نوشتن بپردازد. به همین دلیل، چون او در پشت صحنه بود همه دوستانش شهید شدند و خودش توانست در جبهه فرهنگی مبارزه را ادامه دهد.
آقای اسلامی در خصوص فصل بندی و محتوای کتاب اخگر به گریبان گفت: این کتاب در شش بخش نوشته شده است. کتابی که از آغازین روزهای زندگی منیر شفیق تا مبارزات او در دورههای مختلف را شامل میشود.
مدیر مسئول انتشارات ایران گفت: آقای دکتر جابری انصاری که از دیپلماتهای برجسته است با ترجمه این کتاب توانست فصلهای ناگفته از مبارزه فلسطینیان در خصوص آزادی قدس شریف را به رشته تحریر درآورد.
کتاب «اخگر به گریبان» در اردیبهشت ماه در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی شد.
منیرشفیق، خود نیز یک بار در ایران حضور پیدا کرد و در مراسم رونمایی این کتاب با سخنانی یاد دوستان شهیدش را زنده کرد.
وی همنشینی با شهدای فلسطین را رمز موفقیت این کتاب میداند.
کتاب اخگر به گریبان در موسسه انتشاراتی ایران منتشر شده است.