به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم؛ رئیس کل دادگستری قم در آئین احیای این واحد راکد، با تاکید بر برخورد قاطع با اشخاصی که چوب لای چرخ تولید کنندگان میگذارند گفت: هیچ نهاد، سازمان، مسئول و فردی حق ندارد در مسیر تحقق شعار سال، ترک فعل کند.
با افتتاح این واحد که با هزینه ۳۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی انواع نخ و پارچه را تولید میکند، بصورت مستقیم برای ۵۰ جوان قمی اشتغال ایجاد شد.
اکبر ابدالی مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هم در این بازدید با اشاره به احیای ۳۴ واحد تولیدی و صنعتی راکد از ابتدای امسال تا کنون گفت: تا پایان امسال هم حداقل ۶۰ واحد تولیدی راکد احیا میشوند.
حجت الاسلام سید کاظم موسوی همچنین از دو واحد تولیدی فعال در شهرک صنعتی شکوهیه قم بازدید کرد.
این دو واحد در زمینه تولید انواع محصولات دارویی و لوازم برقی فعالیت میکنند.
علیپور مدیر شرکت سلامت فارمد از واحدهای تولیدی فعال در زمینه تولید محصولات دارویی قم، مشکل نقدینگی برای توسعه بخشهای تولیدی را از مهمترین دغدغههای تولیدکنندگان قمی دانست و خواستار رسیدگی به این موضوع شد.
وحید آشتیانی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی قم هم در حاشیه بازدید رئیس کل دادگستری قم از این واحدها به مشکل تامین آب و برق مورد نیاز واحدها در استان اشاره کرد و گفت: با در نظر گرفتن اراضی در مجاورت شهرکهای صنعتی برای استفاده از انرژی خورشیدی و استفاده حداکثری از پساب ها، مشکلات تامین آب و برق واحدها قابل حل است.
بازگشت به چرخه تولید؛
احیای واحد تولید نخ و پارچه پس از هفت سال در قم
واحد صنعتی راکد پس از گذشت هفت سال از توقف تولید به همت بخش خصوصی در شهرک صنعتی شکوهیه قم به چرخه تولید برگشت.
صاحبخبر -
∎