شناسهٔ خبر: 69816312 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تحقق ۹۰ درصدی درآمد‌های مالیاتی در استان اردبیل

مدیرکل امور مالیاتی استان اردبیل از تحقق ۹۰ درصدی درآمد‌های مالیاتی پیش‌بینی شده در هشت ماه امسال در این استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، داریوش سرخانی مقدم اظهار کرد: سال گذشته کل مالیات تکلیفی استان اردبیل ۲۸ هزار میلیارد ریال بود که امسال این رقم در مجموع با افزایش ۶۳ درصدی به ۴۶ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی افزود: طبق برنامه در هشت ماه سال جاری باید ۳۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال مالیات در استان اردبیل اخذ می‌شد که با وصول ۲۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال، ۹۰ درصد درآمد‌های مالیاتی پیش بینی شده محقق شد.
مدیرکل سازمان امور مالیاتی استان اردبیل با بیان اینکه درآمد‌های مالیاتی استان اردبیل در هشت ماه سال گذشته ۱۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بود، گفت: امسال در این مدت با وصول ۲۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال درآمد‌های مالیاتی استان ۴۸ درصد افزایش داشته است.
سرخانی مقدم افزود: از این مقدار ۱۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و به عبارتی ۶۰ درصد مالیات در استان اردبیل به روش مستقیم و ۱۱ هزار میلیارد ریال و به عبارتی ۴۰ درصد مالیات نیز به روش غیرمستقیم وصول شده است.
مدیرکل امور مالیاتی استان اردبیل مدیریت و تلاش برای اخذ معوقات مالیاتی، افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده برای همسان سازی حقوق بازنشستگان و تغییر قیمت‌ها را از جمله علل افزایش درآمد‌های مالیاتی استان عنوان کرد.
سرخانی مقدم با بیان اینکه درآمد‌های مالیاتی پیش‌بینی شده امسال سازمان امور مالیاتی بر اساس قانون بودجه هزار و ۱۲۲ همت و سهم اداره‌کل امور مالیاتی استان اردبیل ۴۶ هزار میلیارد ریال است، اضافه کرد: درآمد‌های مالیاتی استان اردبیل نسبت به درآمد‌های مالیاتی کشور حدود ۴۱ صدم درصد یعنی کمتر از نیم درصد بوده و اردبیل از این نظر در جایگاه ۲۴ کشور است.
به گفته این مقام مسئول در هشت ماه امسال از حیث محقق درآمد‌های مالیاتی اردبیل در بین استان‌های کشور در رتبه ۱۴ قرار دارد.