شناسهٔ خبر: 69811664 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | لینک خبر

رئیس پارک علم و فناوری‌ هایتک:

ارتباط دانشجومعلمان با پارک علم وفناوری، سرمایه‌گذاری برای آینده است

رئیس پارک علم و فناوری‌ هایتک با اشاره به حضور جمعی از دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان در این پارک، این ارتباط را به عنوان سرمایه‌گذاری برای آینده دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک‌ علم و فناوری هایتک، فرشید کی‌نیا در این خصوص اظهار داشت: مسیر اصلی پرورش پژوهشگری، فناوری و کارآفرینی از مدرسه شروع می‌شود و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان نقش مهمی در معرفی ماهیت و فعالیت‌های پارک‌های علم و فناوری، راهنمایی دانش‌آموزان و پرورش نسلی خلاق و نوآور برای پیشرفت کشور دارند.
وی تصریح کرد: همکاری‌های پارک‌ علم و فناوری هایتک با دانشگاه فرهنگیان استان کرمان رو به گسترش است.
در این راستا دانشجومعلمان سال آخر کارشناسی دبیری مشاوره پردیس خواهران شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان کرمان از استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان ضمن بازدید از نمایشگاه پارک علم و فناوری‌ هایتک در کارگاه مبانی ثبت شرکت‌ها شرکت کردند.
امیر ایرانمنش مشاور پارک‌ علم و فناوری هایتک در این کارگاه که در محل نمایشگاه محصولات پارک علم و فناوری‌ هایتک برگزار شد؛ رسالت، خدمات و مزایای پارک‌های علم و فناوری و مفاهیم مرتبط با زیست بوم نوآوری و فناوری را تشریح کرد.
مراحل ثبت شرکت‌ها، شیوه برگزاری رویداد‌ها و چگونگی راهنمایی دانش‌آموزان و دانشجویان در این زمینه از مباحث دیگری بود که‌ ایرانمنش به آن پرداخت.
در پایان دانشجویان از محصولات بازدید و با نحوه تولید و فعالیت‌های شرکت‌ها به تفکیک محصولات آشنا شدند.
یکی از دانشجویان حضور در پارک علم وفناوری را باعث روشن‌تر شدن شناخت از فضای فناوری و بازشدن دیدگاه و دایره نظر خود دانست.
به گفته مطهره بناوند توجه به پرورش مهارت‌ها در کنار دانش نظری را برای دانشجویان و دانش‌آموزان ضروری است.
همچنین مرجان سپاهی گفت: تصور قبلی‌ام این بود که دانش‌آموزان اگر به سمت رشته‌های نظری بروند موفق‌تر خواهند بود در حالیکه بازدید و کارگاه امروز، نگرش تازه‌ای به او داد تا بهتر بتواند به راهنمایی دانش‌آموزان کمک کند.
دانشجوی دیگری به رویکرد خلاقانه و نقادانه در فعالیت‌های پارک علم و فناری اشاره کرد.
نگار پولادسنج گفت: برای حل بسیاری از مسائل باید نگاه خلاقانه و نوآورانه داشت و بازدید امروز تقویت‌کننده استفاده از روش‌های خلاق بود.
زبیده بجارزهی از دانشجوی اهل چابهار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از سال بعد که سر کلاس می‌روم و در همین ترم که واحدکارورزی را می‌گذرانم اطلاعات دریافتی را به دانش‌آموزان منتقل می‌کنم تا مسیر بهتری برای ادامه تحصیل، کار و زندگی انتخاب کنند.
ریحانه بهرامی دانشجوی اهل رودان استان هرمزگان به تجربه‌اش در جشنواره خوارزمی در دوره دانش آموزشی اشاره کرد و گفت: مصصم هستم فعالیت‌های قبلی را ادامه دهم و تیم‌های دانش‌آموزی را در زمینه خلاقیت و فناوری فعال کنم.