به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، دبیر این همایش گفت: مقدمات همایش از سال ۱۴۰۱ با همکاری دانشگاه فرهنگیان و پژوهشگاه مطالعات فرهنگی تهران اغاز شد و در مجموع ۱۱ پیش نشست در داخل و خارج از کشور برگزار کردیم و حدود ۷۰ سخنرانی ارائه شد و مجموع مقالات به صورت جداگانه چاپ خواهند شد.
مزگی نژاد با بیان اینکه یکی از برنامههای جانبی ما برگزاری کارگاههایی تحت عنوان مربیگری فلسفه برای کودکان در دانشگاه بیرجند و دانشگاه فرهنگیان بود افزود: تعداد مقالات رسیده به همایش حدود ۲۰۰ مقاله است که ۱۰۰ مقاله پذیرفته شد و مجله علمی پژوهشی فلسفه آموزش دانشگاه شیراز مقالات برتر این همایش را چاپ خواهد کرد.
معاون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: فلسفه برای کودک سه بخش دارد که شامل نظریه پردازی و تولید اندیشه، دریافت و اعمال اندیشه و یک حلقه میانی برای تبدیل اندیشه و دریافت محتواست.
فلاح افزود: ما باید نویسندگان و شاعران کودکان و نوجوانان را با حوزه فلسفه کودک آشنا کنیم تا بدانند چه محتوایی را در آثار خود دنبال کنند.
رئیس دانشگاه بیرجند نیز گفت: همایش فلسفه برای کودکان برای اولین بار توسط دانشگاه بیرجند در حال برگزاری است.
لامعی افزود: فلسفه برای کودکان موضوعی کاربردی است، که نیاز کودکان و فرزندان این جامعه به اندیشیدن، خلاقیت و ایجاد تفکر انتقادی است.
وی گفت: دانشگاه بیرجند به عنوان میراثدار مدرسه شوکتیه در سایه تلاش خانواده دانشگاه بیرجند بیش از ۱۲ هزار دانشجو دارد و در کنار دانشجویان داخلی، یکی از راهبردهای ما جذب دانشجوی بین الملل است.
اولین همایش ملی فلسفه برای کودکان، به همت دانشگاه بیرجند
اولین همایش فلسفه برای کودکان امروز در دانشگاه بیرجند آغاز به کار کرد.
صاحبخبر -
∎