شناسهٔ خبر: 69803441 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پیش بینی تولید یک میلیون تن شکر در خوزستان

پیش بینی می‌شود امسال بیش از یک میلیون تن شکر در استان خوزستان تولید شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، از نیمه دوم مهر ماه سال جاری در برداشت نی از مزارع نیشکر  در استان خوزستان شروع شده است و تاکنون نیز ادامه دارد.

در استان خوزستان سه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، کشت و صنعت کارون و کشت و صنعت نیشکر میان آب در زمینه کشت نشکر و تولید شکر فعالیت می‌کنند.

دکتر عبد علی ناصری، مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر وصنایع جانبی با اشاره به برداشت نیشکر در این شرکت گفت: پیش بینی می‌شود از مزارع توسعه نیشکر حدود ۶.۵ میلیون  تن نیشکر  از مزارع شرکت‌های هشت گانه توسعه برداشت شود.

در سال گذشته در استان خوزستان، ۸۰۰ هزار تن شکر تولید شد که پیش بینی می‌شود در سال جاری یک میلیون تن شکر تولید و روانه بازار شود.

<div id="video-display-embed-code_11730283"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4384779/11730283?width=600&height=350"></script></div>