به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره مباشر، ناتالی هاتن، بانوی فعال هلندی است که از سال 1993 میلادی و همزمان با ورود به دانشگاه آمستردام و تعامل با دانشجویان مسلمان این دانشگاه به دین اسلام گروید.
وی در گفتوگو با برنامه «ایام الله» شبکه الجزیره مباشر، میگوید: در تعامل با دانشجویان مسلمان دانشگاه آمستردام همواره دوستی و مدارا وجود داشت و اکثر آنها یا در غرب متولد شده و یا در آنجا زندگی میکردند. آنها همیشه به دنبال حقیقت در مورد عادتها و آداب و رسوم مردم بودند و این چیزی بود که باعث جلب توجه من به مسلمانان شد.
آغاز مسلمانی با قرائت قرآن
ناتالی که اکنون رئیس مؤسسه خیریه اینفینیت هلند است افزود: من ابتدا با مطالعه قرآن آغاز کردم، زیرا این اولین کاری است که هر فرد برای بدست آوردن اطلاعاتی در مورد دین اسلام انجام میدهد. پس از آن احساس راحتی کردم و احساس علاقه و هیجان عجیبی در من ایجاد شد. در قرآن سطوح مختلفی وجود دارد بنابراین در کنار قرآن، کتابهای دیگر را نیز مطالعه کردم.
تدبر در آیات قرآن
ناتالی ادامه داد: در دانشگاه به شما یاد میدهند که بیندیشید، جستوجو کنید، تفکر تحلیلی و حس نقادانه داشته باشید. اینها به واقعیت نمیپیوندند مگر اینکه جستوجو و تدبر و تحقیق کنید و به رویکردهای مختلف نظر بیفکنید.
وی افزود: من با این ذهنیت، همواره سعی میکردم تحلیل و تدبر داشته باشم و در مورد مسائل منطقی و غیرمنطقی با استفاده از مطالبی که مطالعه کردهام بررسی و تحقیق کنم. بدین ترتیب در ابتدا قرآن کریم را مطالعه کردم.
این همان حقیقت است
ناتالی در ادامه یادآور شد که پس از قرآن کتابی به نام «این همان حقیقت است» را مطالعه کرده است. این کتاب مربوط به کنفرانسی در خصوص آیات قرآن کریم بود که در ابتدای دهه 90 قرن گذشته برگزار شده بود و شمار زیادی از دانشمندان تحلیلهای خود را درباره اینکه آیا آیات قرآن با علوم جدید ارتباطی دارند یا با هم متناقض هستند، ارائه کرده بودند.
در این کنفرانس دانشمندانی با تخصصهای مختلف حضور داشتند و همه نظرات خود را درباره قرآن جمعآوری کردند و در نتیجه شماری از این دانشمندان و دانشجویان پس از مطالعه قرآن به دین اسلام گرویدند.
فعالیتهای خیریه
وی درباره فعالیتهای خود پس از مسلمان شدن و کمک به انسانهای مسلمان و غیرمسلمان نیز اظهار کرد: کمک به انسانیت بخشی از دین اسلام است و در دین اسلام، به انسان پیش از هرچیز دیگر اهمیت داده شده است. لذا من همراه با همسرم مؤسسه خیریهای را در هلند برای کمک به همه انسانها تأسیس کردیم.
ناتالی ادامه داد: ما در کانادا نیز یک کلیسای قدیمی را خریداری کردیم و آن را به یک مرکز فرهنگی تبدیل کردیم تا جوانان در این مرکز از جهت فکری و فرهنگی رشد پیدا کنند.
کمک به کودکان غزه
وی درباره فعالیتهای خود در غزه نیز گفت: ما در غزه هم از چند سال گذشته فعالیتهایی برای ارائه کمکهای خیره به مردم این منطقه و همچنین مردم لبنان انجام میدهیم.
ناتالی درباره کمک به کودکان و نوجوانان غزه نیز گفت: مؤسسه اینفینیت برای تقویت قدرت جوانان تأسیس شده و طبیعتاً آموزش، تکیهگاهی برای این کار است. اکنون با کمال تأسف شاهد جنگی نابرابر از سوی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه هستیم که موجب شده آنها با کمبود مواد غذایی و امکانات اساسی روبرو شوند. از این رو ما برای کمک به کودکان، لباس، مواد غذایی و وسایل گرمایشی ارسال میکنیم و تا زمانی که این جنگ ادامه داشته باشد ما کمکهای خود را به آنها قطع نخواهیم کرد.
این بانوی هلندی درباره کمک به آموزش کودکان غزه هم گفت: ما از ماه ژوئن گذشته یک مرکز آموزشی برای کودکان غزه با عنوان «سفیر بهشت» راهاندازی کردیم تا کودکان غزه نیز مانند سایر کودکان جهان از آموزشهای مختلف بهرهمند شوند. اما وظیفه اصلی ما تغذیه این کودکان است زیرا شمار زیادی از کودکان غزه در اثر جنگ دچار سوء تغذیه شدهاند. لذا در این مدرسه وعدههای غذایی روزانه و آب شرب سالم به کودکان ارائه میشود.
ترجمه از فرشته صدیقی
انتهای پیام