شناسهٔ خبر: 69775830 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

ژاپن نیرو به استرالیا می‌فرستد

وزیر دفاع استرالیا اعلام کرد، نیروهای ژاپنی به عنوان بخشی از همکاری نظامی این کشور با استرالیا و آمریکا، استقرار خود را در شمال استرالیا آغاز خواهند کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، ژاپن به‌عنوان بخشی از همکاری نظامی با استرالیا و آمریکا، نیروی نظامی خود را در چارچوب آمادگی و آموزش نظامی به شهر «داروین» واقع در شمال استرالیا اعزام می‌کند که بیشترین پایگاه‌های نظامی در آن مستقر است.

در بحبوحه نگرانی فزاینده واشنگتن و متحدانش در مورد افزایش قدرت نظامی چین در منطقه هند و اقیانوس آرام، حدود ۲۰۰۰ تفنگدار دریایی ایالات متحده در حال حاضر به مدت شش ماه از سال در داروین، پایتخت قلمرو شمالی مستقر هستند.

ریچارد مارلز، وزیر دفاع استرالیا امروز (یکشنبه) در یک کنفرانس مطبوعاتی تلویزیونی در داروین در کنار لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده و ژن ناکاتانی، وزیر دفاع ژاپن گفت: امروز ما اعلام می‌کنیم که اعزام و استقرار منظم «تیپ آبی خاکی ژاپن» به استرالیا انجام خواهد شد. داشتن یک فرصت بیشتر برای تمرین با ژاپن و ایالات متحده به‌طور همزمان، یک فرصت فوق‌العاده برای بخش دفاعی ما خواهد بود.

بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، این استقرار با توجه به اینکه داروین پایگاه اصلی نیروهای متفقین در جنگ جهانی دوم بود و به شدت توسط نیروهای ژاپنی بمباران شد، اهمیت ویژه‌ای دارد.

لوید آستین نیز امروز گفت که اطمینان دارد واشنگتن توانایی‌های تعیین شده در قرارداد آکوس (AUKUS) را فراهم می‌کند که سبب می‌شود استرالیا زیردریایی‌های هسته‌ای ایالات متحده را خریداری کند و کلاس جدیدی از زیردریایی‌های هسته‌ای را با آمریکا و انگلیس توسعه دهد.

نشست سه جانبه روز یکشنبه بین استرالیا، ایالات متحده و ژاپن در داروین، چهاردهمین نشست از نوع خود بین این سه متحد است.

در آخرین نشست سه جانبه که در ماه ژوئن در سنگاپور برگزار شد، این کشورها بدون اشاره مستقیم یه چین نگرانی جدی خود را در مورد امنیت دریای چین شرقی ابراز کردند و گفتند که با هر گونه اقدام یک‌جانبه بی‌ثبات کننده و اجباری در آنجا مخالفت می‌کنند.

چین با ایجاد ظرفیت نظامی خود در منطقه اقیانوس آرام و هند، در ماه سپتامبر در اقدامی نادر دست به پرتاب موشک بالستیک قاره‌پیما کرد که در اقیانوس آرام فرود آمد. این پرتاب آزمایشی توسط چندین کشور اقیانوس آرام، از جمله استرالیا نگران کننده توصیف شد.

انتهای پیام

برچسب‌ها: