شناسهٔ خبر: 69771190 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

اولین پایگاه استعدادپروری دوچرخه‌سواری کشور در سنندج راه‌اندازی می‌شود

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت: احداث پیست دوچرخه‌سواری BMX به عنوان اولین پایگاه استعدادپروری کشور در سنندج راه‌اندازی می‌شود.

صاحب‌خبر -

رسول اسدی امروز یکشنبه(۲۷ مهر) در حاشیه سفر به کردستان و برگزاری مجمع انتخابات رییس جدید هیات این استان، تفاهم نامه همکاری با شهرداری سنندج منعقد کرد.

وی در مراسم امضای این تفاهم نامه گفت: این دومین تفاهم نامه همکاری فدراسیون دوچرخه‌سواری با شهرداری ها در شهرهای مختلف است که در راستای احداث پیست رشته bmx به امضاء رسید.

رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری تصریح کرد: رشته دوچرخه‌سواری یکی از رشته‌های مفرح و در راستا و همسو با اهداف شهرداری ها و محوریت آن حمل و نقل سالم و کمک به سلامت جامعه است. اسدی افزود: بحث توسعه ورزش همگانی و حتی قهرمانی که شهرداری ها پیگیری می کنند، می تواند با برگزاری رویدادهای دوچرخه‌سواری در سطح شهرها محقق شود و به واسطه آن ظرفیت های مختلف شهرها از جمله گردشگری، تاریخی و حتی امنیتی آن معرفی شود.

وی ادامه داد: هزینه ساخت پیست رشته BMX زیاد نیست به ویژه که استان کردستان در این زمینه استعداد زیادی دارد و می تواند پیشرو در ساخت و احداث آن باشد.

رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری عنوان کرد: این رشته به لحاظ درآمدزایی و جذابیت مستعد و در حال گسترش است و فدراسیون در کنار شهرداری ها برای توسعه آن کمک می کند و اگر از سوی شهرداری زمین برای احداث تامین شود، فدراسیون از لحاظ آموزش، تجهیزات و تامین مربیان برای گسترش رشته دوچرخه‌سواری و جذب توریسم و گردشگری کمک خواهد کرد.

اسدی افزود: اگر این پیست در سنندج تا دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد، اولین پیست در کشور خواهد بود و در بعد رسانه‌ای بسیار حائز اهمیت است و از لحاظ پرورش استعداد می‌تواند اولین پایگاه قهرمان پروری در کل کشور شود.

وی اضافه کرد: فرهنگ‌سازی و آموزش است که مردم را به سمت یک حرکت فرهنگی ورزشی می‌کشاند و باید شهرداری و فدراسیون با همکاری اداره ورزش و جوانان این اتفاق خوب را رقم بزنند.

سیدانور رشیدی شهردار سنندج هم در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه ساخت پیست دوچرخه‌سواری فدراسیون دوچرخه‌سواری با شهرداری سنندج، اظهار کرد: اگر امروز در شهرداری سنندج توانسته‌ایم در زمینه احداث مسیر دوچرخه‌سواری ۳۰ کیلومتر برسیم و زیرساخت‌ها را تا جایی که به سمت المپیکی کردن این رشته پیش می‌بریم، مرهون هدایت‌ها و ارشادهای بزرگان و فعالین این حوزه است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در مقطعی معاون ورزش و جوانان استان بوده‌ام به خوبی با محدودیت‌ها، ظرفیت‌ها و استعدادهای این حوزه آشنا هستم. شهردار سنندج به انتظارات و ظرفیت‌های بالا در رشته‌های مختلف ورزشی در استان گریزی زد و گفت: در طول فعالیت دوره پنجم شوار و شهرداری تنها یک گذر ورزشی در سطح شهر سنندج احداث شده این آمار را در شورا و شهرداری دوره ششم با حمایت و تلاش همه عزیزان در هر فصل عمرانی ۲ گذر ورزشی را احداث و در حال حاضر ۶ گذر ورزشی بهره‌برداری شده و در اختیار مردم قرار گرفته است.

رشیدی با تاکید براینکه دیدگاه انسان محور را در شهر سنندج داریم، تصریح کرد: در پارک نیشتمان ۱۲ کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری را تعریف کرده‌ایم و دنبال تسری این دست اقدامات در راستای توسعه ورزش‌های همگانی و پیاده‌ محور کردن در هسته شهر هستیم.

وی اضافه کرد: برنامه‌ریزی ما رسیدن این تعداد به ۱۲ گذر ورزشی است، هرآنچه در توان داشته‌ایم به میدان آورده‌ایم ولی معتقدیم که مردم سنندج لیاقت بالاتر از این را دارند. شهردار سنندج گفت: علاقمند هستیم از یک رشته ورزشی پرطرفدار حرفه‌ای و لیگ برتری در سطح استان حمایت کنیم این مهم را در بودجه سال آینده خواهیم دید.

رشیدی اظهار کرد: مرتفع‌ترین دیواره صخره‌نوردی غرب کشور را با ارتفاع ۱۵ متر در پارک کژوان در شهر سنندج احداث شده است. وی عنوان کرد: کردستان با توجه به ظرفیت ها و استعدادهای ورزشی که دارد قطعا در در قهرمانی رشته‌های مختلف ورزشی در آینده جایگاه بسیار خوبی در سطح کشور خواهد داشت.

شهردار سنندج افزود: هیچ تفاهم‌نامه‌ای را بدون اینکه مسیر عملیاتی شدن آن را فراهم کنید، امضا نخواهیم کرد و تمام توان خود را در این زمینه بکار خواهیم بست. رشیدی گفت: جانمایی مکان پیست دوچرخه‌سواری توسط شهرداری و اداره کل ورزش و جوانان استان انجام خواهد شد.

وی اضافه کرد: توزیع خدمات شهرداری در سطح شهر عادلانه است و با همین دیدگاه تمام نقاط شهر را با توجه به زیست بوم و جمعیت دیده شده و در قالب پارک‌های بزرگ مقایس و درون محلی احداث شده است.

شهردار سنندج تصریح کرد: در صورت حمایت فدراسیون و اداره کل ورزش و جوانان آمادگی داریم یک پیست در نایسر سنندج احداث کنیم که البته این کار نیازمند حمایت مسئولان فدراسیون است. رشیدی با تاکید براینکه دیدگاه ما توسعه و تقویت حوزه ورزش است گفت: معتقدیم هرچه بیشتر ورزش و حمایت از این حوزه نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی خواهد داشت.

سنندج پیشرو در ساخت مسیر دوچرخه‌سواری است

بهروز ابراهیم‌آبادی رئیس شورای اسلامی شهر سنندج هم در ادامه این جلسه گفت: شهرداری سنندج پیشرو در توسعه دوچرخه‌سواری است و به همین منظور ۱۵ کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری در این شهر ایجاد شده است.

وی، اظهار کرد: در دنیایی که روز به روز به سمت ماشین‌شدن حرکت می‌کند تنها روش ساده و تاثیرگذار در بحث سلامت شهروندان توسعه و ترویج فرهنگ دوچرخه‌سواری است.

رییس شورای شهر سنندج افزود: امروز در بسیاری از کشورهای و شهرهای دنیا به سمتی حرکت می‌کنند که دوچرخه را جایگزین ماشین کنند.

وی با بیان اینکه حوزه سلامت در سبد خانواده‌ها بیشترین درصد را به خود اختصاص می‌دهد، بیان کرد: توسعه ورزش از راهکارهای پیشگیری از بیماری‌هاست روندی که باید در راستای آن سرمایه‌گذاری کرد.

رییس شورای شهر سنندج فرهنگ‌سازی مناسب در این زمینه را ضروری خواند و گفت: این کار می‌تواند به کاهش هزینه درمان در سبد خانوارها و ارتقای سطح سلامت مردم کمک قابل توجهی داشته باشد.

وی اضافه کرد: شهرداری سنندج از قبل به فکر توسعه دوچرخه‌سواری افتاده و ۱۵ کیلومتر مسیر دوچرخه‌سواری اجرا شده است.

وی عنوان کرد: در نهضت پارک‌سازی که در سنندج راه‌اندازی شده مسیر دوچرخه‌سواری دیده شده و حرکت‌های خوبی در این زمینه انجام گرفته است، همچنین در زمینه سرمایه‌گذاری فدراسیون دوچرخه‌سواری در شهر سنندج با توجه به ظرفیت‌های خوبی که دارد گام‌های اساسی برداشته شود.

فرهاد میمنت‌آبادی، رئیس کمیسیون ورزش شورای اسلامی شهر سنندج هم در این جلسه اظهار کرد: ۵۰ رشته در استان فعال است و هیچ رشته ورزشی اسپانسر ندارند و با توجه به اینکه کردستان استانی صنعتی نیست در این زمینه حمایت چندانی نمی‌شود.

میمنت‌آبادی افزود: شهرداری اولین قدم که در این حوزه بردارد قطعا با گاردگیری سایر رشته‌های ورزشی روبرو می‌شود.

وی با بیان اینکه با توجه به اینکه احداث این پست در کردستان یک پایلوت و قدم اول در کل کشور است باید به نحوی عمل کنیم که در بالاترین سطح ممکن باشد، گفت: کمک‌های کارشناسی و یا دادن دوچرخه جز وظایف ذاتی فدراسیون است انتظار داریم که به صورت ویژه حمایت کند.

رییس کمیسیون ورزش شورای اسلامی شهر سنندج، اضافه کرد: برای اینکه شهرداری بتواند پاسخگوی سایر رشته‌های ورزشی باشد، این کار باید به صورت مشارکتی انجام شود تا شهرداری باید زمین را تامین و فدراسیون هزینه‌های احداث را پرداخت کند، تا شهردار در قبال سایر رشته‌ها هم بتواند پاسخگو باشد.

میمنت‌آبادی افزود: با توجه به وضعیت اسپانسری در استان ضعیف است کوچکترین اقدام شهرداری دراین حوزه مورد سوال عام و خاص قرار می‌گیرد.

وی خواستار ورود اسپانسر و دعوت سرمایه‌گذار از سوی فدراسیون برای اجرای این پروژه شد و گفت: معتقدیم هرکمکی که به حوزه ورزش شود، کمک به سلامتی، اقتصاد و سرزندگی جامعه است.

رییس کمیسیون ورزش شورای اسلامی شهر سنندج، خاطرنشان کرد: رسالت شهرداری توسعه ورزش‌های همگانی است در این راستا احداث گذرهای ورزشی در بازه زمانی تقریبا ۳ ساله احداث شده است.

انتهای پیام