بهمن جعفری، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در خرمآباد دربارۀ آخرین وضعیت کارخانه پارسیلون گفت: آگهی مزایده دو مرحلهای این کارخانه در مهرماه امسال، از سوی شرکت آتیه دماوند زیرمجموعه بانک صنعت و معدن برگزار شد، اما هیچ شرکتی در این مزایده شرکت نکرد.
او اضافه کرد: قرار است در ماه جاری جلسهای با مدیران شرکت آتیه دماوند برگزار شود تا نحوه پیگیری و برگزاری مزایدههای کارخانه پارسیلون مورد بررسی و هماهنگی قرار گیرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان ادامه داد: طبق روال قانونی، در صورت تکرار عدم حضور متقاضیان در مزایده کارخانه پارسیلون، تصمیمهای دیگری باید اتخاذ شود.
جعفری بیان کرد: براساس قانون، واگذاری کارخانه پارسیلون باید از طریق مزایده به اشخاص حقیقی و حقوقی انجام شود و دو مرحله مزایده در سالهای 1402 و 1403 تاکنون برگزار شدهاست.
او توضیح داد: نظر کارشناسان برای قیمتگذاری کارخانه پارسیلون فقط 6 ماه اعتبار دارد و لازم است این موضوع دوباره در دستور کار مسئولان قرار گیرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان اشاره کرد: در صورت برگزاری سه مرحله مزایده و عدم حضور متقاضی، امکان ترک تشریفات طبق قانون فراهم خواهد بود و این رویکرد نیز میتواند راهکاری برای واگذاری کارخانه پارسیلون لرستان باشد.
به گزارش تسنیم، کارخانه پارسیلون در سال 1353 با هدف تولید نخ، الیاف نایلون و فیلامنت تأسیس شد. این کارخانه در سالهای ابتدایی تأسیس یکی از بزرگترین مراکز صنعتی غرب کشور بود؛ کارخانه پارسیلون با تولید سالانه 14 هزار تن انواع نخ نایلون خام، استرچ و یکهزار تن گرانول پلیآمید 6 بهعنوان منبع تأمین نیازهای بازار داخلی و صادرات به کشورهای همسایه نیز شناخته میشد.
عدم وجود استراتژیهای مؤثر در بازاریابی و عدم توجه به نوآوری، کارخانه پارسیلون را سالهای اخیر از رقبای خود عقب نگه داشت و این مسائل بهتدریج موجب کاهش ظرفیت تولید و در نهایت تعطیلی این کارخانه در سال 1393 شد؛ کارخانه پارسیلون در حال حاضر بهطور کامل تعطیل و خطوط تولید نیز متوقف است.
انتهای پیام/ 644/.
∎