شناسهٔ خبر: 69768101 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

متناسب سازی قیمت نان در خوزستان در گرو افزایش کیفیت پخت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: متناسب سازی قیمت نان منوط به ارتقاء کیفیت پخت نان در استان خواهد بود در غیر اینصورت تغییر قیمت نان هیچگونه توجیهی نخواهد داشت.

صاحب‌خبر -

محمد راضی جلالی شنبه در شورای آرد و نان خوزستان در محل سرسرای استانداری خوزستان بیان کرد: دستگاه های اجرایی عضو کارگروه آرد و نان استان یک هفته مهلت دارند تا بر اساس آنالیز هزینه‌های تمام شده پخت نان و مقایسه قیمت با استان‌های دیگر تغییر نهایی قیمت نان تافتون و لواش در خوزستان را اعلام کنند.

وی با بیان اینکه تنوع پخت نان در استان وجود ندارد افزود: مردم انتظار دارند که نان‌های متنوعی در خوزستان پخت شود، صدور مجوز تاسیس نانوایی باید بر اساس ظرفیت و تنوع پخت نوع نان در استان صادر شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بر توجه و اهمیت به پخت نان با ارزش غذایی بالا در استان تاکید کرد و گفت: به عنوان مثال نان سنگک از جمله نان هایی است که ارزش غذایی بالا دارد.