به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ کتاب «چشم انداز دریایی» نوشته ادوارد آلبی و ترجمه مهدی چاوشور در دسته کتابهای ادبیات نمایشی قرار دارد و برای علاقهمندان به نمایشنامههای خارجی میتواند جذاب باشد.
پشت جلد این کتاب آمده است: «چشمانداز دریایی قابی از روزمرگی چارلی و نانسی را به تصویر میکشد که به خوبی میدانند زندگی برای آنها تقریباً به سرانجام رسیده است، اما در مورد چگونگی گذراندن اندک سالهای باقیمانده از عمرشان با هم اختلافنظر دارند. اثرحاضر یک فانتزی تمثیلانگارانه و ابزوردیست، و یکی از بهترینهای آلبی و برندهی جایزهی پولیتزر سال ۱۹۷۵ است. بااینحال، موضوع اصلی آن در کمال خوشبینیاش نسبت به آینده، «مرگ» است؛ مرگ و نیاز به شناخت و پذیرش آن بهعنوان بخشی از فرآیند زندگی. تضاد بین ماهیت آرمانهای دو شخصیت نمایشنامه پیچیدهتر از تقابل یوغ صرفِ کنارهگیری منفعلانه از زندگی با عصیانِ فعال و ماجراجویانه است، از این رو که گویی آلبی رهایی از نقشها و مفاهیم برساخته و پذیرش «ترس» را متضمن رسیدن به آزادی میداند. از دید او، باید در غیاب اسطورههای اجتماعیمان، رها شویم وانسانبودگی و فناپذیری خود را با این درک که در دنیایی رهاشده، «یتیمِ روحانی» هستیم، بپذیریم.»
کتاب «چشم انداز دریایی» نوشته ادوارد آلبی و ترجمه مهدی چاوشور را انتشارات نیماژ در ۱۱۴ صفحه و قیمت ۱۳۰ هزارتومان منتشر و روانه بازار نشر کرده است.
∎