به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، سعید غلامی امروز _شنبه بیستوششم آبان_ در نشست خبری که با موضوع «مزایدهها و حراج پیشرو و ارائه گزارش تعیینتکلیف کالاهای تملیکی» برگزار شد، اظهار کرد: رسالت اصلی سازمان اموال تملیکی تعیینتکلیف کالاهای اساسی است که بهصورت قانونی در اختیار آن قرار میگیرد.
وی افزود: این کالاها شامل اموال مصادرهای، کالاهای متروکه گمرکی و اکتشافی قاچاق است و طی سه سال گذشته میتوان ۱۱۰ هزار میلیارد تومان کالا را تعیینتکلیف کرد.
معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی خاطرنشان کرد: کالاهایی که در گمرکات و بنادر باقی میماند دچار فساد و تخریب میشد که در اقدام سازمان امور تملیکی علاوهبر جلوگیری از خرابی کالاها در راستای تأمین نیاز کشور نیز اقدامات لازم انجام شد.
غلامی تصریح کرد: طبق دستور قضائی فروش مزایدهای و مذاکرهای برای حراج انواع چای دبش به کار گرفته و به همین دلیل دوازدهم آبان حراج چای دبش در هرمزگان انجام شد که بیش از ۵۲ پارتی به ارزش ۱۸۰ میلیارد تومان به حراج رسید و این چای برای استفاده در خط تولید حراج شد که بیش از ۱۰۰۰ تن چای دبش به ارزش ۵۳۵ میلیارد تومان است.
وی اضافه کرد: البته تصور ما این است که با نرخ بالاتری به فروش برود و دادستانی تاکید کرده است که فروش چای دبش به صورت نقدی باشد، اما در نهایت حراج با اقساط چهار ماهه انجام خواهد شد.
معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی گفت: دستگاه قضائی فارغ از نتیجه پرونده چای دبش تاکید دارد که کالاهای مربوط به این پرونده نباید در انبار و گمرکات فاسد شود.
غلامی ادامه داد: سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی خط قرمزی دارد و آن صیانت از سلامت و بهداشت مردم است، بنابراین در پرونده دبش این موضوع به شکل سختگیرانه پیگیری شد، در استان هرمزگان نیز از ۱۰۰ کانتینری که وجود داشت همه سالم بود، در محموله چای دبش تنها یک کانتینر مشکل داشت و بخشهایی که قابل استفاده نیست به صورت کود به کار میرود.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا خاطرنشان کرد: حدود ۱۷ هزار تن چای دبش در تهران اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفت که ۵۰۰۰ تن به فروش رسیده و ۶۰۰ میلیارد تومان عایدی آن بوده است، ۱۱ تن در کرمانشاه بوده که ۱۸ میلیارد ریال ارزش داشته، ۲۰۰۰ تن چای دبش در استان هرمزگان که ۱۴۰۰ تن آن به فروش رسیده و ارزش فروش آن ۲۶۰ میلیارد تومان بوده است.
معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی افزود: از مجموع ۲۵ هزار تن چای دبش، حدود ۶۶۹۵ تن به فروش رسیده که ارزش آن ۸۷۲ میلیارد تومان بوده و به خزانه کشور واریز شده است.