به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، احمدرضا شفیعی گفت : این دوره آموزشی با حضور مسئول مرکز و ترویج و تعداد ۳۰ نفر از کشاورزان در مرکز جهاد کشاورزی جراحی برگزار شد.
وی اضافه کرد: در این دوره آموزشی درخصوص مسائل مربوط به میزان مصرف، روش مصرف و بهترین زمان مصرف انواع کودهای ماکرو و میکرو جهت بهبود عملکرد کشت کلزا با هدف به روز رسانی اطلاعات مطالبی ارائه و به سوالات کشاورزان پاسخ داده شد.
استفاده از کود ماکرو حاوی پتاسیم میتواند به افزایش محتوای پروتئین و روغن در دانه ها، نشاسته در غده و دانهها و ویتامین سی، افزایش قند در میوه ها، غدهها و میوهها کمک میکند و رنگ و طعم میوه را بهبود میبخشد.