به گزارش مفدا ایرانشهر، این روزها هر زمان اسم فعالیت جهادی به گوشمان برسد، تنها چیزی که در ذهن ها تداعی خواهد شد فعالیت عده ای در یک نقطه محروم برای عمرانی و آبادانی بدون دریافت مزد است اما در حالی که فقط به این نکته ختم نمی شود و فلسفه بزرگی در پشت آن پنهان است.
شخصیت آدم های بزرگ در سختی زندگی ساخته می شود و خاصیت و وظیفه گروه های جهادی خدمت به مردم است که باید در قالب قرارگاهی و جمعی فعالیت عمل کنند و فقط نیت آنها رضای خداوند متعال باشد.
همان گونه که در قرآن کریم خدمت به خلق تاکید بسیار شده است یعنی ما از طریق خدمت به مردم می توانیم به خدا برسیم و خدای متعال وسیله ای برای ما قرار داده است که هر کسی می خواهد به حقیقت خودش پی ببرد، مسیرش این است که به مردم خدمت کند.
گروه های جهادی دانشگاه های بزرگ تربیتی هستند به ویژه که زیر سایه انقلاب اسلامی ایران برای رسیدن به هدف عالی و والا تشکیل تمدن بزرگ جهان اسلام گام بردارید.
این روزها گروه های جهادی در سراسر کشور فراتر از انجام صرفا یک فعالیت در حوزه عمرانی و آبادانی هستند و با گسترش و علاقمندی همه اقشار خود به تنهایی تحول ساز و امید آفرین زندگی بسیاری در کشور هستند.
کانون جهادی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر هم یکی از گروه های جهادی بزرگ ایران است که از زمان تاسیس تاکنون اقدامات شایسته را در بخش های مختلف شامل بهداشت و درمان، معیشتی، آموزش، عمرانی و خدماتی در جنوب سیستان و بلوچستان در زمان های مختلف در روستاها و نقاط مختلف منطقه انجام داده است.
در شرایط عادی یا بحرانی همچون سیل کانون جهادی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر پیشگام خدمت رسانی به مردم با روحیه انقلابی و خستگی ناپذیر بوده است و همین امر باعث شده تا در سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران عنوان کشوری "گروه فداکار" را کسب کنند.
عنوانی که خود گویای همه چیز است و زبان آدمی از بیان تلاش و زخمت های شبانه روزی و مخلصانه این گروه دانشجویی در منطقه بلوچستان قاصر است.
به همین مناسبت مفدا ایرانشهر به سراغ رقیه شیرخانزهی مسئول فعالیت های جهادی و علیرضا حیدری کارشناس جهادی که متولیان اصلی این گروه هستند و زحمات و خدمات آنها باعث این ثمره تحسین برانگیز در طی چند ساله اخیر شده، رفته است.
رقیه شیرخانزهی کارشناس مسئول فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار مفدا ایرانشهر بیان کرد: اولین خاصیت و وظیفه گروه های جهادی خدمت به مردم است که بچه های عضو کانون جهادی در بحران ها رنج سفر را به دوش می گیرند و با عبور از جاهایی که سختی دارد مثل از کوه بالا رفتن، زخمی شدن؛ حتی در برخی موارد خودشان حین خدمت نیاز به کمک پیدا می کنند.
وی افزود: گروه جهادی مکانی است که آدم های مختلف حضور دارند و باعث می شود در کنار خدمت به مردم، شخصیت خود جهادگر تغییر یا به تکامل خاصی برسد.
وی تصریح کرد: اولین فلسفه گروه های جهادی انسان سازی و خودسازی است که نه تنها برای آخرت، بلکه در زندگی شخصی افراد جهادگر هم خیلی موثر است.
کارشناس مسئول فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: کانون جهادی دانشگاه در طی چند سال اخیر با پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری اقدامات بزرگ و کوچکی را برای ایجاد رفاه و آسایش مردم انجام داده است.
وی تاکید کرد: ویزیت رایگان، پایش سلامت، توزیع بسته های معیشتی، فعالیت های عمرانی و آبادانی و تربیت و آموزش اقداماتی است که هر ماه با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی و جمعی از خیرین باعث تحول منطقه و خدمت رسانی به مردم شده است.
شیرخانزهی اشاره کرد: در زمان مبارزه با بیماری کرونا کانون جهادی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر هم قدم با کادر درمان اقدام به انجام واکسیناسیون، ویزیت و پایش سلامت را در بخش بهداشت و درمان و توزیع اقلام معیشتی را در بخش خدماتی به مردم ارائه داده است.
وی بیان کرد: کسب عنوان کشوری "گروه فداکار" در سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران روایت مخلصانه اعضای کانون است که ما از زحمات همه جهادگران تشکر و قدردانی می کنیم.
وی افزود: خوشحالم از اینکه طی چند سال اخیر این مسئولیت ستگین خدمت رسانی به مردم روی دوش بنده بوده است و احساس می کنم توانسته ام فرد مفیدی در راه امام و انقلاب باشم و همچنان برای این مسیر مقدس تلاش خواهم کرد.
علیرضا حیدری کارشناس جهادی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در گفت و گو با مفدا ایرانشهر گفت: گروه های جهادی باید قرارگاهی عمل کنند یعنی با برنامه ریزی و فعالیت های منظم تشکیلاتی تا بتوانند در جامعه ثمربخش واقع شوند.
وی تصریح کرد: همان گونه که رهبر معظم انقلاب کار جهادی و انقلابی را تنها راه سامان بخشیدن به کشور می دانند یعنی حرکت های جهادی مبتنی بر بیانات ایشان و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دارای مأموریت ها و رسالت های مهم و بزرگی در کشور است.
وی اشاره کرد: خیل عظیم جهادگران باید خود را ملزم به انجام این رسالت مهم بدانند تا هرگز آسیبی به راه اصلی انقلاب اسلامی وارد نشود.
کارشناس جهادی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: حرکت های جهادی از طریق تداوم ارتباط با افراد توانمند شده با روحیه انقلابی و بسترسازی نقش آفرینی تخصصی و ارائه خدمات وسیع تر به مردم، به ایجاد شبه بزرگ اجتماعی و طیف وسیعی از مدیران جهادی در تراز انقلاب اسلامی از بین دانشجویان و داوطلبان جهادی به عنوان طلایه داران آینده ایران منجر می شود.
وی تاکید کرد: روحیه جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نوید بخش آینده درخشان برای تحول و توسعه در منطقه بلوچستان زیر سایه انقلاب اسلامی است و دشمنان بدانند که نقشه های شوم آنها با شکست روبرو خواهد شد.