در ادامه از هند که مطالعه در آن گرامی داشته میشود تا مجارستان که مردم از هر زمانی برای مطالعه استفاده میکنند، به مقایسه میزان مطالعه در کشورهای مختلف جهان بر اساس تعداد ساعات مطالعه در هفته میپردازیم.
هندوستان
هند با میانگین فوقالعاده ۱۰ ساعت و ۴۲ دقیقه مطالعه به ازای هر نفر در هفته، رتبه نخست این فهرست را به خود اختصاص داده است. این عدد بالا گویای فرهنگ غنی ادبی این کشور است که بر آموزش و دانش تأکید دارد. مطالعه در میان تمام گروههای سنی هندی یک فعالیت اوقات فراغت بسیار رایج و پرطرفدار است و در زمینههای درسی و غیردرسی توجه بسیاری روی خواندن وجود دارد. دسترسی آسان به کتابها و نسخههای دیجیتالی کتابها، به عادت مطالعه در میان مردم هند افزوده است.
تایلند
هر ساکن تایلند در رتبه دوم فهرست حاضر، بهطور متوسط ۹ ساعت و ۲۴ دقیقه در هفته مطالعه دارد. تایلندیها مطالعه را راهی برای رشد و سرگرمی میدانند. کتابخانههای عمومی گسترده و برپایی کمپینهای کتابخوانی موجب ترویج فرهنگ مطالعه بیشتر در این کشور شده و با وجود رشد رسانههای دیجیتال، امکان مطالعه در دسترس افراد بیشتری در این کشور قرار گرفته است.
چین
مردم چین در حال حاضر هر هفته ۸ ساعت را صرف مطالعه میکنند. مطالعه بهشدت توسط دولت این کشور از طریق برنامههای مختلف ترویج مطالعه همچون توسعه کتابخانههای عمومی و برگزاری برنامههای کتابخوانی در سراسر کشور حمایت میشود. مطالعه در واقع یکی از مهمترین ابزارهایی است که در چین برای اهداف توسعه شخصی و حرفهای مورد استفاده قرار میگیرد، از اینرو کتابهای آموزشی ارزش زیادی دارند. محبوبیت کتابهای الکترونیکی و احداث ایستگاههای مطالعه آنلاین، به افزایش فرهنگ مطالعه در بین مردم چین کمک کرده است.
فیلیپین
مطالعه بخشی از فرهنگ اصلی فیلیپینیها است و هر یک از آنها حدود ۷ ساعت و ۳۶ دقیقه در هفته خود را به آن اختصاص میدهند. علاوهبر این، ادبیات و آموزش در جامعه فیلیپین بسیار مورد تأکید است و مطالعه در سراسر مدارس و دانشگاههای آن مورد تشویق قرار میگیرد. کتابخانههای عمومی فیلیپین همواره مملو از بازدیدکنندگان و کتابخوانان است و دسترسی آسان به کتابها با قیمتهای مقرونبهصرفه همراه با روند فزاینده مطالعه دیجیتال، عادات مطالعه در این کشور را بهبود بخشیده است.
مصر
در مصر بهطور متوسط هر فرد ۷ ساعت و ۳۰ دقیقه در هفته مطالعه میکند. فرهنگ خواندن در تاریخ فرهنگی این کشور با بسیاری از دستاوردهای ادبی بزرگ مرتبط است. دولت و سازمانهای مختلف مصری برای ترویج عادتهای مطالعه از طریق نمایشگاههای کتاب و کمپینهای کتابخوانی تلاش کردهاند. مطالعه با وجود چالشهای اقتصادی ایجاد شده همچنان توسط مردم این کشور گرامی داشته میشود.
جمهوری چک
مطالعه یکی از سرگرمیهای مورد علاقه مردم چک بهشمار میرود و هر فرد در هفته بهطور متوسط ۷ ساعت و ۲۴ دقیقه زمان به آن اختصاص میدهد. کسب سواد برای قرنها در چک اقدامی سرگرمکننده بوده است، از اینرو، شهروندان آن از سواد بسیار بالایی برخوردارند. کتابخانههای عمومی بزرگ و قابل دسترسی در سراسر این کشور وجود دارد، مطالعه در برنامههای درسی مدارس بسیار برجسته است و گروههای کتابخوانی و جشنوارههای ادبی، فرهنگ خواندن پرنشاطی را در سراسر این کشور تقویت میکنند.
روسیه
مردم روسیه حدود ۷ ساعت و ۶ دقیقه در هفته را صرف مطالعه میکنند و همیشه افراد زیادی در این کشور وجود دارند که بهطور گسترده مطالعه و از سنت ادبی بسیار غنی تاریخ روسیه پیروی میکنند. کتابخانههای عمومی و کتابفروشیها در این کشور مورد استقبال بالایی قرار دارند و علاقه زیادی به ادبیات کلاسیک و مدرن میان شهروندان روس وجود دارد. پلتفرمهای مطالعه دیجیتال به محبوبیت کتابخوانی در روسیه کمک کرده است.
سوئد
میانگین مطالعه در سوئد ۶ ساعت و ۵۴ دقیقه در هفته توسط یک فرد است. مطالعه توسط مردم این کشور برای اهداف آموزشی و توسعه اهمیت دارد و کتابخانههای عمومی آن بهخوبی حفظ و نگهداری میشوند. تقاضای زیادی برای مطالعه در مدارس سوئد وجود دارد و محبوبیت کتابهای صوتی و الکترونیکی در این کشور به حفظ عادات خواندن بسیار کمک کرده است.
فرانسه
میانگین ساعات مطالعه در فرانسه برای هر فرد ۶ ساعت و ۵۴ دقیقه در طول هفته است. سوادآموزی یک فرهنگ ماندگار در این کشور است و در کتابخانههای عمومی و کتابفروشیها، علاقه زیادی به کتابهای داستانی و موضوعات مختلف وجود دارد. ابتکارات متعددی از سوی دولت برای ترویج کتابخوانی در این کشور انجام شده است که شامل نمایشگاه کتاب، جشنوارههای ادبی و مواردی از این قبیل میشود.
مجارستان
سرانه مطالعه در مجارستان ۶ ساعت و ۴۸ دقیقه در هفته است. خواندن در فرهنگ این کشور بسیار ارزشمند است و ادبیات و آموزش بسیار مورد احترام قرار دارد. استفاده گستردهای از کتابخانههای عمومی در این کشور دیده میشود و مطالعه دیجیتال بهطور فزایندهای محبوب و مورد تقاضا است. باشگاههای کتاب و رویدادهای ادبی نیز در این کشور محبوبیت بالایی دارند.
ایمنا
∎