به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، افشین صدردادرس گفت: براساس آمار گمرک در ۶ ماهه نخست سال حدود ۱۲۶ هزارتن گوشت گرم و منجمد با ارزش حدود ۷۳۹ میلیون و ۹۰۰ هزار دلار برای گوشت ارز هزینه شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴ برابر رشد داشته است که براین اساس نباید کمبودی در عرضه داشته باشیم.
به گفته او، وضعیت بازار گوشت به گونهای است که تولید داخل با قیمت واقعی به دست مصرف کننده نمیرسد.
صدردادرس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان ادامه داد: گوشت قرمز در سفره مردم، به معنای امنیت غذایی است، از این رو تجدیدنظر در سیاستگذاریها با هدف برگرداندن گوشت قرمز به سفره مردم باید انجام شود.
مدیرعامل اتحادیه دام سبک افزود: با توجه به افزایش ۴ برابری واردات، علت کمبود گوشت در مغازه ها به نبود نظارت بر می گردد چراکه شنیده ها حاکی از آن است که این گوشتها در خارج از شبکه توزیع میشود که با اصلاح سیاست های نظارتی این مشکلات مرتفع می شود.
به گفته او، بنابر آمار قیمت هرکیلو بره نر ۵۰ کیلویی از ۳۲۰ هزارتومان ابتدای سال به ۲۶۰ تا ۲۷۰ هزارتومان کاهش یافته است.
صدردادرس گفت: علی رغم شرایط مساعد تولید دام و افزایش حجم واردات گوشت قرمز، اما قیمت گوشت در بازار افزایش معناداری داشته که این امر کاملا غیرطبیعی است.