شناسهٔ خبر: 69735798 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

اهمیت تدوین نقشه راه تجارت ایران و روسیه

معاون ارتقای کسب‌وکارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اهمیت تدوین نقشه راه ایران و روسیه، صنعت ریلی تجهیزات پزشکی، دارو و صنعت نساجی را به‌عنوان مزیت‌های ایران برای روسیه دانست. معاون ارتقای کسب‌وکارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اهمیت تدوین نقشه راه ایران و روسیه، صنعت ریلی تجهیزات پزشکی، دارو و صنعت نساجی را به‌عنوان مزیت‌های ایران برای روسیه دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا، صادق قنادزاده امروز (پنجشنبه) در نشست برنامه اقدامات عملی برای نقشه راه همکاری‌های مشترک ایران و روسیه اظهار داشت: روسیه یکی از اصلی‌ترین شرکای راهبردی ما محسوب می‌شود؛ همچنین تحولات اخیر بین‌المللی دو کشور را به هم نزدیک کرد و عضویت ایران در بریکس و شانگهای گره‌های کاری ایران و روسیه را بیشتر کرده است.

این مسئول، ایران و روسیه را دو بازیگر اصلی در بحث اقتصاد و انرژی در منطقه و جهان دانست.

قنادزاده با بیان اینکه سطح روابط عالی دو کشور میزان حجم مناسبات در همه شمول را توسعه داده است، گفت: رفت‌وآمد مقامات عالی از جمله سفر نخست وزیر روسیه به ایران، حضور رئیس جمهور ایران در اجلاس بریکس و امضای موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا، نشان می‌دهد که اراده و عزم جدی برای افزایش سطح مناسبات تجاری بین دو کشور ایجاد شده است.

معاون ارتقای کسب‌وکارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت ایران ادامه‌داد: هدف از برگزاری این نشست این است که همه بازیگران موانع و مشکلات در بخش خود را بیان کنند تا در نهایت یک طرح جامع برای ارائه به مقامات عالی رتبه کشور تدوین شود؛ به بیان دیگر ما تلاش داریم که در گام نخست، نقاط ضعف در روابط را شناسایی و در گام‌های بعدی برای حل و گره‌گشایی از آنها تلاش کنیم است تا این‌گونه موانع بر سر راه توسعه تجارت برداشته شود.

به گفته وی، نقشه راه ایران و روسیه اسفند ۱۴۰۱ امضا شده است، این برنامه ۱۴ فصل دارد و در برخی موضوعات توافق انجام شده است؛ با این حال در برخی موارد دیگر همچنان نیازمند کار هستیم.

قنادزاده بیان‌داشت: مزیت‌های ایران در بخش‌های صنعت ریلی، تجهیزات پزشکی، دارو و صنعت نساجی است تلاش خواهیم کرد که مشکلات زیرساختی را برطرف کنیم و بدون تردید این نقشه راه خلاهایی در مسیر تجارت را برطرف و زمینه‌ها و بستر توسعه مناسبات تجاری را فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: