گروه سیاسی ایسکانیوز- و ما ارسلنا من رسول الا بلسان قومه لتبین لهم ...و ما هیچ پیامبری را جز با زبان قومش نفرستادیم تا بتواند به وسیله آن زبان پیام وحی را به روشنی برای آنان بیان کند. سوره ابراهیم آیه۴
به نظر می رسد ما با فیلترینگ، بدون ابتکار عمل نرده ها را از نماز جمعه ها به فضای مجازی نیز منتقل کرده ایم و با قوم خود به یک لسان مکالمه نمی کنیم لذا به یک باره قوم خود را شبیه خود نمی بینیم.
ضرری و مجازاتی بر گرده شهروندان تحمیل شده است که هیچ گونه نقشی در آن ندارند و هزینه فایده فیلترینگ در مسیر تصمیمات واقدامات مورد محاسبه و توجه نمی باشد.
بستر مجازی بخشی از حقوق انسان ها در عصر اطلاعات و پاسخگویی است.
یقینا دولت به معنای اعم یعنی همه قوا در خصوص ضرر تحمیلی به شهروندان از باب مسوولیت مدنی باید پاسخگو باشد.
دسترسی آزاد به اطلاعات و شفافیت جز از همین طریق و مجرا تا این لحظه محقق شدنی نیست، دولت به معنای عام هم پیامش را با همین ابزار می رساند اما تخاطبی بین دولت و شهروندان شکل نمی گیرد، رهبر فرزانه انقلاب با هوشمندی بر خلاف بعضی که کلا این محیط را دارالکفر نه برای خود که برای شهروندان می دانند بر اساس حکمت و عقلانیت همیشگی بحث بسیار مهم قانون مندی در حکمرانی مجازی را مطرح کردند.
پر واضح است قاعده مندی و قانون مندی به معنای قطع شریان ارتباط با قوم نیست که در تمام دنیا نیز حیات سیاسی و حکومت خود را باز بودن راه تعامل و گفتگو از بستر مجازی تعریف خاص کرده اند و این مطابق عقل بشری است و لیکن بنای عقلاء بر آنارشیسم حقوقی و قانونی صحه نمی گذارد.
قاعده مندی و قانون مند کردن فضای مجازی منطقی ترین شیوه برای حکمرانی مجازی است که رهبر انقلاب با مطرح کردن آن ضمن اینکه منکر واقعیت این نوع حکمرانی نشدند بلکه دستور به فراهم کردن اقتضائات آن دادند تا مردم اذیت نشوند.
در دولت سیزدهم بارها با دبیر محترم شورای فضای مجازی و شخص وزیر محترم ارتباطات مکاتبه کردم ضمن تذکر نسبت به تضییع حقوق نوین مردم، پیشنهاد دادم کمیتهای تخصصی به منظور حل مشکل فیلترینگ تشکیل شود که در بخش حقوقی آن و از جانب مردم حقیر حضور داشته باشم.
چنین کمیته و پیشنهاد و تذکرات مکرر کارساز نشد.
کتابی را در خصوص حقوق نوین مردم و در جهت به رسمیت شناختن قانونی حقوق جدید و متولد شده که در این مقوله در زمره عقب ماندگان نباشیم به کمک همکارانم تدوین کردیم «اما چه کند بینوای درویش که ندارد زین بیش ».
به دلیل صفر ریال بودن هزینه پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی معطل ماند و کماکان مانده است.
منطق قرآن این است آقایان به لسان قوم برای تبیین امور با مردم خود حرف بزنید آیا عاقلانه است چون زبان قوم را نمی دانیم آنها را مجازات کنیم؟
مردم خوب ایران اهل گفتگو، ادب و مهربانی هستند.
به قول قیصر امین پور عزیز: تا نگاه می کنی وقت رفتن است آه چقدر زود دیر می شود.
سکینه سادات پاد-مسئول پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی ریاست جمهوری
انتهای پیام/