شناسهٔ خبر: 69732656 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

کمبود فضا‌ها و امکانات درمانی در شهرستان آبیک 

فرماندار آبیک در جلسه شورای اداری این شهرستان از کمبود سرانه درمان انتقاد و خواستار رفع آن شد.

صاحب‌خبر -

کمبود فضا‌ها و امکانات درمانی در شهرستان آبیک 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مددخانی در این جلسه گفت: بیش از ۵۵ درصد مردم زیر پوشش تامین اجتماعی قرار دارند و توان پرداخت هزینه‌های هنگفت درمان را ندارند.

وی اضافه کرد: با توجه به وجود ۱۳۰۰ تخت بیمارستانی در استان قزوین باید یک‌دهم تخت‌ها به شهرستان آبیک اختصاص یابد اما بیمارستان دولتی شهدا این شهرستان فقط دارای ۳۲ تخت است.

فرماندار آبیک بیان کرد: عقب‌ماندگی در حوزه درمان شهرستان آبیک بسیار زیاد است و در سامان‌بخشی به پروژه الحاقی نیمه‌کاره بیمارستان شهدا لازم است مسوولان بهداشت و درمان سرعت العمل بیشتری داشته باشند.

نماینده قزوین البرز و آبیک هم در این جلسه بر رفع محرومیت آبیک از مراکز درمانی تاکید کرد.

محمد بیگی این را هم گفت که ناترازی انرژی و قطع برق حاصل عمل نکردن دولت به قانون مدیریت انرژی مصوبه مجلس شورای اسلامی است.

وی گفت : قبل از قطع سهیمه انرژی پاک نیروگاه های برق باید ابتدا ظرفیت سازی و تامین انرژی صورت می‌گرفت.

قطع و کاهش مصرف مازوت و ناتوانی در تامین سوخت گاز نیروگاه ها موجب کاهش تولید برق و جبران آن از طریق قطعی برق در مشترکان خانگی می شود .

 

<div id="video-display-embed-code_11718074"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4381531/11718074?width=600&height=350"></script></div>