به گزارش ایلنا، کتاب «مادر خوشبخت، مادر نگونبخت» بهنوعی یادآور کتاب «پدر پولدار، پدر فقیر» اثر پرفروش رابرت کیوساکی است؛ کتابی با فروش بیش از سی میلیون نسخه در جهان. مسیحا وثیق نیز با نگاهی به آن کتاب، اینبار از زاویه دید یک زن و یک مادر، تصویر دیگری از سرنوشتِ انسانِ معاصر ارائه کرده است.
«مادر خوشبخت، مادر نگونبخت» شامل چهار بخشِ «قدرت عشق و محبت»، «خوشبختی»، «تمرینهای عملی» و «منشورنامه» است و از دو شخصیت میگوید که در شرایط مساوی از لحاظ مادی و تحصیلی و جایگاه هستند و در تنها چیزهایی که باهم متفاوتند، دیدگاه و طرز تفکر و باورهای ذهنی است که همین تفاوتها هم باعث شده که یکی از آنها (مادر خوشبخت) با باورهای ذهنی درستِ خود و خانواده و جامعه را در مسیر صعود قرار دهد و دیگری (مادر نگونبخت) با باورهای ذهنی اشتباه در مسیر سقوط قرار دهد. در این کتاب با طرح تمرینهای عملی و تمرینهای ذهنی سعی بر این شده که حتی کسانی را که در گذشته مسیرهای اشتباهی رفتهاند، در مسیر درست و رشد و تکامل قرار دهد.
نویسنده در مقدمه کتاب نوشته است: «زندگی امروزی با تمام تغییرات مدام آن، باعثِ بروزِ وضعیتهای مختلف روانی و ایجاد واکنشهای پیدرپی در روح تکتک ما انسانها شده است. از همین رو انسانها برای مواجهه درست با این واکنشها، نیاز به پیشرفت آگاهی خود دارند؛ چراکه فقط در این صورت است که انسان به نقاط ضعف و قوتِ خویش آگاهی مییابد و در دام تکرارِ الگوهای معیوب نمیافتد. چنین انسانی میتواند اهداف خود را بر پایههای درست و شناختی که از نقاط قوت و ضعف خود دارد، تعیین کند و در مسیر درست زندگی قدم بردارد و در مواجهه با سختیها و ناملایمات، تحمل و صبر بیشتری از خود نشان دهد. کتاب حاضر در همین راستا نوشته شده است تا نشان دهد دو انسان با جایگاه مساوی و شرایطی یکسان، چطور میتوانند در دو مسیر متفاوت قرار گیرند و کیفیت آینده خودشان را رقم بزنند. این کتاب میتواند نقشه راهی باشد برای اینکه ما بتوانیم ناجیِ خود و فرزاندانمان در این زمانه سخت و صعب باشیم.»
کتاب «مادر خوشبخت، مادر نگونبخت» اثر مسیحا وثیق در ۸۹ صفحه و با تیراژ هزار نسخه و قیمت ۱۶۹ هزارتومان از سوی نشر مانیان منتشر شده است.