شناسهٔ خبر: 69719706 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تدوین برنامه مدیریت جامع تالاب قوپی باباعلی مهاباد آغاز شد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست مهاباد گفت: کارگاه تخصصی تدوین برنامه مدیریت جامع تالاب بین‌المللی قوپی باباعلی این شهرستان در چارچوب اجرای طرح حفاظت از تالاب‌های کشور آغاز شد.

صاحب‌خبر -

فاروق سلیمانی رئیس اداره حفاظت محیط زیست مهاباد در آیین افتتاح تدوین برنامه مدیریت زیست بومی تالاب بین‌المللی قوپی باباعلی گفت: تدوین برنامه مدیریت زیست‌بومی تالاب قوپی باباعلی مهاباد با استفاده از کارشناسان کشوری و استانی و با پایش و پهنه‌بندی تالاب قوپی باباعلی و بهره مندی از خرد جمعی و مدیریت مشارکتی آغاز شده است.

وی اضافه کرد: مهمترین هدف برنامه مدیریت زیست‌بومی این تالاب بررسی وضعیت و ارزیابی تالاب بوده و در کنار آن کارگاه‌های تخصصی تدوین برنامه مدیریت زیست‌بومی تالاب قوپی باباعلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برپا می‌شود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست مهاباد بیان کرد: برنامه مدیریت جامع این تالاب با سه هدف راهبردی شامل مدیریت آب و خاک، حفاظت از تنوع زیستی و افزایش آگاهی مردم از وجود تالاب با همکاری مسئولان و ذینفعان تالاب امسال تصویب شده بود.

سلیمانی افزود: در قالب برنامه مدیریت جامع این تالاب کشاورزان و باغداران این منطقه در اقدامی داوطلبانه نسبت به کاهش مصرف آب با تغییر الگوی کشت و آبیاری و استفاده کمتر از سموم و کودشیمیایی اقدام می‌کنند.

منبع ایرنا

برچسب‌ها: