شفقنا- آیتالله علوی بروجردی به تلاش حضرت زهرا سلام الله علیها در سخنرانیهایشان برای حفظ هویت اصیل اسلام اشاره و بیان کرد: حضرت زهرا(س) در برابر ظلم و تحریفات ایستادند و با فریادهای خود از اصول اسلام دفاع کردند.
به گزارش شفقنا، آیتالله علوی بروجردی در جلسه درس امروز خود (1403/08/23) به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت زهرا(س) و آغاز فاطمیه اول، به نکاتی درباره اهمیت این ایام پرداخت.
وی تاکید کرد: تمرکز صرف بر فاطمیه دوم نباید منجر به کمرنگ شدن اهمیت فاطمیه اول شود و باید همچنان به برگزاری مراسم و توجه به این ایام نیز اهمیت داده شود.
آیتالله علوی بروجردی خاطرنشان کرد: در حوزههای علمیه و میان مردم، از دیرباز هر دو فاطمیه مورد توجه بوده و در ایام فاطمیه هم بازار و هم حوزه ها تعطیل می شد تا یاد و ذکر خانم صدیقه کبری سلام الله علیها زنده نگه داشته شود.
وی همچنین به تأثیر آموزههای حضرت زهرا(س) بر افرادی که به مذهب تشیع گرویدهاند، اشاره کرده و بیان داشت: بسیاری از مستبصران پس از آشنایی با مظلومیت و ایستادگی حضرت زهرا سلام الله علیها، تمایل بیشتری به اسلام و آموزههای اهل بیت(ع) پیدا کردهاند.
وی با بیان اینکه فاطمیه هویت شیعه است، ابراز داشتند: مراسمات فاطمیه و تبلیغ آن را اهمیت دهید چرا که فاطمیه هویت شیعه است، عاشورا به دلیل بُعد انسانی و فراگیری آن، در میان پیروان ادیان مختلف هم مورد توجه قرار گرفته، اما فاطمیه هویت شیعه است. حرکت عاشورا، یکی از جلوه ها و تجلیات حرکت فاطمیه و فاطمه ی زهرا سلام الله علیهاست، لذا اگر حرکت فاطمه ی زهرا سلام الله علیها نبود، اگر فریادش نبود امروز اثری از اسلام اصیل باقی نمانده بود.
آیتالله علوی بروجردی سپس به تحلیل انحرافاتی در تاریخ اسلام پرداختند که منجر به تهی شدن اسلام از هویت اصلی خود شد.
وی بیان داشت: رفتارهای نادرست برخی شخصیتهای تاریخی، نظیر رفتار خالد بن ولید با مالک بن نویره، بخشنامه برخی از خلفا بر برتری نژاد عرب بر دیگر اقوام و تبعیض نژادی و همچنین بی عدالتی ها و امثال این، مصداقی از انحراف اسلام است که با نام اسلام اما به شیوه جاهلی صورت میگرفت، این انحرافات در نهایت به شکلی از اسلام انجامید که به جای ارزشهای محمدی، مبتنی بر قدرتطلبی و زورگویی بود.
آیتالله علوی بروجردی به تلاش حضرت زهرا سلام الله علیها در سخنرانیهایش برای حفظ هویت اصیل اسلام پرداخت و بیان کرد: حضرت زهرا(س) در برابر ظلم و تحریفات ایستاد و با فریادهای خود از اصول اسلام دفاع کرد.
وی سپس به بررسی خطبه معروف حضرت زهرا(س) در مسجد مدینه پرداخت و تأکید کرد: این خطبه حاوی بیش از پنجاه استناد به آیات قرآن دارد که نشان دهنده این است که تمام قرآن در اختیار آن حضرت بوده و همچنین این خطبه یک شاهکار ادبی است؛ حضرت در این خطبه، ضمن اعتراض به قصه تصرف فدک، به انحرافات بزرگی که پس از رحلت پیامبر گرامی اسلام در جامعه اسلامی شکل گرفت، پرداختند و با شجاعت در برابر این انحرافات ایستادند.
آیتالله علوی بروجردی در پایان بر اهمیت زنده نگهداشتن یاد و نام حضرت زهرا سلام الله علیها تاکید و بیان داشت: این ندای فاطمه ی زهرا(س) باید برای تمامی زمان ها و مرزها باقی بماند، این فریاد نباید به زمان ما محدود باشد، ما نباید خدای ناکرده مانع رسیدن این فریاد بشویم، ما باید مروج این مکتب باشیم، مروج این فریاد باشیم چرا که اگر این فریاد نباشد اسلام اصالت خودش را نمی تواند حفظ کند.