شناسهٔ خبر: 69713960 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

افزایش ۲۳ درصدی جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ در کهگیلویه و بویراحمد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در هفت ماهه امسال ۱۲ هزار و ۵۷۹ تن گوشت مرغ در مرغداری‌های این استان تولید شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا بهنام پور معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه‌ و بویراحمد افزود: این میزان گوشت مرغ حاصل ۶ میلیون و ۶۲۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های گوشتی استان طی این مدت بوده که بر این اساس نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۳ درصد افزایش میزان جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ داشته‌ایم.

بهنام پور ادامه داد: در هفت ماه گذشته میزان گوشت مرغ مورد نیاز استان ۱۲ هزار و ۱۸۰ تن بوده که میزان ۳۹۹ تن گوشت مرغ مازاد بر نیاز در استان تولید شده‌ است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه‌ و بویراحمد با بیان اینکه در این استان ۱۵۶ واحد مرغداری وجود دارد که همگی تحت نظارت سازمان جهاد کشاورزی هستند، خاطرنشان کرد: در هفت ماهه گذشته ۳۲۶ مورد جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان انجام شده است.

بهنام‌پور با بیان اینکه تعهد جوجه‌ریزی ماهانه استان کهگیلویه و بویراحمد ۸۵۲ هزار قطعه است، تصریح کرد: نیاز روزانه مرغ گرم استان بین ۵۸ تا ۶۰ تن است.

وی بیان کرد: مشکل اصلی پیش روی مرغداران کمبود تسهیلات بانکی برای تامین نقدینگی و سرمایه در گردش مرغداران و همینطور نبود کارخانه جوجه‌کشی جوجه یک روزه در استان است.