خبرگزاری میزان - مهدی فروزش در افتتاحیه دوره آموزشی نگهداری، کالیبراسیون و عیبیابی سیستمهای HPLC سازمان پزشکی قانونی کشور، گفت: نگهداری و حفظ دستگاههای مورد استفاده در بخشهای فنی سازمان و تعمیر به موقع آن امری بسیار ضروری است که موجب کاهش هزینههای جاری میشود و برگزاری دورههای اینچنینی زمینه آشنایی بیشتر کارشناسان به امور تعمیر و نگهداری تجهیزات را فراهم میکند.
وی خاطرنشان کرد: در مواردی تعمیر برخی دستگاههای تخصصی هزینههای بالایی به همراه داشته در حالیکه میتوان با ارائه آموزشهای مناسب و عیبیابی به موقع دستگاهها تلاش کرد تا این هزینهها را تا حد قابل توجهی کاهش داد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان با تأکید بر اهمیت در اختیار داشتن تجهیزات و دستگاههای به روز آزمایشگاهی برای پاسخدهی بهتر به پرونده ها، عنوان کرد: امور آزمایشگاهی یکی از مهمترین بخشهای سازمان است که در اظهار نظر کارشناسی بسیاری از پروندههای ارجاعی تأثیر مستقیم دارد.
وی ادامه داد: آزمایشگاههای سازمان برای پاسخدهی مناسب به پروندههای ارجاعی مجهز به دستگاههای با فناوری بالا و پیشرفته است لذا حفظ و نگهداری از این دستگاهها اهمیت ویژهای دارد.
فروزش با اشاره به فعالیت ۳۱ آزمایشگاه تخصصی در پزشکی قانونی مراکز استانها و ۱۰ آزمایشگاه ژنتیک در استانهای قطب، تصریح کرد: سازمان پزشکی قانونی کشور با وجود اعمال تحریمها و نوسانات قیمت ارز که تأثیری مستقیم در تأمین مواد و تجهیزات آزمایشگاهی سازمان دارد، همواره تلاش کرده به بهترین شکل ممکن و بدون هیچگونه خللی به مردم ارائه خدمت کند و در راستای تحقق این هدف در مسیر خودکفایی و تولید و ساخت تجهیزات و مواد آزمایشگاهی گام برمیدارد.
گفتنی است؛ دوره آموزشی سه روزه نگهداری، کالیبراسیون و عیبیابی سیستمهای HPLC با همکاری و مشارکت شرکت سازنده دستگاه و با حضور کارشناسان آزمایشگاههای سمشناسی سازمان از ۳۱ استان کشور روز شنبه ۱۹ آبان آغاز شده و روز ۲۲ به کار خود پایان میدهد.
هدف از برگزاری این دوره آشنایی کارشناسان برای عیبیابی و رفع ایرادات اولیه سیستمها و همچنین نگهداری بهینه آنها و کاهش هزینههای تعمیر و نگهداری دستگاه هاست.
انتهای پیام/