شناسهٔ خبر: 69694811 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برگزاری رزمایش کنترل و پایش مراکز عرضه آفت کش در استان

همزمان با سراسر کشور، رزمایش کنترل وپایش مراکز عرضه آفت کش‌ها در استان اصفهان آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛  مدیر کنترل سموم و واحد‌های گیاه پزشکی استان در حاشیه این رزمایش که از شهرستان فلاورجان به دلیل وجود بیشترین تعداد مراکز عرضه سموم در استان اصفهان آغاز شده است، گفت: به منظور جلوگیری از فروش سموم قاچاق، تقلبی، غیرمجاز و تاریخ گذشته، رزمایش کنترل و پایش واحد‌های عرضه کننده آفت کش‌ها در استان برگزار شد.
ندا حاتمی با اشاره به اینکه این طرح به صورت ویژه در استان به مدت یک هفته برگزار می‌شود، افزود: فعال بودن سامانه مانیتورینگ، رعایت شرایط بهداشتی از جمله داشتن تهویه مناسب، حضور مسئول فنی در فروشگاه، نحوه نگهداری اصولی، ارایه فاکتور‌های خرید و فروش معتبر و برچسب قیمت از اهداف این رزمایش است.
در این رزمایش کارشناسانی از مدیریت جهاد کشاورزی، اماکن نیروی انتظامی، تعزیرات حکومتی، نمایندگی نظام مهندسی کشاورزی و اتحادیه صنفی داروخانه‌های گیاهپزشکی حضور دارند.

<div id="video-display-embed-code_11709784"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4379715/11709784?width=600&height=350"></script></div>