شناسهٔ خبر: 69675636 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون ساماندهی سازمان امور اراضی کشور:

۹۶ درصد اراضی کشاورزی استان اردبیل رفع تداخل شده است

معاون ساماندهی سازمان امور اراضی کشور گفت: در کل کشور نزدیک ۸۶ درصد امورات در راستای رفع تداخل اراضی کشاورزی انجام شده است و استان اردبیل توانسته در این راستا با انجام اقدامات لازم به رشد ۹۶ درصدی در انجام امورات رفع تداخل اراضی دست یابد.

صاحب‌خبر -

علی نقی حیدریان ۲۱ آبان در نشست با خبرنگاران در سرعین اظهار کرد: حضور ما در سرعین در راستای برگزاری گردهمایی در حوزه ساماندهی امور اراضی و در راستای مراحل اجرایی قانون رفع تداخل ماده ۵۴ اراضی کشاورزی با اراضی ملی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه واگذاری زمین جزء وظایف این سازمان است، اظهار کرد: قانون الزام به ثبت اسناد رسمی غیرمنقول کشور که سیزده خرداد امسال ابلاغ شد در حال تدوین آیین نامه هستیم که این قانون با اجرایی شدنش موجب رفع خیلی از مشکلات در حوزه زمین کشاورزی و حتی سایر اراضی خواهد شد.

حیدریان افزود: به زودی اسناد عادی از اعتبار می افتند فلذا نهایت تا یک سال و نیم آینده قانون الزام به ثبت اسناد رسمی غیرمنقول باید در کشور اجرا شود و با اجرای آن سند عادی در دستگاه های اجرایی و قضایی پذیرفته نمی شود.

وی در ادامه گفت: رفع تداخل اراضی بحث دیگر در این گردهمایی بود که عدم تعیین تکلیف ملکی برای کشاورزان مشکل ایجاد کرده بود که ۶۰ سال ادامه داشت و این مشکلات تا سال ۱۳۹۴ باید در دادگاه حقوقی مطرح و حل می شد ولی از آن سال به بعد این اختیارات به جهاد کشاورزی ارجاع شد.

معاون ساماندهی سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: نزدیک ۸۶ درصد امورات در راستای رفع تداخل اراضی در کشور انجام شده است و تا سال آینده در قالب کارگروه رفع تداخل این میزان به صد درصد افزایش پیدا خواهد کرد.

حیدریان افزود: استان اردبیل در رفع تداخل اراضی به رشد ۹۶ درصد رسیده است و توانسته است دعاوی بین مردم با یکدیگر و همچنین دولت را در بخش زمین به حداقل برساند.

وی افزود: از سال ۱۳۹۴ و زمان اجرای طرح رفع تداخل تاکنون ۲میلیون و ۹۰۰هزار هکتار اراضی به مردم واگذار شده است.

حیدریان ادامه داد: با توجه به اینکه سند کشاورزی تک برگ سبز رنگ می باشد توانسته است در معاملات تاثیرگذاری داشته باشد چرا که رنگ سند سبز رنگ مشخص می کند که این سند مربوط به کشاورزی است و امکان تغییر کاربری ندارد همچنین در داخل سند واژه زراعت قید می شود و بهره برداری کشاورزی از آن را جهاد کشاورزی ارائه می کند.

انتهای پیام