رضا عباسی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به راهکار اجرای پروژه فاضلاب برای رفع مشکل کم آبی راور افزود: برنامه داریم پروژه پر هزینه فاضلاب را با همکاری کارخانجات فولاد انجام دهیم اما کارخانه فولاد هنوز نوپا و در حال گسترش است.
وی افزود: در صورتی که فاز سوم کارخانه فولاد تا اواخر سال افتتاح شود، ضمن اشتغالزایی خوب می تواند در اجرای پروژه فاضلاب شهری نیز به ما کمک می کند.
عباسی گفت: اکنون حفر چاه را به عنوان راهکار کوتاه مدت برای رفع مشکل کم آبی شهرستان راور پیگیری می کنیم اما در نهایت باید پروژه فاضلاب این شهرستان اجرا شود و در این خصوص آبفا بایستی برنامه ارائه دهد.
وی در ادامه با اشاره به چرخه آب در طبیعت اظهار داشت: صرفه جویی و مدیریت مصرف آب در دستور کار قرار دارد اما در شهرستان در حال صنعتی راور هر فعالیت صنعتی آب و برق می خواهد و بایستی برای ارتقای فعالیت های توسعه ای ابتدا در تامین زیرساخت ها برنامه ریزی کرد.
فرماندار راور با اشاره به مشکل آب شهرستان راور گفت: بخش عمده این مشکل به حوزه کشاورزی بر می گردد، ما پدیده خشکسالی را در کل کشور داریم و شهرستان راور نیز از این قاعده مستثنی نیست اما در کنار این مشکلات فعالیت هایی انجام شده است که بایستی در راستای جهاد تبیین به مردم گزارش شود.
عباسی فرماندار راوروی در ادامه در راستای اطلاع رسانی خدمات ۲ دولت در هفت ماه سال ۱۴۰۳ حوزههای آب و گاز و برق عنوان کرد: اصلاح و تعدیل ۹۰ حلقه چاه که در گذشته حساب و کتاب نداشت، انجام گرفت و پروانه بهره برداری ۱۰۳ حلقه تمدید شد اما پلمب و مسدود کردن چاه غیر مجاز در این شهرستان بسیار محدود بوده است.
عباسی یادآور شد: مجوز باز کردن لولههای جداره چاه ها، لایروبی و آزادسازی سه کیلومتر رودخانههای گلنار، توت بید، فیض آباد و کوهساران و شناسایی و صدور اخطار به متصرفان و متجاوزان بستر و حریم رودخانهها، وصول هشت میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال حق نظاره چاههای کشاورزی و وصول مبلغ چهار میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال حق نظاره چاههای صنعتی و خدمات گروه گشت و بازرسی برای بازدید ماهانه از منابع آب زیرزمینی، همچنین جلوگیری از تخلفات آبی بخشی از عملکرد این بخش بوده است.
وی اضافه کرد: در حوزه آبفا در شهرستان حفر چاه دستی با دستگاه روتاری (چاه کوهجهر، چاه طرز، چاه شهر راور) به مبلغ ۶۲ میلیارد ریال و ژئوفیزیک و مطالعه تعیین محل چاه ۹ نقطه و آبرسانی به روستاها با تانکر سیار به مبلغ ۱۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال، بهسازی و لایروبی چشمه ها و قنات ها با اعتبار ۱۱ میلیارد ریال از دیگر خدمات است.
عباسی گفت: خرید و نصب مخزن پلی اتیلن پنج هزار لیتری در روستاهای سراشک و قنات سه به مبلغ یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال، تکمیل و ساخت ۲ مخزن بتنی، تکمیل ساخت یک مخزن ۳۰۰ متر مکعبی روستای طرز و مخزن در حال ساخت هزار متر مکعبی شهر هجدک به مبلغ ۳۰ میلیارد ریال طی هفت ماه گذشته اجرایی شده است.
فرماندار راور افزود: همچنین در حوزه خدمات شرکت گاز چهار هزار و ۲۳۰ متر شبکه توزیع به مبلغ ۱۲ میلیارد و ۶۹۰ میلیون ریال اجرا شده، ۱۱۵ مورد نصب علمک به مبلغ چهار میلیارد و ۱۴۰ میلیون ریال داشته ایم و پیگیری اتمام پوشش کامل گاز شهرستان تا پایان سال از دیگر برنامه ها بوده است.
به گفته وی همچنین ۹ میلیارد ریال برای تامین برق مسکن ملی و هفت میلیارد ۶۴۰ میلیون ریال در حوزه برق هزینه شده است؛
شهرستان راور در فاصله ۱۳۰ کیلومتری شمال مرکز استان کرمان قرار گرفته است.