شناسهٔ خبر: 70754161 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

همدان چهارمین استان سالمند کشور است

مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه ۴۸.۱ درصد جمعیت استان همدان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی است، گفت: همدان چهارمین استان سالمند کشور است و زودتر از سایر استان‌ها به پیری می‌رسد.

صاحب‌خبر -

جواد جمور در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی موسسه عمومی غیردولتی و بزرگترین سازمان بیمه‌گر کشور است که 76 درصد صندوق های بیمه ای کشور و 56 درصد جمعیت کشور را زیر پوشش دارد ضمن اینکه منابع این سازمان از محل حق بیمه‌ها تامین می‌شود و تلاش ما این است تا با اقدامات برنامه‌ریزی شده تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت را به انجام برسانیم.

وی بیان کرد: 48.1 درصد جمعیت استان همدان زیر پوشش است و بیش از 270 هزار نفر بیمه شده اصلی داریم که با افراد تبعی بالغ بر 834 هزار نفر می‌شود. مستمری بگیران نیز از 91 هزار نفر عبور کرده و ماهیانه با احتساب هزینه‌های درمان بیش از هزار و 10 میلیارد تومان صرف تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت می‌شود.

مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان، عنوان کرد: با توجه به اینکه همدان چهارمین استان سالمند کشور محسوب می شود و زودتر از مابقی استان‌ها به پیری می‌رسد بهترین آتیه زیر پوشش قرار گرفتن در بیمه است.

جمور افزود: افرادی که در کارگاه‌ها مشغول به کار هستند در نخستین روز برقراری کار با دستمزد باید زیر پوشش بیمه قرار بگیرند اگر این اتفاق نیفتد شاغلان می توانند با ارائه مدارک و مراجعه به مراجع حل اختلاف کار حقوق خود را احیا کنند از کارفرمایان می‌خواهیم که اقدامات بیمه ای افراد را از نخستین روز انجام دهند چرا که آسیب‌ها و فوت‌ها در نخستین روزهای شروع به‌کار رخ داده است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان، گفت: حق بیمه‌ای که پرداخت می‌شود صرفا برای درمان نیست و خدمات گوناگونی داریم بیمه بیکاری، ایام بارداری و غیره و درمان یکی از این خدمات است که در مراکز ملکی خود تامین اجتماعی این خدمات به صورت رایگان انجام می‌شود.

جمور بیان کرد: در سطح استان همدان تامین اجتماعی دو بیمارستان، یک پلی‌کلینیک و 9 درمانگاه دارد که خدمات در این مراکز تقریبا رایگان بوده و در مواردی هم بیمه شدگان به مراکز غیرملکی مراجعه می‌کنند مراکز طرف قرارداد خدمات را با درصد کمی ارائه می‌کنند. به دنبال عملیاتی شدن نظام ارجاع و پزشک خانواده هستیم و با این اقدام خدمات بهتری به مردم ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات سازمان در فضای مجازی عنوان کرد: امروزه بسیاری از فعالیت ها در قالب فضای مجازی و مشاغل پلتفورمی انجام می شود و زیر پوشش قراردادن این مشاغل از برنامه های سازمان است. از دی ما امسال مزد پای سنواتی و حق تأهل در جدول لیست ارسالی درج می شود و همشهریان برای دریافت خدمات بهتر نسخه جدید لیست هوشمند را به روزرسانی کنند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان با اشاره به اجرای فهرست هوشمند بیمه از اول خرداد در همدان اظهار داشت: طرح فهرست هوشمند حق بیمه با هدف متمرکزسازی همه مراحل ارسال و پرداخت این فهرست در کارگاه‌ها، تسهیل در فرایند پرداخت حق بیمه و جلوگیری از ایجاد و انباشت بدهی‌های بیمه‌ای کارفرمایان از اول خرداد در همدان اجرایی شد.

جمور با بیان اینکه 24 هزار و 485 کارگاه دارای کد بیمه‌ای در استان همدان فعال است، افزود: بازرسی از کارگاه‌های مشمول قانون تامین اجتماعی در راستای صیانت از حقوق بیمه‌ شدگان و اجرای ماده 47 قانون تامین اجتماعی صورت می‌گیرد.

وی بیان کرد: اکنون شرایط اقتصادی خاصی را تجربه می کنیم و بازنشستگان نیز جز درآمد این سازمان درآمد دیگری ندارند و ما از کارفرمایان تقاضا داریم حق بیمه ها را در ابتدای ماه واریز کنند تا ما با تامین منابع حقوق بازنشستگان را واریز کنیم و تاخیر در پرداخت نداشته باشیم ضمن اینکه افزایش حقوق در زمان خاص خود اتفاق می افتد و موضوع تورم و افزایش قیمتها در اختیار این سازمان نیست.

جمور از کارفرمایان استان خواست با مراجعه به سامانه es.tamin.ir نسبت به ارسال فهرست حق بیمه اقدام و یا در صورت نیاز به انجام بازرسی یا اعتراض به گزارش بازرسی درخواست انجام بازرسی ثبت کنند.

انتهای پیام/