شناسهٔ خبر: 69655816 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

صهیونیست‌ها در هلند هم از ترکش‌های طوفان الاقصی در امان نماندند/ فرصت مناسب برای دیپلماسی ورزشی

با توجه به خشم و نفرت عمومی که در سراسر دنیا علیه رژیم صهیونیستی به وجود آمده و اتفاقی که در آمستردام رخ داد، به نظر می رسد که حضور نمایندگان ورزشی از طرف رژیم صهیونیستی در سایر کشورها، می تواند تهدیدی برای امنیت آن کشورها و همچنین سایر ورزشکاران باشد.

صاحب‌خبر -
صهیونیست‌ها در هلند هم از ترکش‌های طوفان الاقصی در امان نماندند/ فرصت مناسب برای دیپلماسی ورزشی
گروه ورزشی جهان نیوز: اخیراً پس از مسابقه فوتبال میان آژاکس آمستردام و مکابی رژیم صهیونیستی در شهر آمستردام، طبق گزارش هایی که برخی رسانه ها منتشر کردند، خیابان های پایتخت هلند به صحنه درگیری تبدیل شد. منابع خبری گزارش دادند که تماشاگران صهیونیست پس از اهانت به پرچم فلسطین در آمستردام هلند توسط حامیان فلسطین کتک خوردند.

بر اساس گزارش میزان، استپ واسن، خبرنگار شبکه الجزیره در آمستردام، گفت که درگیری‌ها نتیجه افزایش تنش‌ها طی چند روز بوده است.

او گفت: صد‌ها نفر از هواداران مکابی تل‎آویو به آمستردام رفتند، پیش از حادثه یک تظاهرات بسیار پر سروصدا در میدان اصلی برگزار کردند و پرچم‌های رژیم صهیونیستی را بالا بردند و به پرچم فلسطین توهین کردند.

پیش از بازی، ویدیو‌هایی نشان می‌داد که انبوه هواداران مکابی شعار‌های ضدعربی سر می‌دادند. در یکی از ویدیوها، صدای حامیان صهیونیست شنیده می‌شود که با اشاره به حمله ارتش رژیم صهیونیستی به غزه، می‌گویند: «بگذارید ارتش اسرائیل پیروز شود و عرب‌ها را شکست دهد».

یکی از اعضای شورای شهر آمستردام گفت که هواداران صهیونیستی پس از ورود به شهر و حمله به هواداران فلسطینی پیش از بازی، به خشونت دامن زدند.

فیلم

به گفته وی، آنها با پرچم فلسطین به خانه‌های مردم در آمستردام حمله کردند، بنابراین در واقع، خشونت از آنجا شروع شد.

درپی این تشدید خشونت، هواداران آژاکس با حمله‌هایی که از سوی صهیونیست‌ها آغاز شده بود، مقابله کردند.

پس از درگیری‌ها، هلندی‌ها در مقابل هتل محل اقامت صهیونیست ها تجمع کرده و پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند.

 
پس از این اتفاقات، دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی روز جمعه ۱۸ آبان (۸ نوامبر) در شبکه اجتماعی اکس (توییتر سابق) خبر داد بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دستور داده است دو هواپیما به هلند فرستاده شود تا هواداران اسرائیلی تیم مکابی تل‌آویو را از این کشور خارج کنند.
 
همچنین، «اسحاق هرتزوگ»، رئیس رژیم اشغالگر، در ایکس نوشت: «امروز صبح با وحشت شاهد تصاویر و ویدیوهای وحشتناکی بودیم که از هفت اکتبر امیدوار بودیم دیگر هرگز نبینیم. حملات به هواداران مکابی تل‌آویو و شهروندان اسرائیلی در قلب آمستردام هلند هفت اکتبر را یادآوری کرد».
 
موضوع تا جایی حساس شد که گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در پی حمله به شهروندان صهیونیست به هلند سفر کرد.

 
شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی نیز پس از وقایع آمستردام از اسرائیلی‌ها خواست تا از حضور در بازی باشگاه فوتبال «مکابی تل‌آویو» در بولونیای ایتالیا خودداری کنند.
 
نکته جالب توجه دیگر این است که مسابقه فوتبال بین تیم فرانسه با تیم رژیم صهیونیستی قرار است در تاریخ ۱۴ نوامبر (۲۴ آبان) در ورزشگاه استد دو فرانس برگزار شود. این مسابقه که در چارچوب هفته پنجم لیگ ملت‌ها برگزار می‌شود تحت تأثیر بستر جغرافیایی و سیاسی بسیار پرتنش متأثر از نا‌آرامی‌های خاورمیانه قرار گرفته است.

سازمان‌های حامی فلسطین و یک نماینده مجلس ملی فرانسه به نام لوئی بویار از حزب چپگرای «فرانسه تسلیم‌ناپزیر-LFI» به تازگی طوماری را برای درخواست از فیفا جهت لغو عضویت فدراسیون فوتبال رژیم صهیونیستی و به تبع آن، عدم برگزاری این مسابقه به راه انداخته‌اند.
 
یک فرصت بسیار مناسب برای دیپلماسی ورزشی
با توجه به خشم و نفرت عمومی که در سراسر دنیا علیه رژیم صهیونیستی به وجود آمده و اتفاقی که در آمستردام رخ داد، به نظر می رسد که حضور نمایندگان ورزشی از طرف رژیم صهیونیستی در سایر کشورها، می تواند تهدیدی برای امنیت آن کشورها و همچنین سایر ورزشکاران باشد. ضمن اینکه صهیونیست ها در یک سال گذشته، مرتکب نسل کشی و جنایات متعدد شده اند، کودکان و زنان را به خاک و خون کشده اند و ابتدایی ترین حقوق انسانی را به راحتی زیر پا می گذارند. بنابراین، شرایط فعلی، بهترین شرایط برای فعال شدن دیپلماسی ورزشی و منزوی کردن رژیم صهیونیستی در عرصه ورزش است.
 
در همین راستا اخیراً مهر گزارش داد که با رایزنی‌های بین‌المللی هاشم اسکندری نایب رئیس کنفدراسیون ورزش‌های بیلیاردی و رئیس پیشین فدراسیون کشورمان و هماهنگی با دیگر کشورهای عضو مجمع، محرومیت ورزشکاران اسرائیلی جهت شرکت در مسابقات جهانی رشته‌های بیلیاردی در دستور کار قرار گرفت و با تصمیم‌گیری در مجمع، کلیه ورزشکاران رژیم صهیونیستی به مدت دو سال از شرکت در کلیه مسابقات بیلیارد، اسنوکر و هی بال تحت پوشش فدراسیون جهانی(IBSF)  محروم شدند.

 
در هر صورت، این نشان می دهد که فضا برای این نوع اقدامات باز است. قطعاً در این زمینه، از ظرفیت ویژه کشورهای عدم تعهد می توان استفاده کرد و علاوه بر آن، افکار عمومی دنیا نیز همراه خواهند بود. انتظار می رود که مسئولین ورزشی کشور در سطوح مختلف، به این موضوع مهم توجه کنند.

بیشتر بخوانید:
چگونه می‌توان رژیم صهیونیستی را از المپیک و صحنه‌های ورزشی حذف کرد؟