شناسهٔ خبر: 69565769 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

بانوان برای حمایت از جبهه مقاومت به «بانور» بپیوندند

طی نشست خبری مهرواره «بانور» از بانوان مسجدی دعوت شد، برای عمل به وظیفه خود و دفاع فعال از جبهه مقاومت به این مهرواره بپیوندند.

صاحب‌خبر -

مریم زادقاسمی دبیر مهرواره بانوربه گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد پشم‌فروش، مدیر ارتباطات بنیاد هدایت امروز، سه‌شنبه، 15 آبان‌ماه، در نشست خبری تشریح سومین مهرواره «بانور»(نهضت رسانه‌ای بانوان مسجدی حامی مقاومت) در محل سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه اصل وجودی تأسیس بنیاد «هدایت» شبکه‌سازی و توانمندسازی ائمه جماعات و رشد و ارتقای فکری، مهارتی و مبنایی بانوان فعال در مساجد است، گفت: نقش و اثرگذاری بانوان در اجتماع اهمیت دارد و بر همین اساس برنامه‌های متعددی برای آنها تهیه کرده‌ایم.

وی افزود: نقش همسر امام جماعت که در سطح مسجد، محله و شهرستان به عنوان همراه ایشان فعالیت می‌کند اهمیت دارد، همچنین بانوان فعال در مساجد، مسائل حوزه زن و خانواده را با عنوان بانور(بانوان کنشگر مسجدی) پیگیری می‌کنند و در این بنیاد در حال شبکه‌سازی و شناسایی بانوان فعال مساجد هستیم و با پیوست‌های رسانه‌ای اقدامات پیش برده می‌شود. 

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین رضا عزت‌زمانی، معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کرد: دوران سخت و در عین حال پرفراز و نشیبی پیش روی جبهه مقاومت است‌. ما مقاومت را فراتر از جبهه امروز جنگ و درگیری با صهیونیسم می‌دانیم. اگرچه امروز جنبه سخت مبارزه و جنگ نمود دارد، اما معتقدیم آنچه اتفاق می‌افتد ثمره مبارزه ملت ایران در برابر تروریسم است و آنچه امام را در قامت یک مکتب معرفی کرده مقاومت است.

وی ادامه داد: مفهوم مقاومت پایداری برای رسیدن به هدف است و به خاطر این نگاه است که موفقیت‌های متعدد به دست آورده‌ایم. هرقدر تلاش مردم برای گذر از سختی‌ها و ساختن آینده بهتر شود، دشمنی‌ها بیشتر می‌شود. امروز انقلاب اسلامی الهام بخش ملت‌ها در مقاومت است‌.

عزت‌زمانی تصریح کرد: اصلی‌ترین دلیل ایجاد جریان صهیونیسم در این منطقه برای مقابله با مقاومت شکل گرفته است‌. اگر وحشی‌گری‌ها، نسل‌کشی و ترور تا این حد بی‌مهابا صورت می‌گیرد سنتی است که صهیونیسم برای خود قائل شده و همین دشمن را به وحشیگری رسانده است.

وی افزود: سازمان تبلیغات و دستگاه تبلیغات در دورانی که این مواجهه به اوج رسیده باید به سمت دستگاه تبلیغات جنگ سوق دهد. امروز رویارویی قطعی شده و باید واقعیت‌ها و حقیقت‌ها را به پیش ببریم. مهم‌تر از جنگ نظامی جنگ پیچیده شناختی است که دشمن در تمام عرصه‌های ممکن توان خود را به میدان آورده است که روایت از مهم‌ترین بخش‌های این جنگ است.

جنگ از روایت و رسانه آغاز می‌شود 

عزت‌زمانی اضافه کرد: اساسا جنگ از روایت و رسانه شروع می‌شود و امت و کشوری که در جنگ است، اگر این بخش از جنگ را نبیند ضربه سنگینی خواهد خورد. از ویژگی‌های این نوع جنگ است که در یک نقطه نمی‌جنگیم، بله جنگ بر روی ذهن‌ها و دل‌هاست و همه مردم هدف هستند. همه افراد در این جنگ هدف هستند، پس برای جنگ همه دعوت شده‌اند تا در جهاد تبیین شرکت کنند.

وی ادامه داد: بنیاد هدایت به عنوان مجموعه‌ای که در میدان کنش تبلیغ در محل استقرار مردم یعنی مسجد و محلات هستند، همه مردم را مورد خطاب قرار داده به کنشگری دعوت می‌کند و بخش مهمی از این مخاطبان بانوان هستند که در جنگ روایت‌ها و رسانه‌ها هم تولیدکننده و نشردهنده و هم خالق روایت‌ها هستند.

بانوان مسجدی برای حمایت از جبهه مقاومت به بانور بپیوندند

عزت‌زمانی اضافه کرد: حل مسئله و جهاد تبیین محور مهرواره یکم و دوم بود و طراحی و ایجاد نانورسانه یعنی رسانه‌های فرد‌محور مهرواره سوم است و امروز بانوان باید تلاش کنند به صورت فردی یا محله‌ای یا در مسجد در حوزه روایت و رسانه فعال شوند.

مریم زادقاسمی، دبیر مهرواره بانور گفت: این مهرواره هر ساله از میلاد حضرت زینب(س) تا میلاد حضرت زهرا(س) برگزار می‌شود. اولین مهرواره با هدف شناسایی بانوان فعال مسجدی و حل مسائل حوزه خانواده در هفت محور و ۴۴ مسئله اجرا شد و خاطرات تبلیغی همسران ائمه جماعات جمع‌آوری شدند که زمینه شکل‌گیری رادیو بانور را فراهم کرد. در این مرحله ۳۵ هزار بانوی کنشگر مسجدی شناسایی شدند و هزاران قصه و روایت به دست ما رسید و ۱۲۰ برگزیده ملی داشتیم و طی مراسمی در مشهد مقدس دوره آموزشی ارتقای مهارت‌ها را گذراندند.

وی ادامه داد: دومین مهرواره سال قبل بر روی طراحی سطوح کنشگری در جهاد تبیین در هشت سطح برگزار شد و کنشگران آموزش دیدند و برگزیدگان در مشهد تجلیل و در دوره آموزشی شرکت کردند.

هویت‌بخشی به بانوان مسجدی

زادقاسمی با تاکید بر اینکه ارتباط ما با بانور محدود به مهرواره نیست و در تلاش هستیم به هویت بخشی این گروه‌ها کمک کنیم تا قدمی برای دیده شدن بانوان فعال مسجدی برداریم، گفت: امسال با توجه به شرایط روز و اهمیت مقاومت و حمایت از جبهه مقاومت وظیفه خود دانستیم این شبکه را در همین راستا فعال کنیم و مهرواره سوم با شعار نهصت رسانه‌ای بانوان حامی مقاومت آغاز به کار کرده است و طی ۴۰ روز از میلاد حضرت زینب تا میلاد حضرت زهرا(س) که بیشتر روزهای آن در دل ایام فاطمیه رقم می‌خورد، سعی می‌کنیم با روش جهاد تبیین برای یاری حق بسیج شویم.

وی همچنین گفت: در جنگ شناختی دشمن دست برتر را دارد و تلاش دارد با مدیریت افکار مردم میدان‌داری کند. تلاش مهرواره بانور این است که بانوان علاقه‌مند به انجام تکلیفشان در حمایت از جبهه مقاومت را به کنشگری فعال رسانه‌ای دعوت کنیم تا در تمام مراکزی که مردم هستند برای رسوای چهره یزیدیان جهان حضور داشته باشند.

زادقاسمی با تاکید بر اینکه نیاز است برای کنشگران فضای مجازی آموزش‌هایی ارائه شود، گفت: از میلاد حضرت زینب(س) شبکه راهیاری، سفیران بانو و رسانه‌ها برای رساندن پیام به بانوان مسجدی فعال می‌شوند همچنین امامان محلات هم قرار است در رساندن پیام به کنشگران مسجدی به ما کمک کنند.

رمز یا زهرا(س) را پیامک کنید 

وی درباره نحوه شرکت در این مهرواره گفت: بانوان علاقه‌مند می‌توانند رمز «یا زهرا» را به شماره 500096500 پیامک کنند. پس از ارسال این پیامک نحوه و فرایند شرکت در مهرواره برای آنها ارسال می‌شود. کنشگران می‌توانند در بله، ایتا، کانال مدرسه هدایت و حسینیه هدایت از روز پنجشنبه به ما متصل شوند. طی این 40 روز محتواهای پیشنهادی برای آنها ارسال می‌شود تا در صفحات خود در همه کانال‌ها و پیام‌رسان‌ها منتشر کنند.

زادقاسمی با اشاره به اینکه موفق شده‌ایم به شبکه ۵۰ هزار نفری بانوان کنشگر مسجدی دسترسی پیدا کنیم، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بانوان را تشویق می‌کنیم در فضای نامناسب به فعالیت بپردازند یک چله عهدی نیز با هم می‌بندیم و برای اینکه از آفات حضور در فضای مجازی مصون بمانیم هر روز بعد از همه نمازها آیت‌الکرسی را قرائت می‌کنیم. مراسم افتتاحیه مهرواره نیز پنجشنبه در استان مازندران، شهر ساری با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی آغاز می‌شود.

همچنین در این مراسم از پوستر سومین مهرواره بانور رونمایی شد. 

انتهای پیام