کیهان نوشت: این فصل از این به اصطلاح ریلیتی شوء دنبالهدار، با واکنشهای منفی فراوانی در رسانهها و فضای مجازی مواجه شده است.
شوخیهای رکیک و هنجارشکن برخی حاضران در این مجموعه همچون قدرتالله رشیدی و «جوکرتایم» اجرا شده توسط نیما فلاح، با واکنشهای منفی گستردهای در شبکه اجتماعی همراه بوده است.
از سوی دیگر در شبکه اجتماعی ویراستی و برخی کانالهای «ایتا» تمسخر حجاب توسط حاضران در این فصل از این برنامه با انتقادات گستردهای همراه بوده است.
«جوکر ۲» از ابتدای انتشار اثری حاشیه ساز بود و با عدم رعایت اصول اخلاقی در برنامه سازی و نادیدهانگاری مرزبندیهای اخلاقی، «عفت عمومی» را جریحهدار کرد. درنتیجه شاهد شکل گیری اجماعی رسانهای علیه این مجموعه و محتوای بشدت رکیک و زننده آن هستیم. بالا رفتن سطح اعتراضات مردمی در شبکههای اجتماعی به این برنامه، زمینه انتقادی در رسانههای جریان اصلی را تشدیدکرد.
نهاد ناظر پس از انتشار فصل اول «جوکر ۲» درباره قسمتهایی با حضور آقایان، بیانیهای صادر و خواستار اصلاح قسمتهای فصل اول «جوکر ۲» شد و با این شرط فصل دوم این مجموعه با حضور بانوان منتشر شد. اما در نهایت تعجب میزان شوخیهای زننده و رکیک فصل سوم «جوکر ۲» چندین برابر شده است.
به نظر میرسد نهاد ناظر دیگر توان اصلاح و ممیزی پیشینی آثار تولید شده در شبکه نمایش خانگی را ندارد و به همین دلیل فرهنگ عمومی در این حوزه با یک تهدید اخلاقی نوپدید بسیار خطرناک مواجه است. سکوی فیلیمو از ابتدای فعالیت، سکویی پرچالش و پرحاشیه بوده و محصولات آن همواره مورد انتقاد رسانهها با گرایشهای مختلف سیاسی و فرهنگی بوده است. در واقع هیچ رسانه جریان اصلی را نمیتوان یافت که اغلب محتوای آثار توزیع شده در این پلتفرم را تایید کند.
از مهمترین حاشیههای فرامتنی رنگارنگ «فیلیمو» میتوان به انتشار بسیاری از آثار اشاره کرد که بدون مجوز نهاد ناظر توزیع شدهاند. این حاشیهها آنچنان افزایش پیدا کرد که ریاست سازمان صدا و سیما آن را به فیلتر شدن تهدید کرد.
ساترا در مورد عدم اصلاح و دریافت مجوز رسمی توسط این پلتفرم بارها بیانیههای مختلفی مبتنی بر عدم تمکین این سکو صادر کرده است، با این حال به دلیل عدم پشتوانههای قانونی و خلاءهای قانونی، سیاست عبور از مرزبندیهای اخلاقی در جوکر ۲ تجلی رادیکالی پیدا کرده است. این هنجارشکنی در «جوکر ۲» چنان افزایش پیدا کرده که اکانتهای برانداز خارج از کشور به محتواهای غیراخلاقی و رکیک جوکر ۲ معترض شدهاند.
دست کم هیچ رسانه جریان اصلی را نمیتوان پیدا کرد که نسبت به محصولات فیلیمو علی الخصوص «جوکر ۲» محتوایی منتقدانه منتشر نکرده باشد.
ساختارشکنی این محصول، چنان مرزبندیهای اخلاقی را تحتالشعاع قرار داده است که در اقدامی تاملی برانگیز و اجماعی بیسابقه طیف وسیعی از رسانهها با گرایش سیاسی متفاوت به شوخیهای زننده و غیرمتعارف مجموعه جوکر واکنش نشان دادند.