شناسهٔ خبر: 6899589 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

رسیدگی قوه قضاییه به شکایت احمدی نژاد از جهانگیری

صاحب‌خبر -



به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، اسحاق جهانگیری صبح امروز درحاشیه بازدید از خبرگزاری ایسنا در پاسخ به پرونده محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق و حمیدرضا بقایی معاون اجرایی آن توضیحات ارائه کرد.|



خبرنگاری از جهانگیری پرسید: با توجه به گفته اخیر شما مبنی بر اینکه وقتی ما می گوییم پول ها چه شد برخی فکر می کنند ما می گوییم بردند و خوردند در حالی که ما می گوییم این پول ها چگونه خرج شد، آیا شکایت احمدی نژاد از شما وجهی دارد؟


معاون اول رئیس جمهور پاسخ داد: این سوال را ازدستگاه قضایی بپرسید، قوه قضاییه باید رسیدگی کند.


وی در مورد بازخورد شکایت احمدی نژاد در موردش گفت: هنوز به صورت رسمی چیزی به من منتقل نشده است.


معاون اول رئیس جمهور در مورد پرونده بقایی و این که آقای اشرفی اصفهانی گفته است در 10 کشور از سوی دولت قبل سرمایه گذاری شده است ، گفت: من در جریان جزئیات نیستم این مسائلی است که به دستگاه قضایی منتقل می شود ، حکم اصلی در اینگونه موارد دستگاه قضایی است.


جهانگیری تکرار کرد که باید منتظر بمانیم مسائلی که به قوه قضائیه منتقل شده بررسی شود و آنها نظر نهایی را بدهند.




کارگروه پیشگیری از تخلفات مالی در دستگاههای دولتی  


معاون اول رئیس جمهور از تشکیل کارگروهی در همه دستگاه‌های دولتی برای پیشگیری از تخلفات مالی خبر داد.



اسحاق جهانگیری افزود: این کارگروه از نیروهای موجود در داخل وزارتخانه همچون حراست، بازرسی، نظارت و رسیدگی به شکایات تشکیل شده است که وظیفه آنها نیز جلوگیری از تخلفات ازجمله تخلفات مالی است.


وی تصریح کرد: مسئولیت این کارگروه بر عهده بالاترین مقام دستگاه‌ها گذاشته شده و سامانه‌ای ایجاد شده است که همه آنها در دبیرخانه ستاد کنترل می شود.


معاون اول رئیس جمهور همچنین از ایجاد سامانه‌های الکترونیکی برای شفاف‌سازی در نظام بانکی کشور و نظام گمرکات خبر داد.


وی افزود: این سامانه ارزهای تخصیص داده شده برای واردات کالا ازجانب همه دستگاه‌ها را تا لحظه ورود به کشور رصد می کند.


جهانگیری اظهار داشت: متأسفانه در گذشته ارزهایی به نرخ دولتی برای واردات کالاها تخصیص داده می شد، اما یا کالایی وارد کشور نمی شد و یا اگر به نرخ بود در بازار آزاد عرضه می شد چون سرنوشت ارز رصد نمی شد.


معاون اول 



امریکا با توافق هسته‌ای همراهی نکند،‌منزوی میشود


معاون اول رئیس جمهور گفت: اگر امریکایی ها به هر دلیلی با توافق هسته‌ای همراهی نکنند دنیا با آنها همراهی نخواهد کرد، بنابراین آنها منزوی خواهند شد و این برای ایران برد است.



اسحاق جهانگیری در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار و تأسیس جهاد دانشگاهی در خبرگزاری ایسنا افزود: برخی کشورهای منطقه و رژیم صهیونیستی برای مخالفت با توافق هسته ای ایران مبالغ زیادی هزینه می کنند، ‌البته در جاهای دیگری هم این کارها را می کنند.


وی ادامه داد: چه کسی فکر می کرد بعد از این همه مدت اروپایی‌ها احساس کنند باید راه خود را از امریکایی‌ها جدا کنند؟


معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت:‌ با وجود سرو صداهای امریکایی ها موجی از اروپایی ها برای حضور در ایران اعلام آمادگی کرده اند و می گویند چگونه و چه میزان سرمایه گذاری در ایران انجام دهیم.


وی افزود: چه کسی تصور می کرد در یک موضوع مهم بین المللی،‌ جمهوری اسلامی ایران با شش کشور قدرتمند دنیا به توافق برسد و رژیم صهیونیستی احساس بازندگی کند و چنین شرایطی در داخل امریکا پیش آید؟


جهانگیری تصریح کرد:‌ متاسفانه نخبگان و سیاستمداران امریکایی در سال های اخیر وابسته به پول شده اند.


وی با بیان اینکه ما از مذاکرات هسته ای سربلند و موفق بیرون آمدیم گفت: توافق هسته ای کار بزرگی بود که ایران در مقابل شش کشور بزرگ دنیا انجام داد و تا آنجا که اطلاعات تاریخی ما نشان می دهد چنین موضوعی در تاریخ امکان نداشته است.


معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: متاسفانه یا خوشبختانه دوران سخت را زود فراموش می کنیم  و وقتی از دوران سخت فاصله می‌گیریم و به روزهای خوب می رسیم عده ای یادشان می آید که مردم باید به روزهای سخت برگردانده شوند، ‌به نظر می‌رسد نان عده ای در التهاب‌آفرینی است.


وی در ادامه انتقال درست سیاست‌ها و عملکرد دستگاه‌های دولتی را از وظایف رسانه‌ها برشمرد و گفت: رسانه هایی که با بودجه دولت فعالیت می‌کنند مهم ترین رسالت آنها این است که عملکرد صحیح و بدون واسطه را به مردم برسانند.


معاون اول رئیس جمهور از عملکرد برخی رسانه‌های داخلی انتقاد کرد و افزود: ما به اندازه کافی دشمن داریم که نقاط ضعف را بزرگنمایی کند بنابراین نیازی نیست برخی رسانه های داخلی این روش را ادامه دهند.


وی همچنین انتقال درست نیازها و مطالبات مردم را از دیگر وظایف رسانه‌ها دانست و گفت: مردم حقوق اساسی دارند و این حقوق به عنوان مطالبه باید مورد توجه رسانه‌ها قرار گیرد.


جهانگیری دفاع از حق‌الناس را از دیگر رسالت‌های رسانه‌ها برشمرد و ادامه داد: سرمایه های مادی یک ملت متعلق به یک نسل نیست بلکه به نسل های آینده هم تعلق دارد.


وی از عملکرد دولت‌های قبلی در نحوه برداشت از میدان‌های‌ مشترک نفت و گاز انتقاد کرد و گفت: وقتی کشورهای دیگر بیشتر از ما از میدان‌های مشترک برداشت می‌کنند یعنی سرمایه کشور را مقابل چشم ما به غارت می‌برند.


معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد: رسانه‌ها باید در مورد سرمایه‌های اجتماعی هشدار دهند و بزرگ‌ترین سرمایه دولت و نظام، اعتماد و امید مردم است ولی عده ای سعی می کنند با امید و اعتماد مردم مبارزه کنند.


وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مبارزه با مفاسد سازمان یافته در کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه این پدیده مانند موریانه ای به تن نظام افتاده است و باید از بین برود.


جهانگیری افزود: سابقه نداشته است این همه مقامات ارشد کشور متهم و در زندان باشند و بعضاً‌ به جای عذرخواهی طلبکار هم هستند.


وی اظهار داشت: کسانی که به هر نحوی در ایجاد فساد مقصر بودند، از اینکه به وظایف خود به‌خوبی عمل نکردند باید در جامعه سر به زیر باشند.


معاون اول رئیس جمهور افزود: یکی از مهم ترین مسائلی که هر جامعه را تهدید می کند  خروج از قانون است و این دولت خودش را متعهد به بازگشت به قانون در رأس کارها می داند.


جهانگیری در بخش اول سخنان خود ضمن تبریک روز خبرنگار به خبرنگاران گفت: باید از شورای فرهنگ عمومی کشور تشکر کرد که در سال 1377 تدبیر به خرج داد و سالگرد شهادت شهید صارمی در مزار شریف افغانستان به دست طالبان را به عنوان روز خبرنگار معرفی کرد.


وی همچنین یاد فعالان عرصه خبر از مشروطه تا دوره پرمخاطره جنگ را گرامی داشت و افزود: جای افرادی همچون شهید آوینی و بزرگانی که اخیراً از دنیا رفته‌اند همچون کاظم معتمدنژاد، فرقانی و قندی، خالی است.


معاون اول رئیس جمهور خبرنگاران را به سلسله اعصاب بدن تشبیه کرد و گفت: کارهایی که سلسله اعصاب در بدن بر عهده دارند، خبرنگاران آن را در جامعه بر عهده دارند.


وی ادامه داد: ما مسئولان اجرایی کشور تا آنجا که در توان داریم باید به شغل خبرنگاری توجه کنیم و نقش‌آفرینی این قشر را بشناسیم و بشناسانیم.


جهانگیری اظهار داشت:‌خبرنگاران باید شأن و وظیفه خود را بدانند و مدیران باید آنها را به رسمیت بشناسند و حقوق مادی و معنوی آنها را رعایت کنند.


وی تاکید کرد: دولت بجد طرفدار نقد و تضارب آراء است و اگر انصاف دهیم، از روابط بین‌الملل تا اقتصاد، ‌سیاست و فرهنگ رسانه‌های مخالف دولت در تخریب دست بالا را دارند.


معاون اول رئیس جمهور گفت: کاش رسانه‌ها و خبرنگارانی که التزام به خواست و رأی مردم و تعهد به مسائل ملی دارند و سخن دولت را به‌درستی می شنوند و منعکس می کنند به اندازه خبرنگاران مخالف دولت از امکانات برخوردار بودند.



رئیس جمهور گفت: اصرار داریم دولت الکترونیک برای پیشگیری از مفاسد ایجاد شود.



 



برچسب‌ها:

نظر شما