به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید ملانوری شمسی شامگاه چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه استاندار همدان اظهار کرد: از اعتماد دولت به اینجانب برای خدمترسانی در استان همدان و مردم دیار هگمتانه قدردانی میکنم و امیدوارم بتوانم در این مسیر توفیق داشته باشیم.
وی افزود: استاندار پیشین همدان در طول سه سال خدمات ارزندهای در استان به جای گذاشت و در این آیین تنها گوشهای از این خدمات عنوان شد.
وی با گرامیداشت شهدای جبهه مقاومت به ویژه شهید حسن نصرالله و شهید نیلفروشان گفت: استان همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین و مهد دانشمندان بزرگ، دیار بوعلی سینا، باباطاهر و دیار هشت هزار شهید گلگون کفن است و خدمت به آن افتخار محسوب میشود.
ملانوری شمسی تصریح کرد: باعث افتخار است که همزمان با اقدام غرور آفرین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران در عملیات وعده صادق ۲ و سیلی زدن محکم به صهیونیست و رژیم غاصب و کودککش کار خود را در استان همدان آغاز میکنم.
وی ادامه داد: استان همدان با جمعیت بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر جمعیت ظرفیت بسیار بزرگی و جایگاه والایی در کشور دارد.
استاندار جدید همدان بیان کرد: این استان منابع انسانی خوب و مراکز علمی و دانشگاهی بزرگی دارد و شخصیت های تاثیر گذار مهمی از این استان در دولت حضور دارند.
وی ادامه داد: استان همدان ظرفیتهای خوبی در حوزه کشاورزی دارد و تولیدات گردو، سیر، سیب زمینی، انگور، کشمش و زعفران آن سرآمد است.
ملانوری شمسی با اشاره به بهرهگیری از ظرفیت ثبت جهانی هگمتانه گفت: گردشگری بزرگترین صنعت اقتصادی دنیا محسوب میشود و میتوانیم با بهره گیری از آن برای استان اشتغالزایی و ثروتزایی کنیم.
وی با اشاره به اینکه صنعت گردشگری مهمترین محور توسعه استان همدان است، افزود: ذخایر معدنی استان مناسب است و با ظرفیت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تن ذخایر معدنی شناسایی شده میتوان در حوزه معادن یکی از استانهای نوآور کشور باشیم.
استاندار همدان گفت: همدان با ۶ استان مرز مشترک دارد و نواقص راههای ارتباطی آن در حوزه راهآهن و فرودگاه باید برطرف شود و در حوزه کشاورزی باید از کشتهای سنتی به سمت کشاورزی نوین حرکت کنیم و با بهرهگیری از ظرفیت دانشگاهها تولیدات کشاورزی را بهبود ببخشیم.
وی با بیان اینکه رفتار اعتدالی و تعاملی از اولویتها است، افزود: تعامل و ارتباط با اقشار مختلف مهمترین اولویت کاری من در استان همدان است و از ظرفیت تخصصی افراد در استان استفاده میشود و در قالب یک رفتار اعتدالی و تعاملی کار را پیش خواهیم برد.
ملانوری شمسی ادامه داد: تقویت دستگاههای فرهنگی و هنری استان نیز اهمیت ویژهای دارد و باید برای شادی و نشاط مردم تلاش بکنیم و از گروههای فرهنگی حمایت شود.
وی اظهار کرد: توسعه زیرساختهای استان از برنامهها است و توسعه متوازن، عادلانه و پایدار استان را باید در بخشهای اقتصادی فرهنگی و اجتماعی در دستور کار قرار دهیم.
استاندار همدان با بیان اینکه نباید جزیرهای عمل کنیم، گفت: در مدیریت منابع آب چالش داریم و باید با یک برنامه ریزی دقیق از هدر رفت آب جلوگیری کنیم.
وی تاکید کرد: جذب سرمایهگذار داخلی و خارجی، صدور مجوزهای بینام و حمایت از واحدهای سرمایهگذار را پیگیری میکنیم.
ملانوری شمسی اظهار کرد: موضوع دیپلماسی داخلی و جوامع محلی را در استان تجربه خواهیم کرد تا بهرهوری بیشتری داشته باشیم.
وی تصریح کرد: امنیت مهمترین نیاز جامعه است و با همکاری دستگاه امنیتی و قضایی، خیال مردم استان را از این لحاظ راحت میکنیم.
استاندار همدان تاکید کرد: "تخصص، کاربلدی و مجهز بودن به دانش روز"، "داشتن انگیزه کافی و تلاش برای تحقق اهداف دولت و نظام" و "مردم داری و حسن خلق" مهمترین اولویت انتصاب مدیران استان است.
استاندار پیشین همدان نیز گفت: با همه افتخار، در طول این سه سال خدمتگذار مردم استان همدان بودیم و تلاش شد پیشرفت متوازن استان، متناسب با راهبرد نظام و بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی را داشته باشیم.
علیرضا قاسمیفرزاد افزود: عملیات "وعده صادق ۲" با حصوز رزمندگان پر افتخار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران، دشمن رژیم صهیونیستی را از اقدامات اخیر، به خاک ذلت نشاندند و پوشالی بودن این رژیم را به رخ جهانیان کشیدند.
وی تصریح کرد: پروژه آبرسانی از سد تالوار به همدان پس از ۱۷ سال در دولت گذشته به ثمر نشست.
قاسمیفرزاد عنوان کرد: ثبت جهانی هگمتانه از ۲۰ سال پیش تاکنون مطرح بود که با همکاری همه مجموعهها در استان، این هدف بزرگ در حوزه گردشگری به ثمر نشست و هگمتانه ثبت جهانی شد.
وی ادامه داد: اعتبار مصوبات سفر رییس جمهور و هیات دولت به استان همدان نزدیک به۱۴۰ هزار میلیارد ریال بود که توجه به توسعه زیرساخت و تکمیل پروژههای نیمهتمام در اولویت قرار گرفت.
استاندار پیشین همدان با اشاره به اینکه بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکباتان با اعتبار 10 هزار میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید گفت: همچنین ۳۱۷ واحد تولیدی استان همدان در این سه سال به چرخه تولید بازگشت.
به گزارش ایرنا، «علی زینی وند» معاون سیاسی وزیر کشور عصر چهارشنبه برای معارفه هفدهمین استاندار همدان وارد شهر همدان شد.
آیین تکریم و معارفه استاندار همدان در سالن جلسات استانداری برگزار و از خدمات «علیرضا قاسمی فرزاد» تقدیر به عمل آمده و «حمید ملانوری شمسی» به عنوان استاندار همدان معرفی شد.
«علیرضا قاسمی فرزاد» از ۲۸ مهر ۱۴۰۰ به عنوان استاندار همدان در دولت سیزدهم معرفی و تاکنون این مسئولیت را برعهده داشت.
«حمید ملانوری شمسی» روز یکشنه هشتم مهر ماه ۱۴۰۳ با تصویب هیات دولت به عنوان هفدهمین استاندار همدان انتخاب شد.
استاندار جدید همدان متولد سال ۱۳۵۱ در شهرستان انار واقع در استان کرمان است.
ملانوری شمسی که دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامهریزی شهری و دانشجوی مقطع دکترا در همین رشته است، از کارکنان وزارت کشور به شمار می رود که سابقه تصدی پست های مختلف را در بدنه این وزارتخانه داراست.
ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بافت، بخشدار انار، شهردار بهرمان، معاون استاندار و فرماندار ویژه رفسنجان و مدیرکل سیاسی،انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری کرمان، سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری کرمان و معاونت امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری کرمان بخشی از سوابق مدیریتی استاندار جدید همدان به شمار می رود.
ملانوری شمسی در دولت دوازدهم و در سال ۱۳۹۷ نیز با حکم وزیر کشور وقت به عنوان مدیرکل امور سیاسی وزارت کشور معرفی و منصوب شد.
استاندار جدید همدان در سال ۱۳۹۹ به عنوان استاندار خراسان جنوبی معرفی و مشغول به خدمت شد.
معاون سازمان دهیاری ها و شهرداری های کشور از دیگر سوابق مدیریتی استاندار جدید همدان به شمار می رود.
رضا تمدن، عباس حائری، محمدعلی کی نژاد، محمد صالح مدرسه ای، علی دانش منفرد، محمدرضا سپهری(سرپرست)، محمدعلی تقی جهرمی، احمد خرم، علی جابریان همدانی، علی اصغر زبردست، بهروز مرادی، کرم رضا پیریایی، علی محمد آزاد، محمدناصر نیکبخت، سید سعید شاهرخی و علیرضا قاسمی فرزاد به ترتیب استانداران پیشین همدان پس از انقلاب اسلامی بوده اند.
احمد خرم و محمد ناصر نیکبخت هر یک با پنج سال خدمت رکورددار استانداری همدان در بین استانداران پیشین این استان هستند.
استان همدان به مرکزیت شهر همدان با ۱۰ شهرستان و حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت در غرب کشور قرار دارد.
نظر شما