شناسهٔ خبر: 68959748 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

معاون شهردار اصفهان خبر داد

امضای قرارداد ۴۰ میلیارد تومانی در روز نخست نمایشگاه «فن‌نما»

معاون برنامه‌ریزی و توسعه‌ سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: در روز نخست دومین نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری اصفهان «فن‌نما» یک قرارداد ۴۰ میلیارد تومانی بین شهرداری وشهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان امضا شد و ۸۰ میلیارد تومان نیز از قبل فراخوان شده بود که مربوط به مجموعه شهرداری است.

صاحب‌خبر -

سعید ابراهیمی در حاشیه بازدید از دومین نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری اصفهان «فن‌نما» با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا اظهار کرد: در این دوره تقسیم‌بندی فضاها به‌صورت تخصصی انجام شد و هر بخش تخصصی در مرکز و شرکت‌های دانش‌بنیان مربوطه در حاشیه قرار گرفته‌اند که نشان‌دهنده ارتباط دوطرفه میان متقاضیان و عرضه‌کنندگان فناوری است.

وی با بیان اینکه بخش صنایع خلاق به نمایشگاه فن‌نما اضافه شده است، افزود: حوزه سرگرمی، انیمیشن و صنایع دستی در دومین نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری اصفهان به‌طور ویژه دیده شده و طراحی غرفه مبتنی بر معماری ایرانی-سلامی است؛ ارتباط با شرکت‌ها و مؤسسه‌های خارجی نیز صورت می‌گیرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: در روز نخست دومین نمایشگاه فن‌نما بالغ‌بر ۲۰ نفر از بازرگانان و بخش‌های فنی مهندسی کشورهای عراق، عمان، ارمنستان و روسیه به‌عنوان متقاضیان فناوری در نمایشگاه حضور داشتند.

ابراهیمی با بیان اینکه نوع عملکرد نمایشگاه به‌گونه‌ای است که تمام گروه‌های سنی از آن بهره‌مند می‌شوند، تصریح کرد: ماراتن بازی‌سازی، جزیره گیمیفیکیشن (بازی‌واره‌سازی) و لیگ رباتیک از بخش‌های جذاب نمایشگاه است و سعی شده است شناسایی نیازهای فناورانه انجام شود.

وی ادامه داد: پیش از برگزاری این نمایشگاه، بالغ‌بر ۵,۰۰۰ میلیارد تومان نیاز فناورانه را شناسایی کردیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با بیان اینکه روز گذشته قرارداد ۴۰ میلیارد تومانی بین شهرداری و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در نمایشگاه فن نما امضا شد و ۸۰ میلیارد تومان نیز از قبل فراخوان شده بود که مربوط به مجموعه شهرداری است، اظهار داشت: سایر معاونت‌ها و مدیران مناطق با نگاه اینکه تکنولوژی‌های مؤثر در ارائه خدمات بهتر را خریداری کنند، در نمایشگاه حضور دارند و معاونت برنامه‌ریزی نیز در این راستا تسهیلگری می‌کند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه حوزه علم و فناوری همان‌طور که در سند آمایش استان به‌عنوان مزیت نسبی شهر و استان قید شده، حوزه‌ای است که باید برای آن انرژی گذاشته و این زیست‌بوم تقویت شود، گفت: حوزه فناوری و هوش مصنوعی جزو دغدغه‌ها و ضرورت‌های شهرداری است.

وی خاطرنشان کرد: امروز وبگاهی مربوط به «به‌هم‌رسانی عرضه و تقاضای فناوری» در حوزه شهرداری اصفهان معرفی شد که از این طریق ارتباط میان شهرداری و شرکت‌های دانش‌بنیان ساده می‌شود.

نظر شما