شناسهٔ خبر: 68877109 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

فرانسه: حملات به لبنان باید فورا پایان یابد

نماینده و سفیر دائم فرانسه در سازمان ملل تاکید کرد که حملات اسرائیل به لبنان باید فورا پایان یابد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از رویترز، دو ریویر بامداد شنبه در نشست شورای امنیت سازمان ملل اظهار کرد: حملات گسترده ای که جمعه به حومه جنوبی بیروت انجام شد، باعث ویرانی و تلفات زیادی شده است. این مساله باید فوراً پایان یابد.

هواپیماهای رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه محلات مسکونی منطقه حاره حریک در ضاحیه بیروت را به شدت و به صورت پیاپی بمباران کردند. ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد، هدف این حملات، مرکز فرماندهی اصلی حزب الله بوده است.

در نتیجه این حمله تاکنون ۶ تن شهید و ۹۱ تن دیگر زخمی شدند.

خبرنگار المیادین تاکید کرد هواپیماهای رژیم صهیونیستی، محلات مسکونی منطقه حاره حریک در ضاحیه جنوبی شهر بیروت را به شدت بمباران کردند.

خبرگزاری فلسطینی سما نیوز نیز در این باره گزارش داد که ارتش رژیم اشغالگر، ۱۰ بار ضاحیه جنوبی بیروت را بمباران کرد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این باره ادعا کرد که این رژیم مقر مرکزی حزب الله در زیر ساختمان‌های مسکونی در قلب ضاحیه جنوبی بیروت را بمباران کرده است.