حسین مستخدمین حسینی، رئیس هیات مدیره این شرکت دانشبنیان در گفتوگو با ایسنا، پردازش تصویر و فاوا را از زمینههای تحقیقاتی این شرکت دانست و گفت: تاکنون چندین محصول بینالمللی را طراحی و عرضه کردیم که از جمله آنها میتوان به بیمارستان پزشکی با بهرهگیری از پردازش تصویر و هوش مصنوعی اشاره کرد.
وی با اشاره به جزئیات بیمارستان پزشکی هوشمند، افزود: این بیمارستان یک سامانه هوشمند است که کاربران و کادر درمان میتوانند پنلی را برای خود ایجاد کنند و در آن تاکنون ۸ ماژول تشخیصی قرار گرفته است.
وی این ۸ ماژول درمانی را شامل «سرطان کبد»، «تومور مغز»، «بیماری MS»، «سرطان پستان»، «سرطان پروستات»، «زانو»، «کلیه» و «آب مروارید» عنوان کرد و ادامه داد: تصویر پزشکی دریافت شده از بیمار به این پلتفرم ارائه میشود و در همان لحظه تشخیص خود را اعلام میکند و متخصصان نیز میتوانند بر روی گزارش هوش مصنوعی نظر خود را اعلام کنند.
حسینی، چت آنلاین را از دیگر قابلیتهای این پلتفرم دانست و خاطر نشان کرد: این پلتفرم به ۱۲ زبان توسعه یافته است.
رئیس هیات مدیره این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه این سامانه به عنوان دستیار پزشک محسوب میشود، یادآور شد: این پلتفرم هنوز راهاندازی نشده و صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری ما درحال تامین زیر ساختهای لازم این پلتفرم هستیم و امیدواریم تا پایان شهریور آماده بهرهبرداری شود.
وی این زیر ساختها را شامل سرورهای جی پی یو دانست.
حسینی یکی دیگر از محصولات این شرکت را محصولی مشابه هیت مپ (نقشه حرارتی) عنوان کرد که در یکی از فروشگاههای لوازم خانگی نصب شده و تعداد ترددها و ماندگاری مشتریان را محاسبه میکند و ادامه داد: ما بر اساس مدت زمان ماندگاری و تردد مشتریان، به فروشگاه کمک میکنیم تا بهترین چیدمان را داشته باشیم.
رئیس هیات مدیره این شرکت دانشبنیان تردد ورود و خروج پرسنل بر اساس پردازش تصویر را از دیگر دستاوردهای فناورانه این شرکت ذکر کرد و یادآور شد: این سامانه به همراه دوربینهای مداربسته رفتار سازمانی کارمندان را کنترل میکند و گزارش نهایی را به کارفرما ارائه میدهد. در این روش نیازی نیست فردی برای کنترل کارمندان در کنار دوربینها به طور دائم حضور داشته باشد.
انتهای پیام
نظر شما