خبرگزاری میزان - آیتالله کاظم صدیقی امروز جمعه (۲۳ شهریورماه) در خطبههای نماز جمعه تهران که در دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به ۱۲ تا ۱۷ ماه ربیع الاول که هفته وحدت نامگذاری شده است، گفت: وحدت مسئلهای است که قائم به حیات است به مانند جسم انسان، تا زمانی که روح در بدن است، به مانند یک کشور انجام وظیفه میکند. اما وقتی روح از بدن جدا میشود، اعضای بدن متلاشی میشوند. تفرقه نیز علامت مرگ جامعه و وحدت به معنای زنده بودن جامعه است.
وی با اشاره به قرآن کریم که به امت واحده تاکید دارد، یادآور شد: هویت امت در امور جمعی، اتحادی و ارتباطی است و این موضوع با وجود رهبر و راهنمای واحد محقق میشود و هر عاقلی میداند که همه از اختلاف ضرر میکنند و نزاع کار عقل نیست بلکه کار شیطان و نفس اماره است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به اهمیت اتحاد، بیان کرد: همگان باید حریم یکدیگر را حفظ کنند و نباید برای یکدیگر پرونده درست کرده و دل یکدیگر را نسبت به هم چرکین کنیم. بلکه باید با محبت و مهر نسبت به یکدیگر رفتار کرد. حتی خداوند توابین را میبخشد و به گناهکار بعد از توبه میگوید که چشم به راه اوست. چرا که همه خلق خداییم و همه آیات الهی است و باید همه به هم عشق بورزیم.
آیتالله صدیقی تاکید کرد: برای حفظ کیان امت اسلامی در جهان و افزودن بر اقتدار امت اسلامی، باید وحدت در اولویت جهان اسلام قرار بگیرد. چرا که سلاح استکبار از ابتدا تفرقه بین مسلمانان بوده و این روباه پیر انگلیس و جرثومه فساد، از ابتدا سیاست تفرقه افکنی را پیگیری کرده است.
وی افزود: امروز دشمن با اساس اسلام مقابله میکند و قرآن میسوزاند و مساجد را مورد حمله قرار میدهد و همانطور که با شیعه بد است، با اهل سنت هم عناد دارد و به دنبال این است که همه زیرساختها و مراکز فرهنگی مسلمانان را از بین برده و حتی به کودکان هم رحم نمیکند. به عبارتی فرعون زمان ما آمریکای فاسد و ایادی آن رژیم صهیونیستی جعلی و بی هویت است که به کودکان، زنان و مردان رحم نمیکند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران تاکید کرد: در این شرایط باید چشمها را باز کنیم که چه خطری ما را تهدید میکند و بهترین راهکار اتحاد مسلمانان است.
آیتالله صدیقی با بیان اینکه دشمنان بدون توجه به شیعه و سنی بودن، از بین مردم مسلمانان را پیگیری میکنند، تصریح کرد:، اما ما حافظ مظلومان هستیم و دین ما دین ستم سوز و طاغوت گریز است و باید در این مسیر، موانع وحدت را از میان برداشت و دلسوزان و نخبگان نیز همکاری کنند.
وی در ادامه خطبه دوم خود با اشاره به سفر دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور به عراق اظهار دکرد: عراق با ما مشترکات بسیاری دارد و علاوه بر اینکه هم مرز هستیم، ایران و عراق زیر بارگاه امام حسین (ع) و امام علی (ع) دل به یک نقطه مرکزی دادند و یکی هستند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به دیدار اعضای هیأت دولت با رهبر معظم انقلاب، گفت: ایشان در این دیدار ۱۳ نکته راهبردی را بیان فرمودند که همه مردم توقع دارند دولت محترم این نکات را در دستور کار خود قرار دهند که یکی از این نکات توجه فوری به اولویتها است.
آیتالله صدیقی افزود: افزایش ارزش پول ملی، بهبود معیشت مردم، بهبود شرایط اشتغال و ازدواج جوانان، جذب سرمایه گذاریهای داخلی و خارجی، فرهنگ سازی در جهت اینکه برخی از نیروهای مرئی و نامرئی با تولید کنندگان برخورد مناسبی ارائه دهند، از جمله این اولویتها است.
وی با بیان اینکه برخی از سرمایه داران از سرمایهگذاری در کشور هراس دارند، یادآور شد: سرمایهای که سبب اشتغال، بهبود معیشت مردم، تسهیل روند ازدواج جوانان و آبادانی کشور میشود، دنیا ورزی نیست بلکه عین توجه به آخرت است. برهمین اساس باید قوه قضائیه و نیروی انتظامی در این باره دقت کنند تا افرادی که قدرت مالی دارند، آنها را تحت امنیت برای سرمایه گذاری در کشور قرار دهند.
خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه کسری بودجه شایسته نظام اسلامی نیست، اظهار کرد: باید در بودجه ریزی به نحوی برنامهریزی کرد که درآمدها و هزینهها با هم تطبیق داشته باشد.
آیتالله صدیقی درباره دیگر خواستههایی که از رئیس جمهور دولت چهاردهم انتظار میرود، خاطرنشان کرد: عملی کردن وعدهها، مردمی بودن، درد مردم را از نزدیک لمس کردن، عادل بودن، توسعه فرهنگ امید، مبارزه با فساد، بهبود روابط با کشورهای مختلف و در نهایت پیروی از رهنمودهای حکیم دوران حضرت آیتالله امام خامنهای از جمله انتظارت مردم از دولت چهاردهم است.
آیتالله کاظم صدیقی در خطبه اول، با بیان اینکه خداوند متعال در قرآن کریم، امت اسلامی را مکلف کرده است که در برابر دشمنان قوی باشند، گفت: چرا که اگر مسلمانان ضعیف شوند، دشمنان که گرگ، خشن، خودخواه، مستکبر و طاغوتی هستند، به شما آسیب میزنند و برای اینکه زیر پا له نشوید باید تجهیزات کافی داشت تا آنها از شما بترسند.
وی افزود: تجهیزات کافی مسلمانان سبب خواهد شد جلوی دشمنان بیرونی گرفته شود. اما در برابر دشمنان داخلی باید زبان، چشم، نفس اماره و اراده را کنترل کرد و در برابر افزون طلبی، قدرت طلبی و هوا و هوس در حد توان تقوا داشت و یاد خدا، یاد مرگ، یاد بهشت و جهنم را به خاطر سپرد تا از آلوده شدن به رذائل اخلاقی محفوظ بمانیم.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره اهمیت غدیر، اظهارکرد: غدیر بیمه کردن آخرین ذخیره زندگی بشر و مدل حکمرانی و سبک زندگی است. اما غدیر در قبل از انقلاب زنده نشد، ولی امام (ره) با انقلاب اسلامی قطرهای از غدیر را زنده کردند و سبب شد زندگی مردم ایران اسلامی، الهی و تابع ولایت فقیه شود.
صدیقی تاکید کرد: غدیر یک آغاز است و همه امیدها از ۱۲۴ هزار پیامبر و اوصیای آنها و خداپرستان عالم، چشم در ظهور حضرت مهدی (عج) دارند. چرا که مسئولیت و هدایت همه خلق و آدمیان و جهانیان به وجود مبارک امام عصر (عج) واگذار شده است.
وی افزود: برقراری عدالت در سراسر عالم بشریت، رفع ظلم، گناه و نفاق هدف منجی است و این سیاست برای همه افراد، خانوادهها، گروهها، از نظر اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و بین المللی محقق خواهد شد. همچنین در زمان ظهور، مردم ظلم ستیز میشوند و هیچ بزرگی به کوچکی ظلم نخواهد کرد.
خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه برقراری عدالت، تنها هدف، ولی عصر (عج) نیست، تاکید کرد: ایشان در زمان ظهور عشق را توسعه خواهند داد و معارف بلند توحیدی که تا آن روز هیچ سالکی به آن نرسیده بسط خواهد داد، دلها را عرش خدا میکند و نفوس و ارواح بشر را مملو از عشق خدا خواهد کرد.
انتهای پیام/