شناسهٔ خبر: 68594058 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

نیویورک تایمز: تلگرام بهشت مجرمان است

پاول دورف در حالی نخستین دفاعیه خود را در تلگرام منتشر کرده که به گزارش نیویورک تایمز، تلگرام بهشت مجرمان و خلافکاران شده است!

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از گجت‌نیوز، شکی نیست که در تلگرام و سایر پلتفرم‌های مشابه، مجرمان سایبری در حال فعالیت هستند و روزانه صدها یا شاید هم هزاران جرم کوچک و بزرگ در حال رخ دادن است اما آیا مسئولیت ارتکاب چنین جرائمی به عهده پاول دورف و امثال اوست؟ طبیعتا پاسخ این سوال منفی است.

به ادعای نیویورک تایمز، طی ۴ ماه تلاش بی‌وقفه، ۱۶ هزار کانال تلگرامی و بیش از ۳.۲ میلیون پیام از این پیام‌رسان مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت جمع‌بندی این شد: تلگرام بهشت مجرمان و خلافکاران است! به گفته این روزنامه، نشر اکاذیب و اطلاعات اشتباه، محتوای پدوفیلی، اقدامات نژادپرستانه و قاچاق مواد مخدر و… برخی از جرائمی است که روزانه در تلگرام رخ می‌دهند.

تحقیقات نیویورک تایمز راجع به تلگرام

براساس تحقیقات نیویورک تایمز، در حال حاضر ۱۵۰۰ کانال تلگرامی وجود دارد که طرفداران برتری نژاد سفید هستند و ده‌ها کانال دیگر هم اسلحه می‌فروشند. مواد مخدر یکی از جرائم مهمی است که در بیش از ۲۲ کانال با بیش از ۷۰ هزار دنبال کننده به فروش می‌رسد. هروئین، کوکائین و سایر مواد روان گردان در بیش از ۲۰ کشور دنیا تبلیغ می‌شوند. داعش هم کانال‌های زیادی در این پیام رسان دارد و این نشان می‌دهد که تلگرام پناهگاه گروهک‌های تروریستی شده است.

دورف پس از آزادی از زندان، تأکید کرده که ادعاهای دولت فرانسه مبنی بر تبدیل شدن تلگرام به بهشت آنارشیست‌ها پایه و اساس ندارد و تیم پشتیبانی این پیام‌رسان روزانه میلیون‌ها پست و کانال مضر را حذف می‌کند.

علیرغم این که گفته‌های پاول دورف تا حدی منطقی به نظر می‌رسد، اما کانال‌ها و سوپرگروه‌های بسیاری وجود دارد که تبدیل به مکان مناسبی برای رشد مجرمان و خلافکاران شده است. پیام‌رسان محبوب دورف جایگزین مناسبی برای واتس اپ معرفی شد و توانست با قابلیت‌های بی‌نظیری مثل ایجاد کانال، تبدیل به یک پلتفرم همه جانبه برای اشتراک گذاری متن، عکس و ویدیو شود.

یکی از قابلیت‌های محشر تلگرام، ایجاد سوپرگروه‌ها بود که واتساپ این قابلیت را به خاطر عدم انتشار اطلاعات نادرست، محدود کرده است. برخلاف واتساپ، تلگرام این محدودیت را برداشته و گروه‌ها می‌توانند به اندازه یک شهر جمعیت داشته باشند.

ایجاد سوپرگروه‌ها تبدیل به محیط جذابی برای کاربران ارزهای دیجیتال شد، چرا که معامله گران و تریدرها می‌توانستند در آنجا با یکدیگر راجع به آینده بازار صحبت کنند. به نظر می‌رسد که همین ویژگی به مرور زمان باعث شد تا فروشندگان کالاهای غیرقانونی از بستر تلگرام برای فروش اجناس ممنوعه خود استفاده کنند.

۵۸۵۸

نظر شما