گروه سلامت: رفلاکس اسید و ناراحتی گوارشی بعد از شام میتواند شب شما را خراب کند. راه حل این مشکل رایج ممکن است فقط یک نوشیدنی تسکین دهنده باشد. از داروهای سنتی مانند چای زنجبیل گرفته تا نوشیدنیهای مد روز مانند کامبوچا، میتوانند به کاهش اسیدیته و آرامش معده شما کمک کنند.به گزارش سلامت نیوز،بیایید به انواع نوشیدنیهایی بپردازیم که میتوانند با اسیدیته بعد از صرف غذا مبارزه کنند و سلامت گوارش شما را تقویت کنند.
چای زنجبیل
خواص ضد التهابی و ضد تهوع طبیعی زنجبیل، آن را به یک درمان عالی برای مشکلات گوارشی تبدیل کرده است.
طرز تهیه چای زنجبیل:
ریشه زنجبیل را پوست بگیرید و برش دهید.
آب را بجوشانید و تکههای زنجبیل را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.
چای را در یک فنجان صاف کنید.
در صورت تمایل عسل یا لیمو را برای طعم دادن به آن اضافه کنید.
نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل بعد از شام میتواند به تحریک هضم و کاهش احتمال رفلاکس اسید کمک کند.
چای نعناع فلفلی
نعناع یکی دیگر از گیاهانی است که برای فواید گوارشی آن شناخته شده است. ماهیچههای دستگاه گوارش را شل میکند که میتواند به تسکین نفخ و گاز کمک کند.
طرز تهیه چای نعناع فلفلی:
اگر از برگهای تازه استفاده میکنید، آنها را کمی له کنید تا روغن آن آزاد شود.
برگها یا چای کیسهای را در یک فنجان قرار دهید.
روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد.
برگها یا چای کیسهای را بردارید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
چای نعناع فلفلی میتواند پس از یک وعده غذایی سنگین تسکین دهنده گوارش شما باشد، این نوشیدنی هضم را بهبود میبخشد و علائم رفلاکس اسید را کاهش میدهد.
چای رازیانه
دانههای رازیانه حاوی ترکیباتی هستند که میتوانند به آرامش عضلات معده و کاهش گاز و نفخ کمک کنند.
طرز تهیه چای رازیانه:
دانههای رازیانه را کمی له کنید.
دانهها را به یک فنجان اضافه کنید و آب جوش را روی آنها بریزید.
بگذارید ۱۰ دقیقه دم بکشد.
این ترکیب را صاف کنید و بنوشید.
نوشیدن چای رازیانه بعد از شام میتواند به کاهش اسیدیته معده و بهبود هضم کمک کند.
آب آلوئه ورا
آلوئه ورا فقط برای مراقبت از پوست نیست؛ همچنین میتواند دستگاه گوارش را آرام کند. خواص ضد التهابی آن میتواند به آرام کردن پوشش معده و کاهش تحریک کمک کند.
نحوه استفاده از آب آلوئه ورا:
آب آلوئه ورا را مستقیماً بنوشید یا اگر طعم آن خیلی قوی بود آن را با آب رقیق کنید.
نوشیدن آب آلوئه ورا قبل یا بعد از شام میتواند به کاهش احساس سوزش مرتبط با رفلاکس اسید کمک کند.
کومبوجا
کامبوجا، یک چای تخمیر شده، به دلیل محتوای پروبیوتیک آن محبوبیت پیدا کرده است. باکتریهای خوب موجود در کامبوجا میتوانند به تعادل میکروبیوم روده و به هضم بهتر و کاهش اسیدیته کمک کنند.
نحوه استفاده از کومبوجا:
یک لیوان کوچک (حدود ۴ اونس) کومبوچا را همراه یا بعد از غذا بنوشید.
مصرف منظم کامبوچا میتواند به حفظ سلامت روده و کاهش مشکلات گوارشی کمک کند.
چای بابونه
چای بابونه به دلیل اثرات آرام بخش آن شناخته شده است، همچنین دارای خواصی است که میتواند به هضم غذا کمک کند. این دمنوش میتواند به کاهش التهاب معده و شل شدن عضلات گوارشی کمک کند.
طرز تهیه چای بابونه:
چای کیسهای یا گلهای خشک شده را در یک فنجان قرار دهید.
روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد.
چای کیسهای را بردارید یا گلها را صاف کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
چای بابونه یک نوشیدنی عالی برای بعد از شام است که باعث آرامش و راحتی گوارش میشود.
نتیجه گیری
گنجاندن این نوشیدنیهای گوارشی در روتین شما میتواند تفاوت قابل توجهی در مدیریت اسیدیته شام و ارتقای سلامت کلی گوارش ایجاد کند.. بنابراین، دفعه بعد که سوزش را احساس کردید، یکی از این نوشیدنیهای آرام بخش را امتحان کنید.
∎
چای زنجبیل
خواص ضد التهابی و ضد تهوع طبیعی زنجبیل، آن را به یک درمان عالی برای مشکلات گوارشی تبدیل کرده است.
طرز تهیه چای زنجبیل:
ریشه زنجبیل را پوست بگیرید و برش دهید.
آب را بجوشانید و تکههای زنجبیل را به آن اضافه کنید.
اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.
چای را در یک فنجان صاف کنید.
در صورت تمایل عسل یا لیمو را برای طعم دادن به آن اضافه کنید.
نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل بعد از شام میتواند به تحریک هضم و کاهش احتمال رفلاکس اسید کمک کند.
چای نعناع فلفلی
نعناع یکی دیگر از گیاهانی است که برای فواید گوارشی آن شناخته شده است. ماهیچههای دستگاه گوارش را شل میکند که میتواند به تسکین نفخ و گاز کمک کند.
طرز تهیه چای نعناع فلفلی:
اگر از برگهای تازه استفاده میکنید، آنها را کمی له کنید تا روغن آن آزاد شود.
برگها یا چای کیسهای را در یک فنجان قرار دهید.
روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد.
برگها یا چای کیسهای را بردارید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
چای نعناع فلفلی میتواند پس از یک وعده غذایی سنگین تسکین دهنده گوارش شما باشد، این نوشیدنی هضم را بهبود میبخشد و علائم رفلاکس اسید را کاهش میدهد.
چای رازیانه
دانههای رازیانه حاوی ترکیباتی هستند که میتوانند به آرامش عضلات معده و کاهش گاز و نفخ کمک کنند.
طرز تهیه چای رازیانه:
دانههای رازیانه را کمی له کنید.
دانهها را به یک فنجان اضافه کنید و آب جوش را روی آنها بریزید.
بگذارید ۱۰ دقیقه دم بکشد.
این ترکیب را صاف کنید و بنوشید.
نوشیدن چای رازیانه بعد از شام میتواند به کاهش اسیدیته معده و بهبود هضم کمک کند.
آب آلوئه ورا
آلوئه ورا فقط برای مراقبت از پوست نیست؛ همچنین میتواند دستگاه گوارش را آرام کند. خواص ضد التهابی آن میتواند به آرام کردن پوشش معده و کاهش تحریک کمک کند.
نحوه استفاده از آب آلوئه ورا:
آب آلوئه ورا را مستقیماً بنوشید یا اگر طعم آن خیلی قوی بود آن را با آب رقیق کنید.
نوشیدن آب آلوئه ورا قبل یا بعد از شام میتواند به کاهش احساس سوزش مرتبط با رفلاکس اسید کمک کند.
کومبوجا
کامبوجا، یک چای تخمیر شده، به دلیل محتوای پروبیوتیک آن محبوبیت پیدا کرده است. باکتریهای خوب موجود در کامبوجا میتوانند به تعادل میکروبیوم روده و به هضم بهتر و کاهش اسیدیته کمک کنند.
نحوه استفاده از کومبوجا:
یک لیوان کوچک (حدود ۴ اونس) کومبوچا را همراه یا بعد از غذا بنوشید.
مصرف منظم کامبوچا میتواند به حفظ سلامت روده و کاهش مشکلات گوارشی کمک کند.
چای بابونه
چای بابونه به دلیل اثرات آرام بخش آن شناخته شده است، همچنین دارای خواصی است که میتواند به هضم غذا کمک کند. این دمنوش میتواند به کاهش التهاب معده و شل شدن عضلات گوارشی کمک کند.
طرز تهیه چای بابونه:
چای کیسهای یا گلهای خشک شده را در یک فنجان قرار دهید.
روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد.
چای کیسهای را بردارید یا گلها را صاف کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
چای بابونه یک نوشیدنی عالی برای بعد از شام است که باعث آرامش و راحتی گوارش میشود.
نتیجه گیری
گنجاندن این نوشیدنیهای گوارشی در روتین شما میتواند تفاوت قابل توجهی در مدیریت اسیدیته شام و ارتقای سلامت کلی گوارش ایجاد کند.. بنابراین، دفعه بعد که سوزش را احساس کردید، یکی از این نوشیدنیهای آرام بخش را امتحان کنید.
نظر شما