به گزارش شمانیوز :املت دنور، یک نوع املت خوشمزه و مغذی است که با ترکیبی از تخممرغ، فلفل دلمهای، پیاز و گاهی گوشت تهیه میشود. املت دنور به دلیل طعم لذیذ و ظاهر جذابش، در صبحانه و ناهار به عنوان یک وعده محبوب به حساب میآید. املت دنور به راحتی قابل تهیه است و میتوان آن را با نان تازه یا سالاد سرو کرد. املت دنور این املت معمولاً در رستورانها و کافهها به عنوان یکی از گزینههای اصلی منو ارائه میشود و طرفداران زیادی دارد.
موادلازم
پنیر چدار رنده شده یک دوم پیمانه
ژامبون و فلفل دلمهای سبز خِرد شده یک سوم پیمانه
پیاز خرد شده یک چهارم پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
کره، روغن، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن را در یک تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
پیاز، فلفل دلمهای و ژامبون را داخل تابه بریزید.
مواد را حدود ۲ دقیقه تفت دهید.
ادویه را به مواد اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل آن را طعمدار کنید.
سبزیجات و ژامبون را بعد از پختن داخل بشقاب دیگری بریزید
درجه متوسط را کم و کره را اضافه کنید.
وقتی کره آب شد، تخم مرغها را در تابه بشکنید.
وقتی کنارههای تخم مرغها شروع به جمع شدن کردند، با استفاده از یک کاردک لبهها را کمی بالا آوردید.
تابه را کمی کج کنید تا مایع زرد تخم مرغ در مرکز جمع شود. این کار را در اطراف املت تکرار و حرارت را کم کنید.
نمک و فلفل را اضافه کرده و روی آن را با پنیر بپوشانید.
درب تابه را به مدت ۱ دقیقه روی آن قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
حرارت را خاموش کنید و سبزیجات پخته شده و ژامبون را روی املت قرار دهید.
از یک کاردک استفاده کرده و آن را با دقت زیر لبه املت بچرخانید تا املت خراب نشود.
طرف نرم املت را با مواد پر کنید.
طرف برشته شده املت را از دو سمت برگردانید تا مواد را بپوشاند. املت دنور شما آمادهست. نوش جان!
نظر شما